Xsiluro360 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Fantje zanima me če je kdo že probal novo MS XBOX360 kamero, bojda je zelo gut in tudi bodoči špili naj bi že znali uporabljati "face input" tehnologijo? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Končno dobil MS kamero sicer sem mislil po zadnjih pripetljajih okoli konzole (three dead rings of light)da sem popolnoma boksnil v temo vendar mi je hvalabogu "Hot air fix" zadevo spravil v pogon. Zdej pa tko kamera je zelo gut pridobiš en efekt v dashboardu, ki je v bistvu odboj tvoje slike zgleda zalo staylish drugače pa zastonj kompleten UNO in en mesec Live-a. Samo še moram en špil kupit k ma za face input pa bo. Če ma še kdo kamero naj mi pove da vržemo kak UNO. Quote Link to comment
Samotar Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 kak pa je kaj špil Totem ball z kamero? :rockbrow: se splača nabavit kamero ? kolk te je pa stalo ? R6:Las Vegas pa tvoj gziht daš v špil !! Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Kamera je pršla 28 funtov s poštnino na gameplay.co.uk. Dobiš UNO zastonj TOTEM BALL je pa itaq bil zastonj.Je pa mal za prvadit se u Totem Ball furat uno želvo na kugli. Quote Link to comment
Samotar Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ka je še kak drugi špil razen totem ball ? a mi lahko mal opišeš kak se sploh špila totem ball ? Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Zelo težko ti opišem v bistvu špilaš brez kotrolerja.Maš kamero in svoje roke in z rokami uravnavaš želvo na kugli. Quote Link to comment
Samotar Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Zelo težko ti opišem v bistvu špilaš brez kotrolerja.Maš kamero in svoje roke in z rokami uravnavaš želvo na kugli. to vem da brez kontroleja ! a z rokami mahaš gor pa dol da balansiraš želvo ? a je težavno špilat zanimam se da bi kupil moji boljši polovici da bi mal mahala pred tvejem Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Hahaha za bolšo polovico bo odlična zabava. Bo bicepse mal strenirala! Quote Link to comment
Samotar Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ta prednja dva bicepsa a ne Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Hahaha ideja ni slaba!!! :thumbup: Če si boš omislil kamero mi povej lahko vržemo kak UNO!!! Quote Link to comment
shoelace Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Eee, danes šibam po kamero končn, da vidim kak zadeva zgleda, sploh kak videochat, lahk gremo pa uno, sj nas je že dost z kamero. :bringiton: Quote xFire: spankrock Link to comment
Xsiluro360 Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Super več kot nas je bolje je,.. Quote Link to comment
Link Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 @shoelace Kje jo boš kupil? Po kakšni ceni? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 @shoelace Kje jo boš kupil? Po kakšni ceni? Jaz sem svojo kupil na www.gameplay.co.uk zlo zadovoljen!!! Quote Link to comment
Link Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Po vsej verjetnosti jo bom kupil tudi sam. Škoda, ker ne prodajajo samo kamere, ampak jo moraš kupiti v kompletu s slušalkami, igrama in enomesečnim lajvom. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Ja to je tudi mene motilo samo ko sešteješ vse kar dobiš, ugotoviš, da če bi kupoval vse posebej dejansko sploh ni drago! Quote Link to comment
Lunco Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 A je že kakšna nova igra, ki podpira kamero? Tako kot igre za EyeToy? A je sploh kaj takega napovedanega? Razmišljam, da bi kupil EyeToy, če bo kaj podobnega za Xbox mislim, da se mi ne splača. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Ali je veliko takih špilov ko lahko daš svoj obraz noter? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 Ja to je res žalostno samo pomoje bodo to začeli počasi vključevat v bodoče projekte špilov. Quote Link to comment
icemarik Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Trenutno samo eden. Videl sem tudi da lahko obraz daš noter v xbox live poker igri ter Rainbow six vegas.... Quote Link to comment
DrMiha Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Ja to je res žalostno samo pomoje bodo to začeli počasi vključevat v bodoče projekte špilov. nič kaj rožnatega ne kaže glede te kamere, saj je nekako Sony dobesedno zabetoniral skoraj vse mogoče uporabe zadeve v špilih s svojim Eyetoyjem. Tako da bo bolj zadeva služila video debatiranju Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Ja to je res žalostno samo pomoje bodo to začeli počasi vključevat v bodoče projekte špilov. nič kaj rožnatega ne kaže glede te kamere, saj je nekako Sony dobesedno zabetoniral skoraj vse mogoče uporabe zadeve v špilih s svojim Eyetoyjem. Tako da bo bolj zadeva služila video debatiranju Uh to je pa slaba novica! Samo če mene vprašaš UNO ni UNO če nimaš kamere, ko gledaš kaj vse "folk" počne na netu, od rolanja joint-ov, spanja, igranja pokerja do včeraj se je en frajer tolk zviral na stolu, da sem mislil da bo z glavo usekal po tleh!! Quote Link to comment
ScarFace Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 To se ni vse, tist tip ko je kadil joint na bong, je rekel, da vcasih ce ima sreco dobi od kake lepoticke free striptis. Tak, da bom jaz zdaj tudi zacel ob vecerh bol nazigat to Quote Link to comment
Link Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Ah, tega je vedno dovolj. Zadnjič se je prijatelj od nekoga, ki je igral z nami, začel slačiti pred kamero in nagovarjal dve ženski (ki sta ravno tako igrali), da se gredo striptiz. Quote Link to comment
Recommended Posts