Bessie Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 move.jpg[/attachment:2uskbcyk] Še posnetki Trailer V SOCOM 4 LBP Eyepet Move Party Gladiator Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 11, 2010 admins Share Posted March 11, 2010 Citiram iz novice, k se mi ne da še enkrat pisati: Nintendov uspeh z Wiijevim kontrolerjem ni ostal neopažen pri njihovih tekmecih, Sony pa je danes po parih predstavitvah prototipov in mnogih špekulacij o imenu tudi uradno najavil PlayStation Move. [obj_centrirano:1ttgixg8] [/obj_centrirano:1ttgixg8] Magična palčka, ki bo v sodelovanju s PlayStation Eye omogočala zaznavanje gibov uporabnika (in, po besedah Sonyja, precej bolj natančno in z manj zamika kot Wii), bo na voljo na tri načine: v kompletu s PS3, samo PlayStation Move kontroler ali kot t.i. 'Starter Kit', ki bo za manj kot 100€ vseboval PlayStation Eye, Move in priloženo igro. Iz predstavitev je razvidno, da se Sony z Moveom naj ne bi upiral načinom kontroliranja, ki bi vsebovali po dva Movea naenkrat (kot se Nintendo z dvema Wii Remoteoma), prav tako pa bo na voljo Sonyjev lasten brezžičen 'nunčak', ki bo s križcem in gobico služil kot bolj klasičen dodatek k Moveu. Sony je na krov zaenkrat zvabil 36 razvijalcev, ki naj bi do marca 2011 izdali 20 naslovov s podporo Moveu. Izid je napovedan za letošnjo jesen. Več o PlayStation Move, s prvimi vtisi, na Engadget ali v zbirki novic z Joystiq. Yaaaaay! Zdej boste tudi PS3 lastniki lahko uživali v mahanju naokoli! Pa še take lepe svetleče lučke mate gor, haha. :razzy: Dizajn je res grozen. Quote Link to comment
sejmon Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Res je malo zgrešen videz, ampak me sploh ne moti, saj tale krogec skrbi za natančnost. Pri Socom 4 je totalno zgrešeno, saj tip sploh nič ne maha s temi kontrolerji. Samo kontrolira in nič drugega, to tudi lahko z navadnim kontrolerjem delam. X360 ma tudi zanimiv projekt, če se ne motim se imenuje natal in deluje brez kontrolerjev ni slabo, samo me zanima kako se bo obnesel pri hitrih gibih. Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
Bessie Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Pri Socom-u sem tudi najprej mislil, da nič ne maha, ampak v bistvu maha, če pozorno gledaš, ko nameri premakne Move. Quote Link to comment
Bessie Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 [youtube:1qfmtphw]NCPY999WN5w[/youtube:1qfmtphw] Quote Link to comment
Uber77 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Jah sej... zakaj bi odkrival toplo vodo?! Vse dobrote Wiija na grafiki od PS3... to je to Quote http://www.hudemajce.si/ Link to comment
Bessie Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Na kaj spominja tale Eyetoy demo... khmmm [youtube:24offfhe]FpNdkm9s8AY[/youtube:24offfhe] Quote Link to comment
biose Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Meni se zdi vse to kar so do sedaj pokazal dobr, po pričakovanjih. Pomoje si folk pr MSu že mal nohte grize . Pa da nav to kdo uzev preveč resn.... fanboysi pa to. Quote Link to comment
Lakotnik Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Saj Xbox dobi Natal. Sam se bojim, da je Sony z Move krepko dvignil pričakovanja, ki jih bo Natal težko izpolnil. Quote Link to comment
sejmon Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 jaz tudi tako mislim. pri natal ne razumem to, da neboš nobenega senzorja ali pač česa držal v roki. Ne razumem, kako bo potem zaznal hitre nenadne gibe. Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
biose Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Jaz si ne predstavljam kako boš lahko igrov bowling brez kontrolerja pri natalu, za primer. Rabiš nekaj fizičnega v rokah, če ne kugle pa vsaj kontroler. Quote Link to comment
Lakotnik Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Natal bo deloval podobno kot je deloval Eyetoy na PS2. Pač bo v prostoru zaznaval gibanje in ga prenašal na zaslon. Na PS2 je blo to zabavno, nikakor pa ne splošno uporabno, pa še veliko prostora in po možnosti enobarvno steno si rabil. Move združuje zaznavanje gibanja preko kamere skupaj z posebnim kontrolerjem, ki je podoben tistemu pri wii. Quote Link to comment
Raptor90 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Obojno je čisto neuporabno, prevsem za strastne igralce in tistih ki jim grejo arkadice na kozlanje , namreč sony in M$ sta uvidela kakšne denarje je prinesel wii ki ima same bedne družinske casual igre, kar pomeni za x360 in ps3 tudi poenostavljeno igranje nekaterih iger, ki pa jih za gamepad ziher nebojo spremenili. Ma nemorš socoma špilat na MOVE no, total apn. Quote Link to comment
Lakotnik Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 To ni nikakor ni namenjeno hardcore igralcem ampak čisto drugi skupini. Eyetoy je bil čisto neuporaben za resno igranje, ko pa imaš na obisku par kolegov / mlajših bratrancev in sestričen pa ni večje zabave. Pač vsakomur svoje. Velika večina iger se bo še vedno igrala na gamepad. Je pa res, da po zadnjih filmčkih sodeč bo Move uporaben tudi v igrah, kjer kontroler ni najboljša izbira (FPS, strategije). Quote Link to comment
Bessie Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Na mimovrste imajo trenutno daleč najnižjo ceno za Move, starter pack skupaj s kamero in igrami 29€ Ista zadeva na dvdbalh, zavvi ... 55€ Eh so stornirali naročila, ker je bila napaka... itak! Quote Link to comment
Bessie Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Ampak... imajo pa zato dobro ceno na BB online štacuni! Sem kar naročil Quote Link to comment
sejmon Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 v shopto.net še prišparaš par centov klik V bb se splača, če osebno prevzameš. Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
Bessie Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Niti ne starter pack je v BB 50€ Quote Link to comment
sejmon Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 aja, sorry,....jaz sem mislil da je nakup v bb možen samo online. Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
Bessie Posted September 10, 2010 Author Share Posted September 10, 2010 Saj on line je taka cena. Quote Link to comment
sejmon Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 in še poštnina 3.5€ pa si na enakem.Razen če vzameš osebno v Ljubljani. Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
Bessie Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Spisek iger za Move: Auditorium* Beat Sketcher* Brunswick Pro Bowling Cabela’s Dangerous Hunts 2011 Create Dance Dance Revolution EyePet The Fight: Lights Out Funky Lab Rat* Get Fit With Mel B Heavy Rain (via PSN software update) High Velocity Bowling* (via PSN software update) Hustle Kings* (via PSN software update) John Daly’s ProStroke Golf Kung Fu Rider MAG (via PSN software update) NBA 2K11 Pain* (via PSN software update) Planet Minigolf* (via PSN software update) Racquet Sports Rapala Pro Bass Fishing 2010 Resident Evil 5: Gold Edition (via PSN software update) R.U.S.E. Sackboy’s Prehistoric Moves* Singstar Dance The Sly Collection Sports Champions Start the Party Swords & Soldiers* (via PSN software update) The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest The Shoot Tiger Woods PGA Tour 11 (via PSN software update) Time Crisis: Razing Storm Toy Story 3: The Video Game (side modes via PSN software update) TRON: Evolution Tumble* TV Superstars Coming Soon echochrome II Dead Space Extraction de Blob 2 Dungeon Defenders* Dungeon Hunter: Alliance* PlayStation Move Heroes Killzone 3 LittleBigPlanet 2 Michael Jackson: The Experience Modern Combat: Domination* No More Heroes: Heroes’ Paradise SOCOM 4 Sorcery Top Darts* Under Siege* Virtua Tennis 4 Yoostar 2 Zumba Fitness *Denotes a downloadable PSN title Quote Link to comment
Bessie Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Nekaj hitrih osebnih izkušen z move-om MAG: ko se navadiš ne moreš nazaj na DS3 Dead space: exctraction: odlična tračničkasta zadeva RUSE: strategija kjer se move dobro obnese, ni ravno miš je pa nadzor čisto spodoben Eye Pet: nadzor s priloženo tablico je bistveno slabši kot z move-om, še vedno pa se zna kdaj pa kdaj zatakniti Killzone 3: zelo dober nadzor, mogoče malo moti auto aim Heavy rain: žal nisem igral z move, boje sekar dobro obnese Resident ecvil 5: čaka na polici v kratkem pride na vrsto Thumb: odlično Planet Minigolf: z movem dobi čisto nov občutek pri igranju Sackboy's Prehistoric Moves: drugi igralec z move-om pomaga pri različnih puzzlah, odlično za sodelovanje s kakim otrokom, mlajšim bracem... SingStar Dance: otrokom dogaja SOCOM4 v pričakovanju, da ne bo nič slabše od MAG in Killzone 3 nadzora. Seznam vseh iger, ki podpirajo move Zaenkrat nisem še imel slabe izkušnje, v KZ3 in Ruse je prišlo do slabega odziva v temni sobi. V glavnem Move priporočam! Aja pa čez čas se navadiš na lu(l)čko, ki ne sveti samo roza Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 15, 2011 admins Share Posted April 15, 2011 Kapo dol, Move je trenutno res najpreciznejši motion kontroler! Pri igri Tumble je to še posebej vidno. Move se mi zdi kot izpopolnjen Wii kontroler z manjšim lagom in večjo natančnostjo. Preigral Dead space: extraction na co-op in na koncu želel še več. :gun: Kaj me moti je to, da ni dodanega klinčevega USB kabla za polnjenje... in pa v popolni temi, ob igranju DS:E me moti premočno bleščanje Move dildo lučke, ki enostavno bode v oči. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Gregor Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Jaz sem do sedaj uporabljal Move samo z Killzone 3. Auto Aim izklopljen. Ni mi všeč z Sharp Shooterjem, predvsem zaradi prisiljene drže. Dosti bolj udobno je če se lepo namestiš v fotelj al karkoli in roke s kontrolerjema počivajo v naročju. Neutrudljivo, udobno in natančno. Z DS3 si ne predstavljam da bi z mirnimi živci končal igro, sedaj pa z Move preigravam še na Elite in gre kar gladko. Igral sem tudi z miško (Splitfish Shark FX) in mi gre z Move celo bolje. Vsekakor dobra zadeva in se veselim prhajajočih shooterjev s podporo za Muve. Quote Link to comment
Recommended Posts