Repminister Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 nimam besed za to sranje, probal sem mp beto in sm bi sam WTF prvič so mi solze tekle zarad razočaranja nad špilo, kva so pa to nardil ej... totalno nič, NIČ, nič nima zveze z tiberium sago (razn imena) Pa sm vse c&c špile prigrov. Kaj pa vi mislite ? [youtube:1rgips33]kFXJaYY0TOs[/youtube:1rgips33] jst se strinjam Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Raptor90 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 C&C serija se mi ni nikoli dopadla, igral sem red alerte, trojko, pa dodatke pa mi je en sam štanc. supremme commander 1 preseže vse dele. C&C 4 je drugače a na las kopira za dawn of war 2. V bistvu C&C 4 je kot dawn of war 2 brez taktičnih elementov. Population caps pa je ena največja bedarija v stategijah. Quote Link to comment
Recommended Posts