Jump to content

[Uradna tema] Splinter Cell: Double Agent


shoelace

Recommended Posts

Še par dni do izida ene mojih najbolje pričakovanih iger za X360 (poleg GRAW in Saints Rowa, ki pa nista povsem upravičila pričakovanj).

Zdle že stalno nabijam online demo in sem končno pogruntu sistem, ki so ga korenito spremenil. Kot prvo morjo spy-ji dobesedn bežat pred merci ker nimajo šans brez gadgetov iz CTja. Kar je uporabno in zabavno je to da se merce da hacknat in streljajo vsepovprek k jih transferaš fake image, kje se nahajaš :D

Kar je še vedno uživantsko je lomljenje vratov in skakanje mercom na hrbte z višin, drugače se pa frontalci ne izkažejo za koristne. Nasploh je nabolš sam data pokradit in čimprej spizdit na extraction, sploh zato pa so koristni escape moves :car:

Recimo laufaš in se zabrišeš čez steklo u prepad 10 metrov iz bajte, merc nima šans da te najde, potem recimo hackaš terminal u garaži (zelen, tisti k iste igral bote vedl) uleti merc notr te najde, hitr zalaufaš prot spuščenim vratom, spustiš smoke grenade in nardiš kao slide tackle in si že na dvorišču. Uporabn je tud escape hang, bežiš po hodniku, na stropu zagledaš odprtino in nardiš pol-salto in v sekundi splezaš v odprtino, granata ki jo je pa spustu merc pa odleti u prazno. Ni treba več iskat pravilne lege in bit direktno pod odprtino da ti uspe zlezit notr kar je sploh uporabno ko te lovi folk in si cel živčn.

Kokerkol tale Versus mode ga bo seku, pogrešu bom edin Coop Story mode za X360, zato si bom omislu tud Xbox verzijo ki bo mela ta coop. Če bo grafika xbox verzije na rangu SC:CT ne bom mel nobenih pritožb, ker je za moje pojme Chaos Theory eden od špilov z naj grafiko.

Aja pa baje je leakan že SC:DA za X360 PAL verzija :yuck:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

http://www.gamespot.com/xbox/action/spl ... index.html

Evo slike iz XBOX verzije špila....

To bo pomojem dobra oz. zelo dobra igra....koliko različnih okolij in vsega je....+ nepomembno a vseeno lepa grafika itd. itd.

Igral sem

SC1-GBA

SC1-PC

SC2-XBOX

SC2-GBA

SC2-MOBILE

SC3-XBOX

SC3-DS

SC3-MOBILE

In vem da me nebo SCDA razočaral !

:beer::car:

Grem še nalepim poster od SCDA na steno v moji sobi....skriva se v zadnjem GaeZone-u...

Noč

followmeontwitter.png
Link to comment

ma ja, grafika je tud na Xboxu ubijalska. Važn mi je da bo Coop Story mode uživantski, da bova lahk z afijem666 nabijala ko si omisli X360(afi btw, poklič me ker niam tvoje gsm cifre več).

In ta coop story mode je men bil eden najbolših zadev ever. Se še spomenm ko sem igral kake 2 lete nazaj Seul in Panamo pa potem UN Hq s kolegom na split screenu, ko sva nabijala na hard in vsako potez osplanirala.

Če boš zej igral SCDA scarface neboš nč zamudu, kr zgodba itak ni nevem kako povezana, vsekakor pa se splača obrnat SC:CT tud če maš X360 ker ma ubijalsko grafiko, bolšo kot velik sedanjih X360 špilov (seveda jz mam navadn TV, ne LCDja).

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Ah ja, splinter cell. To je serija špilov, ki me je vedno osrečevala. Se še spomnim ko sem leta nazaj slišal za špil, sem se ga bal sprobat. Potem pa sem ga enkrat vrgel v PC in me je zadelo, popolnoma nova izkušnja, za MGS seveda še v lajfu nisem slišal, ugrabljanje ljudi, jih uporabljati za žive ščite, vse vrste sneakanja, moja duša je bila prodana.

Potem se na boxu špilal dvojko (ki je zame seveda še kar najboljši špil v seriji, kljub vsem očitnim prednostim trojke), grafika je bila vau, nekaj novosti, ni se slišalo veliko, a špil je bil noro vzdušen (preigral sem ga štirikrat, pa ga brez dvoma še parkrat bom).

Pri SC 3, me je pa najprej odbijala plastična grafika, a po minuti se navadiš, s tem da so določene misije legendarne (panama: banka, ZDA: neke pisarne, nore misije v glavnem), carska zvočna podlaga, zgodba mi ni tako dogajala, kot tisto razpletanje v dvojki, ko se nedolžno začne z napadom na ambasado.

Anyhow, glede SC4 sem še malo skeptičen. Po trailerjih sodeč ni ravno ne vem kaj, amoak bomo videli...

Link to comment
  • 3 months later...

A je verzija od SC:Double Agent za PS2 ker drugačnejša od tiste za xbox 360. Ker jaz sem jo preigral na PS2 in me ni preveč navdušila. Ali se misije razlikujejo. Ker na PS2 sploh ni tistih misij, ko si v puščavi pa ko plavaš v vodi ipd.. Vedno so mi bili Splinter Cell-i zelo všeč in upam da Double Agent ne bo pokvaril mojega mnenja o Splinter Cell-ih.

Drugače pa je v izdelavi baje že Splinter Cell 5, ki najbrž ne bo prišel na PS3 in Wii, bo pa prišel na Xbox 360 in PC.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.