Jump to content

Polnilna postaja za Wiimote


MacFreak Pro

Recommended Posts

Pred kratkim sem si nabavil Wiija in med tem, ko čakam, da dobim kak dober špil iz Amazona dokupujem razne dodatke, ki se mi zdijo priročni.

Nekje sem opazil, da priporočajo uporabo rechargeable baterij in polnilce, ki delujejo z Wiimoti. Zato sem si poleg dodatnega Wiimotea naročil čisto random polnilno postajo (Speedlink SL-3405-SWT) iz Mimovrste, s katero sem popolnoma razočaran in bo verjetno kmalu romala nazaj. Namreč baterije imajo premajhno kapaciteto, kar sem opazil šele, ko je zadeva prispela, prav tako pa deluje plastik fantastik z nekaj lučkami za kvazi boljši izgled. Remote je treba vtakniti potem pa še nekaj časa drezati, da se kontakti sploh staknejo in se baterija polni. Poleg tega me moti, da je treba imeti nastavljen WiiConnect24 v sleep modeu, ker se zadeva napaja prek Wiijevega USB-ja. Načeloma se remote-a polnita, ko Wiija ne uporabljam in bi zato raje videl, da bi ta bil "izklopljen" (Browsing the web in sleep mode je zame nekako :a_a: ).

Katere polnilce uporabljate oz. katere bi mi priporočili?

Link to comment
  • admins

Kolikor se glupo sliši, ampak sam bi ti vsekakor precej bolj priporočil en komplet dobrih rechargable baterij (recimo Eneloopk) in polnilec. Verjetno dobiš za isti/manjši denar, bo precej vzdržljivo in daleč najbolj uporabno, ker jih lahko ponucaš še za kje drugje.

Link to comment

sam sem kupil tak komplet v Mulerju za borih 18 evrov (se mi zdi) za 2 wii remote-a z dvemi kompleti baterij 1900 Miliamperskimi. Malo moreš pazit kake baterije so notri. Sicer je vse, kar boš kupoval za wiija sama plastika in nič drugega. Sam sem z mojim polnilcem več kot zadovoljen. Lahko greš tam pogledat kaj imajo. Jaz sem tam dobil najcenejši polnilec, pa najmočnejše baterije od vseh je imel notri.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.