roki_balboa Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Lep pozdrav prebrskal sem vse teme o povezovanju xboxa in računalnika pa nism najdu rešitve zato; rad bi povezal xbox360 in laptop z ethernet kablom, ker direktna povezava ni možna. Imam wireless omrežje. Ko probam povezati mi javi ip adress fail, poskusil sem že ročno vpisat ip-je in vse ostalo vendar ne gre in ne gre. Imam siolov internet wireless preko linksisovega ruterja po hiši zaščiten z ključem je to mogoče kakšn problem. Uporabljam pa win vista home edition. Računalik mi zazna konzolo ampak to je pa tudi vse. prosim za pomoč. hvala Quote Link to comment
Samotar Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 kot prvo na x360 daj vse avtomatsko brez bilo kakega gesla ali kaj nastavljeno. drugič poveži xbox na laptop nato klikni na povezavo in tam spremeni da šeraš povezavo laptop-- xbox ugasi xbox in laptop, pričgi laptop nato pa xbox in to je to malo si poglej topik tukaj http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=7330 maš slike pa vse Quote Xbox Link to comment
roki_balboa Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Ip adress še vedno fail, vendar poveže se edino v media centru vendar sem moral izklopiti firewalle. Topik sem že prej ogledal in poskusil povezat vendar mi ni hotelo. je to edini način povezave da narediš novo povezavo preko hotspota kaj bo potem najdu IP Quote Link to comment
alen1989 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Kateri operacijski sistem pa uporabljaš? Pri windows 7 je tako, da greš v tisti center za povezave, desni klik na wireless povezavo, pa tam (mislim da v zadnjem) tabu izbereš to kar je že samotar rekel, share internet connection. Drugih nastavitev pa ni treba spreminjati nikjer, tudi na xboxu mam na avtomatsko. Nevem pa kako je pri drugih OSih Quote Link to comment
roki_balboa Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 kakor sm omenil mam visto home edition Quote Link to comment
alen1989 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 to sem spregledal mogoče probaj še to: vem da sem imel povezan xbox z laptopom tudi, ko sem imel visto, se pa žal ne spomnem točnega postopa. Vem tudi, da sem probaval z bridganjem, nevem pa če je potem to tudi uspelo. Quote Link to comment
roki_balboa Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 hvala za video res je bilo potrebno bridgat povezavi in zdj dela. Quote Link to comment
alen1989 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Ni problema, me veseli da dela Quote Link to comment
Recommended Posts