icemarik Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 http://previews.teamxbox.com/xbox-360/1471/Call-of-Duty-3/p1/ PREVIEW http://features.teamxbox.com/xbox/1755/Call-of-Duty-3-Media/p1/ NEW HD MOVIE *UPDATE* 2 nova filma katera govorita o Multiplayerju http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_callofduty3_multiplyer_int_gt.wmv http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_callofduty3_multiplayerfeatureswt_h264.wmv Quote Link to comment
met Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Že kdo sprobal? Kakšni so kaj vtisi? Na prvi pogled se meni zadeva zdi kar v redu. Kot smo že navajeni iz serije COD je atmosfera pri igranju res fenomelnalna, dejansko imaš občutek da si nekje na fronti. Nisem se pa še čisto navadil na igranje z kontrolerjem, tako da sem pri MP dost beden. Kot veteran COD2 bi z mišjo in tipkovno čist pwnal Quote Link to comment
RIDDICK Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Em jaz sem sprobal COD3 na xboxu (NE 360 !!!).... Single player zajema 13 misij ki se odvijajo v Franciji......različna mesta, gozdovi in travniki v Franciji....Teh 13 misij sem končal v about 10 ur....en dan približno od 20.00 do 21.30...pa drugi skoraj celi dan lepo pomalen... Multi Player način je dokaj zabaven, največ sem igral Team Deathmatch, ownal sem vse ....v tistih kakih 20mapah.....vozili smo se z tanki, avtomobili......streljali z thomposon, pokali z rajflom in snajperom, dajali podporo z 30.cal....itd. itd. COD2 nisem igral skoraj nič....nekaj malega pri frendu.....in mi je bil bolj švoh, ni mi bilo do igranja, ampak COD3 mi je pa res dobro sedel.... Oceno pa bi lahko dobil kakih 7.5 ali 8 od 10 Quote Link to comment
liverpool Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Cod3 - takole gre - čez vikend smo kresnli en lan - 8 komadou, 2 360-tke, 2 widescreen big big tvja (lcd in plazma - 93 ekran) in smo prešilal mnogo tega.... Se mi zdi, da so mal zajebal - vsaj kr se avtov tiče -mal preveč so zarad tega odprte in prostrane sobe - mal je namreč takih, kjer se da res prvovstno nabijat pravi team battle oz battle. Ni ravno mem, je pa cod2 absočutno še zmeri bolš! Quote Link to comment
mlaky Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 kaj bomo naredli kak klan za cod 3? to bi blo fajn Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
ScarFace Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Joj, da bi imel sit pa ze konco enkrat prekelt adsl. Sem v dilemi kaj kupit ob placi, GoW ali Cod3. Se dobro da so prazniki zdaj tu, pa rd. tak da se pride samo ribic. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Kateri COD je boljši 2 al 3? Nevem kaj bi kupil. Quote Link to comment
mlaky Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 definitivno 3 Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Xsiluro360 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 COD3 sem sicer še bolj na začetku špila, COD 2 sem obrnu na vseh možnih varijantah! Mojemalenkosti "verdict" :COD3 je definitivno bolši!! Quote Link to comment
makz85 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 lih prej sm ga dokoncal...super igra, samo grafika me pa ni impresionirala Quote Link to comment
Samotar Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 a si ga obrnu na VETERAN mater je zafukan :doh: ma CoD3 ima precej bagov :thumbdown: Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 a si ga obrnu na VETERAN mater je zafukan :doh: ma CoD3 ima precej bagov :thumbdown: Samotar jaz mam tud občutek da ma tale COD3 precej hroščev! A se tebi tudi ostrina ozadja full spreminja ko prtisneš na pogled preko "muhce", jaz dobim zelo zameglejeno sliko, sploh če je ozadje naphano z detajli? To je tolk moteče s tem, da če nastavim na 1080i je mal bolje, kar mi sploh ni logično! Če se recimo preveč dogaja je grafika kr mal "laggy"!??COD 2 ni imel nikakršnih zamikov sploh pa nobene čudne zameglenosti!!Zdej ne vem a se to samo meni dogaja al je to bolj splošna stvar?Zanimivo je do, da GoW dela pa OK., mogoče mal na začetku kakšno sekundo rabi, da vse teksture naloži v kakšnih skritih predelih, drugače pa seka v špilu 100 na uro! Quote Link to comment
makz85 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 to se mi zdi k ti spremenis pogled preko muhce je prov tko narjena igra...kao realno, samo tm k mers se lepo vid...ce mas doma ksno pistolo probej mene to sploh ni motil,ampak mi je blo kr zanimiv cudna grafika je nasploh... ah ke, nism obrnu na veteran Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 to se mi zdi k ti spremenis pogled preko muhce je prov tko narjena igra...kao realno, samo tm k mers se lepo vid...ce mas doma ksno pistolo probej mene to sploh ni motil,ampak mi je blo kr zanimiv cudna grafika je nasploh... ah ke, nism obrnu na veteran O makz85 zdej si me pa mal pomiril, ker tale rešitev COD3 muhca, mi ni najbolj po volji!Sem že razmišljaj, da je kej s XBOX360 "cache" narobe!! Quote Link to comment
Lunco Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Yup, to je namerno narejeno tako. Meni je všeč, ker te fino zmede in vzpodbuja k temu, da ne streljaš toliko z merkom. Vsaj pomoje je zato tako. Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 ful se opaz kok je dobra grafika u primerjavi z wii jem Quote Link to comment
Repminister Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Pomoje je pa še en obupan poskus kako narediti bolj realistično. itak pa ko pomeriš se skoncentriraš na par kvardratnih centimetrov ne pa da kempaš pa gledaš s kje bo kdo glavo pomolu vn. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Xsiluro360 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Od včerajšnega "dashboard" update-a tudi tist COD3 "Blur" bolš dela, mislim bolj realno in hitreje! Špilam na 1080i in je orgazmično! Me veseli, da so se mal zrihtali to zadevo, zdej sem pa čist navdušen nad realnostjo, kar se detajlov tiče, bi pa lahko (Activision) šli mal k EPIC-u (GoW) na izobraževanje! Quote Link to comment
makz85 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 se pravi mas lepso sliko oz. grafiko na 1080i? jest se nims probov Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Mislim lepšo ne. Narejeno je tako, kot je narejeno, samo tisto "muhcanje" je bolj tekoče, zato je špil bolj dopaden! Moram pa dodat še enkrat, da bi se glede grafike lahko bolj potrudili! Quote Link to comment
Rebo Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Lep pozdrav! Trenutno razturavam COD3. Mam pa eno vprašanje glede achievements. Zanima me če lahko po končani igri, torej ko jo "obrneš", še vedno dokončaš neodklenjene dosežke, vem da določene gre samo online, za druge pa ne vem... Hvala.. Quote http://profile.mygamercard.net/Rebo86 Link to comment
Rebo Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Hello. Spet en butast kveščn. Kaj toti cod3 je res hudo kratek al se samo meni tak zdi? Komaj sn se navado igranja pa je že pesmica končana.... So vse ige na xboxu tak kratke ? Quote http://profile.mygamercard.net/Rebo86 Link to comment
Samotar Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ja če prešpilaš na najlažji stopnji Probaj prešpilat na najtežji stopnji pa mi pol povej če ti je špil bi prekratek Quote Xbox Link to comment
johnny Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Hello. Spet en butast kveščn. Kaj toti cod3 je res hudo kratek al se samo meni tak zdi? Komaj sn se navado igranja pa je že pesmica končana.... So vse ige na xboxu tak kratke ? ja pismo men je špil vleku v nedogled, sm že prov čaku kdaj bo konc!! Quote Link to comment
Recommended Posts