Bobo96 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Lep Pozdrav! Se opravičujem če je podobna tema že bila nekje ustvarjena ampak potrebujem pomoč. Star sem 16 let. Doma imam PSP ki pa ni odklenjen, zato ga na rebim skoraj nič. Mi je pa všeč Nintendo DSi, ker ima zaslon občutljiv na dotik ter fotoaparat in veliko aplikacij glede fotoaparata. Nekaj dni nazaj je pa moj sošolec dal odkleniti svoj PSP in sem opazi da je veliko iger za njega. Boljša grafika iger, ampak jaz se ševedno ne morem odločiti ali prodati psp in kupiti DSi ali pa obdržati PSP in ga samo odkleniti. Prosim pomooč!! Hvala, Sani Quote Link to comment
SlashSpeed Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Na tvojem mestu bi osebno odklenil PSP in preigral igre, ki so na njem eksluzivne oz. najboljše, potem pa bi se še enkrat vprašal če ga naj prodam. Quote Link to comment
-SkA- Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Na tvojem mestu bi kot moderator upošteval smernice foruma in ne propagiral pirastva. Pa brez zamere, nothing personal. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 ]Na tvojem mestu bi kot moderator upošteval smernice foruma in ne propagiral pirastva. Pa brez zamere, nothing personal. In kje sem navajal na to, da so te igre piratske? Nothing personal, sorry... Quote Link to comment
Arey Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Navajal si naj odklene PSP. Pa dobro. Quote Link to comment
Manbearpig Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Zakaj bi odklenil psp, da bi igral original igre .. :S Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
el_diablo Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Navajal si naj odklene PSP. Pa dobro. odklepanje ni nelegalno Quote Link to comment
Manbearpig Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 odklepanje je namenjeno da igras piratske igre in homebrew, sploh pa ne vem zakaj je dejal da naj odklene da bo potem lahko preigral igre.Roko na srce mislil je naj odklene in naj si nalozi piratske igre nanj in jih preigra.. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
SlashSpeed Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Oh my god, pa kaj je z vami? A če bi napisal, naj preigra najboljše igre in ga odklene bi bilo pa v redu? Ne morem verjet kako ste otročji. Move on... Namesto, da bi tipu pomagali spamate in se kregate za neko nepotrebno stvar. Quote Link to comment
Bobo96 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Vidim da zdej je tle že cela "kregavščina". PSP sem si odklenil ter si naložil igre in mi je ušeč ampak nevem ki bi lahko dobiw kakšne aplikacije tako kot prid NDSi.. :S Quote Link to comment
Bobo96 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 aja... DSmadfan hvala za pomoč Quote Link to comment
vedernjak Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Meni je nintendo DSi bolši že zaradi mariona drugač pa je to tvoja osebna odločitev. Priporočam pa ti nintendo DSi Quote Link to comment
el_diablo Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Priporočam pa ti nintendo DSi na podlagi česa? si lastiš oba,in si kompetenten podajati taka mnenja? ali je to pač osebno mnenje,ker se ti DS pač bolj dopade? imam PSP že od samega začetka,preigral skor vse špile zanj in nasploh izredno zadovoljen. me pa zadnje čase drži tudi DS,ampak ko sem malo gledal kar se tiče grafike,seznama iger(adijo pamet,sami neki pokemoni pa marioti) sm si mislil ja valda,da ne res. sej je zanimiva igračka,ampak kar se zgoraj naštetih stvari tiče,PSP-ju ne seže do kolen.moje mnenje pač. Quote Link to comment
Zanxy Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Priporočam pa ti nintendo DSi na podlagi česa? si lastiš oba,in si kompetenten podajati taka mnenja? ali je to pač osebno mnenje,ker se ti DS pač bolj dopade? imam PSP že od samega začetka,preigral skor vse špile zanj in nasploh izredno zadovoljen. me pa zadnje čase drži tudi DS,ampak ko sem malo gledal kar se tiče grafike,seznama iger(adijo pamet,sami neki pokemoni pa marioti) sm si mislil ja valda,da ne res. sej je zanimiva igračka,ampak kar se zgoraj naštetih stvari tiče,PSP-ju ne seže do kolen.moje mnenje pač. Marioti in pokem0oni so klasike ? Potem pa sej tu tona dobrih RPGjev in FPS ki so dobre ...... a te pa niso vredne omembe ? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Meni osebno sta obe konzoli super. Vsaka ima svoje bisere in popolnoma svoj način igranja. Quote Link to comment
olimar Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Priporočam pa ti nintendo DSi na podlagi česa? si lastiš oba,in si kompetenten podajati taka mnenja? ali je to pač osebno mnenje,ker se ti DS pač bolj dopade? imam PSP že od samega začetka,preigral skor vse špile zanj in nasploh izredno zadovoljen. me pa zadnje čase drži tudi DS,ampak ko sem malo gledal kar se tiče grafike,seznama iger(adijo pamet,sami neki pokemoni pa marioti) sm si mislil ja valda,da ne res. sej je zanimiva igračka,ampak kar se zgoraj naštetih stvari tiče,PSP-ju ne seže do kolen.moje mnenje pač. sej ni nikjer rekel da je to dejstvo, preprosto povedal je svoje mnenje, zato pa so forumi. seveda se mu DS bolj dopade zato pa ga je tudi priporočal tako kot se tebi zgleda bolj psp, nevem kaj naredi tvoje mnenje več vredno od njegovega. glede iger pa je psp vsaj v letu 2009 daleč zadaj za dsom Quote Link to comment
Raptor90 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 No ja ista sta si, oba z povprečnimi igrami, edino psp iztopa z GOW CO, gta ct ki sem ga igral na psp, tisti na ds je itak kockast pa nebi mogel pistole od človeka ali avta ločit, psp še dobi SOCOM fire team bravo 3, prva dva dela sta bila zanimiva a prekratka, medtem ko bo tretji še imel zgodob z karakterji pa novi metal gear z zanimivim coop pristopom. Quote Link to comment
el_diablo Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 svoje mnenje sem argumentiral. mislim da mnenje nekoga z izkušnjami o določeni zadevi šteje več kot mnenje nekoga,ki o določeni zadevi očitno nima pojma,in jo še niti kupil ni,ampak se mu pa bolj dopade. nevem kaj naredi tvoje mnenje več vredno od njegovega. si že kaj bližje odgovoru na to vprašanje? pa tudi jaz nisem nikjer izpostavljal dejstev,ampak lastna mnenja. obe konzolici sta super imel bi najraje obe,ampak če bi se moral odločit za eno,bi bila odločitev ista:PSP Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 No ja ista sta si, oba z povprečnimi igrami, edino psp iztopa z GOW CO, gta ct ki sem ga igral na psp, tisti na ds je itak kockast pa nebi mogel pistole od človeka ali avta ločit, psp še dobi SOCOM fire team bravo 3, prva dva dela sta bila zanimiva a prekratka, medtem ko bo tretji še imel zgodob z karakterji pa novi metal gear z zanimivim coop pristopom. Najprej govoriš kako imata oba povprečne igre, potem pa omeniš SOCOM..wait what? Nato pa še omenjaš GTA: Chinatown wars...se zadevaš, da je bila GTA: CW najbolje ocenjena igra na DS-ju? Glede na tvoj komentar, je verjetno sploh nisi igral. Ne trosi bedarij. Quote Link to comment
Raptor90 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Glej DSmadfan jaz sem samo izrazil svoje menje, če si ljubitelj DS konzole te pač razumem , saj sem tudi fanboy, gta ct sem preigral na psp za ds verzijo sem gledal gameplay movie in pač povedal kakšna se mi zdi. Zgoraj sem omenil samo nekaj omembe vrednih naslovovza psp, kljub temu pa sta psp in ds dolg korak od dobrih iger in pričakovanj , nevem kaj te je tu zmedlo. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Fanboy? Ahahaha...no comment. :doh: Quote Link to comment
olimar Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 svoje mnenje sem argumentiral.mislim da mnenje nekoga z izkušnjami o določeni zadevi šteje več kot mnenje nekoga,ki o določeni zadevi očitno nima pojma,in jo še niti kupil ni,ampak se mu pa bolj dopade. nevem kaj naredi tvoje mnenje več vredno od njegovega. si že kaj bližje odgovoru na to vprašanje? pa tudi jaz nisem nikjer izpostavljal dejstev,ampak lastna mnenja. obe konzolici sta super imel bi najraje obe,ampak če bi se moral odločit za eno,bi bila odločitev ista:PSP tvoje ignorantno poznavanje ds-ove zbirke iger ni ravno nadmočen argument Quote Link to comment
bezerk Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 PSP "ima" ogromen potencial, je pa "zanič", ker mu manjka desni analogni joystick. Ker so pri sonyu taki frajerji, beri (zajebali smo, ker smo dali analogec na levo stran namesto na desno, in se v FPSih ne da merit, bomo vstrajali pri temu dokler smo živi(kompatibilnost za nazaj) in ne bo imel noben PSP desnega analogca, dokler smo živi, PSP slim, PSP GO (al kaj je že sranje) in tudi verjetno PSP 16.000.000) Ja , budale. NDS je skropucalo, z "slabo" grafiko, dvema zaslonoma (sam bog ve zakaj rabi 2, bi dali rajši boljši procesor). Podoben klump kot Wii. Napredna konzola my ass. Grafika na nivoju leta 1995 in ne vem kakšen kontroler, blah,blah,blah. igre so na nivoju pred 15 leti. (cooking mamma, PLEASEEEEEEEEEEEE) Vseeno kupi NDS, boš lako igral na sranju vsaj Mariota. Na PSP je vse kar je OK, God of war. Skratka oboje je klump. Da ne bo FANBOYIZMA, imam PS3, XBOX 360, Wii in NDS. PSP sem pa prodal (pa ti meri z "knofi"-budale) Quote Link to comment
Arey Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Sorry, ampak loco roco je the best game na PSPju Quote Link to comment
Recommended Posts