TheMan Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 dajte mi pomagat, prodajam namreč N64 z dvema joypadoma, in dvema igrama: super mario 64 in international superstar soccer 64. kandidatov, ki se zanimajo zanj je kr nekaj, problem pa je da nev za kolk ga naj dam. na bolhi sm gledal po kolko so tam. en prodaja N64 z enim joypadom in tremi igrami za 18000 sit. to sem mi zdi blesava cena, malo previsoka. predlagajte mi kako pametno ceno prosim. (pa ne 3 jurje prosim :bleh: a ne lukkid ) Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 11, 2006 admins Share Posted October 11, 2006 Realno .. pomoje tam nekje od 6 do 8 jurjev. Koliko lahko izvlečeš iz kakšnih gumpcev je pa precej druga zgodba verjetno. Quote Link to comment
nejcnina Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Predlagam da obdrzis konzolo doma za spomin. Sam jo imam tudi in je pac ne dam za noben denar! Ko bos star bos videl tvoje otrostvo. Sam imam Commodore 64 in ga tudi ne dam za noben denar! Quote Link to comment
TheMan Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 pa sej ga nism prodat nikoli, sam je wii tu, in bom maria 64 lahko naprej nabijal :bringiton: Quote Link to comment
Recommended Posts