Jump to content

Call of Duty 3 [X360]


icemarik

Recommended Posts

  • 1 month later...

Že kdo sprobal? Kakšni so kaj vtisi?

Na prvi pogled se meni zadeva zdi kar v redu. Kot smo že navajeni iz serije COD je atmosfera pri igranju res fenomelnalna, dejansko imaš občutek da si nekje na fronti.

Nisem se pa še čisto navadil na igranje z kontrolerjem, tako da sem pri MP dost beden. :headscratch:

Kot veteran COD2 bi z mišjo in tipkovno čist pwnal :D

Link to comment

Em jaz sem sprobal COD3 na xboxu (NE 360 !!!)....

Single player zajema 13 misij ki se odvijajo v Franciji......različna mesta, gozdovi in travniki v Franciji....Teh 13 misij sem končal v about 10 ur....en dan približno od 20.00 do 21.30...pa drugi skoraj celi dan lepo pomalen...

Multi Player način je dokaj zabaven, največ sem igral Team Deathmatch, ownal sem vse ....v tistih kakih 20mapah.....vozili smo se z tanki, avtomobili......streljali z thomposon, pokali z rajflom in snajperom, dajali podporo z 30.cal....itd. itd.

COD2 nisem igral skoraj nič....nekaj malega pri frendu.....in mi je bil bolj švoh, ni mi bilo do igranja, ampak COD3 mi je pa res dobro sedel....

Oceno pa bi lahko dobil kakih 7.5 ali 8 od 10

followmeontwitter.png
Link to comment

Cod3 - takole gre - čez vikend smo kresnli en lan - 8 komadou, 2 360-tke, 2 widescreen big big tvja (lcd in plazma - 93 ekran) in smo prešilal mnogo tega....

Se mi zdi, da so mal zajebal - vsaj kr se avtov tiče -mal preveč so zarad tega odprte in prostrane sobe - mal je namreč takih, kjer se da res prvovstno nabijat pravi team battle oz battle. Ni ravno mem, je pa cod2 absočutno še zmeri bolš!

Frikozoid.png

ach1.png

Link to comment
  • 1 month later...
a si ga obrnu na VETERAN mater je zafukan :doh:

ma CoD3 ima precej bagov :thumbdown:

Samotar jaz mam tud občutek da ma tale COD3 precej hroščev! A se tebi tudi ostrina ozadja full spreminja ko prtisneš na pogled preko "muhce", jaz dobim zelo zameglejeno sliko, sploh če je ozadje naphano z detajli? To je tolk moteče s tem, da če nastavim na 1080i je mal bolje, kar mi sploh ni logično! Če se recimo preveč dogaja je grafika kr mal "laggy"!??COD 2 ni imel nikakršnih zamikov sploh pa nobene čudne zameglenosti!!Zdej ne vem a se to samo meni dogaja al je to bolj splošna stvar?Zanimivo je do, da GoW dela pa OK., mogoče mal na začetku kakšno sekundo rabi, da vse teksture naloži v kakšnih skritih predelih, drugače pa seka v špilu 100 na uro!

Xsiluro.jpg

Link to comment
to se mi zdi k ti spremenis pogled preko muhce je prov tko narjena igra...kao realno, samo tm k mers se lepo vid...ce mas doma ksno pistolo probej :lol: mene to sploh ni motil,ampak mi je blo kr zanimiv :) cudna grafika je nasploh...

ah ke, nism obrnu na veteran :roll:

O makz85 zdej si me pa mal pomiril, ker tale rešitev COD3 muhca, mi ni najbolj po volji!Sem že razmišljaj, da je kej s XBOX360 "cache" narobe!!

Xsiluro.jpg

Link to comment

Od včerajšnega "dashboard" update-a tudi tist COD3 "Blur" bolš dela, mislim bolj realno in hitreje! Špilam na 1080i in je orgazmično! Me veseli, da so se mal zrihtali to zadevo, zdej sem pa čist navdušen nad realnostjo, kar se detajlov tiče, bi pa lahko (Activision) šli mal k EPIC-u (GoW) na izobraževanje!

Xsiluro.jpg

Link to comment
  • 5 months later...
Hello.

Spet en butast kveščn. Kaj toti cod3 je res hudo kratek al se samo meni tak zdi? Komaj sn se navado igranja pa je že pesmica končana.... So vse ige na xboxu tak kratke :P?

ja pismo men je špil vleku v nedogled, sm že prov čaku kdaj bo konc!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.