bajaga Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Sem ponosni lastnik omenjene konzole,katero pa imam postavljeno v regal kateri je malo večji od same konzole.Regal je zaprt z vseh strani,razen z sprednje kjer se odpre pladenj konzole.Konzola se še kar segreva,zato vas sprašujem ali se da dobiti kakšen ventilator na USB,da bi ga priklopil na samo konzolo in jo s tem hladil. Konzolo ne morem postaviti kam drugam. Quote Link to comment
RavenSLO Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Kakor jaz vem je priklop ventilatorja na xbox slava ideja, ker se zaradi usb-ja še bolj greje. Dobro bi blo ce bi lahko s kakim podaljškon ventilator priklopil na računalnik. jaz uporabljam stand za prenosnike z ventilatorjem in deluje odlično. Zaradi zaprtega prostora bos pa vedno imel težave ne glede na ventilator. Quote Link to comment
Kauko Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Probaj na zadnji strani izžagati ven luknjo, če ti ni škoda omare seveda. Quote Link to comment
Arey Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Če maš Jasperja se ti itak ni treba sekirat glede tega. Sploh pa so 3 leta garancije na RRoD. Quote Link to comment
Recommended Posts