Jump to content

fifa 10 - ps3 vs xbox360


retro

Recommended Posts

živjo, xbox se mi je že davno pokvaril pa smo na polno špilali gor fifo - skoraj vedno smo bili štirje, zdaj me pa zanima na katerem kontrolerju se fifa da bolj igrati? na ps3 d3 ali xboxovem kontrolerju? rad bi kupil konzolo pa nevem kaj se bolj splača kupiti. streljačin itak ne igram dosti, največ pa športne igre - kot so top spin 3 pa nhl, pa kake dirkačine.

cena trenutno ni problem - tako da me ps3 bolj mika zaradi wifija pa bluray playerja itd. kupoval bom tako samo originale, ampak nevem, fifo igram samo online in mi je xbox live bil zelo všeč. je na psju tudi toliko igralcev in tak dober ping? :) kako pa je s kontroelrji, a lahko priklopim xbox360 kontroler na ps3 pa bo isto sprejel komande kot xbox360 oz. bo kontrola identična(seveda s kakim konverterjem-adapterjem)??

če mi kdo lahko pomaga, prosim, ker bi rad čimprej kupil konzolo..

Link to comment

zato ker:

1. rabim brezžično povezavo, ker ne morem vlačit kabel po celem stanovanju in ps3 je wifi ready - za xbox pa še rabim tisto zraven kupit pa me spet isto vse pride

2. ma ps3 bluray player

3. ps3 me ne spravi ob živce kot xbox ki se mi je 3x pokvaril - upam da so z jasperjem to rešili

ok xbox live je res svetoven, nevem če ga ps3 lahko kosa s tem... vedno more nek problem bit, ne gre se za to ali se na kontroler navadiš ali ne, mislim da se sčasoma vsi navadijo, gre se za ergonomiko in postavitev analognih stickov.. pri xboxu so to dobro poštimali in nevem kaj čakajo pri ps3, to je valjda najbojl važno..

ma nekak se bom že odločil.. zdaj me še samo enkaj zanima

če pri ps3 lahko igrata 2 igralca FIFO 10 online na eni konzoli nankrat?(ker skoraj vedno igram z bratom)? Pri xbox360 maš tam možnost ko izbiraš team da pritisneš Y tipko in se drugi sign in-a kot guest in potem lahko igrata skupaj proti enemu ali dvema, kolko jih pač je. A je to pri ps3 tudi možno? Rabim 100% odgovor, ne kak "Mislim, da se da."

prosim :P

Link to comment

hmmm, moram bit 100%, ker

http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 103AAVTQVy

tole je napisu:

You can't play online because you will be using 1 PSN ID, the PSN ID can be used by one user only. Either you or your brother/friend can play it at one go. BUT you can play BAP offline with one PS3 using 2 controllers. Hope I helped :)

Source(s):

Fifa 10 owner

a je to res!?!?? pol odpade nakup ps3-ja

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.