PSP_BOY Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Se ze da dobiti ta igra? Za to si pa moram obvezno kupit gamepad z tresljaji Sem pri NFS-Underground 2 ugotovil, da mi pri xboxu gre bolje, kot na PC, kar se vodljivosti avtomobila tice :thumbup: Quote Link to comment
oklepnjak Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Če tema služi debatiranju o igri, bi bilo bolj smiselno da se jo prestavi v Muliplatform. Drugače je pa NFSU2 zadnji need for speed s katerim sem se matral, se pa ne bom z nobenim več, razen če se ne povrnejo h koreninam... Quote Link to comment
Cloud Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Če tema služi debatiranju o igri, bi bilo bolj smiselno da se jo prestavi v Muliplatform.Drugače je pa NFSU2 zadnji need for speed s katerim sem se matral, se pa ne bom z nobenim več, razen če se ne povrnejo h koreninam... Ja......kje so tisti casi ko sn NFS: Hot pursuit(al kak se ze napise) 2 pa 1 nabijo........ Quote Link to comment
RaZoR Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Js imam 1 težavo glede NFS:Carbona. Ko začnem nalagati NFS:carbon se mi pri 22 % napiše da neke datoteke ni mogel kopirati in potem kliknem poskusi znova potem počakam še nekaj sekund in se nič ne zgodi samo slike se menjavajo naprej med inštalacijo procenti pa ne napredujejo !!!!! Quote Link to comment
oklepnjak Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Slab torrent si dol potegnil, sine. :ihih: Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 IMO- ta igra tako smrdi po dolgem in po širokem da me je sram da sem jo sploh sprobal. Tako smrdeče igre že dolgo nisem igral ! Bolje da ji ne pridete sploh blizu ! SMRDI, SMRDI, OH KAKO SMRDI !!! Quote Link to comment
Cloud Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 IMO- ta igra tako smrdi po dolgem in po širokem da me je sram da sem jo sploh sprobal. Tako smrdeče igre že dolgo nisem igral ! Bolje da ji ne pridete sploh blizu ! SMRDI, SMRDI, OH KAKO SMRDI !!! Jap, še canyon duel so zasrali, ko bi lahko pravi match vun naredli... :doh: Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 IMO- ta igra tako smrdi po dolgem in po širokem da me je sram da sem jo sploh sprobal. Tako smrdeče igre že dolgo nisem igral ! Bolje da ji ne pridete sploh blizu ! SMRDI, SMRDI, OH KAKO SMRDI !!! ha ha, sam res. Quote Link to comment
Buge Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Mislim da to to najslabši Need For Speed vseh časov Quote Link to comment
Cloud Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Mislim da to to najslabši Need For Speed vseh časov Za moje pojme je bil MW slabsi.... Quote Link to comment
RaZoR Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Slab torrent si dol potegnil, sine. :ihih: Oklepnjak en sošolec mi je zrihtu ta NFS:Carbon. In njemu ta isti torrent in vsem ostalim mojim sošolec dela brez problemov!!!! Quote Link to comment
Domke14 Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Razor ne žri se preveč, če ti nou delu. Itak je to verjetno najslabši NFS ever. Tazadnj NFS k sem ga špilu je bil NFS underground. Najboljši se mi je pa zdel NFS porsche. Quote Link to comment
Buge Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Sej predelava avtov ni slaba samo je igralnost za nič.NFSU1 je bil po moje najbolši, kre je prišel kot prvi med zvrsti predelave avtomobilov pri seriji iger NFS Quote Link to comment
Greymon Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Pa kaki NFS Carbon.... pa NFS to je preteklost.. :doh: .. kaj pa WRC pa GT4 pa tak naprej...... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
NoWii Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Nism gledu prejsnih postov: ampak carbon na pcju sux Quote Link to comment
PaNdEcK Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Nism gledu prejsnih postov: ampak carbon na pcju sux Pravzaprav: carbon sux everywhere Quote Link to comment
ziga Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 :thumbup: Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
NoWii Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Jah na PSPju ni svoh.... sam na PCju je pa drek...spilu sm ga enkrat, en mal dalsi sprint, in mi je blo neki umesnega.... naslednic k sm su, je blo enkat ko sm mogu zmagat k tist k je prej spilu mu ni ratal....takrat pa lih tok da nism bruhu pred kocem. SUUUUX Izkusenj iz drugih platform pa nimam Quote Link to comment
Mimogrede Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Meni osebno je in need for speed serije najbolj všeč underground 2 vendar.... vsake oči imajo svojega malarja Quote Bo kaj bo... za enkrat pa je to. Link to comment
NoWii Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Meni osebno je in need for speed serije najbolj všeč underground 2 vendar.... vsake oči imajo svojega malarja :thumbup: :thumbup: I agree...pa NFS hot pursuit Quote Link to comment
Greymon Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 meni pa je najboljši Need For Speed hot pursuit 3,, :bowdown: in to na playstation-u 1 (PSOne).. :bringiton: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
PaNdEcK Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 NFS Hot Pursuit 3 ne obstaja, mimogrede Quote Link to comment
opeter Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Meni najboljši del je bil Road&Track: The Need for Speed iz leta 1995 (za DOS). Igral sem ga na 486 DX5/133 MHz-nem procesorju in Diamond Viper 2 MB kartici v maksimalni 640x480 ločljivosti Sploh občutek, ko si z Viperom potegnil ročno zavoro in ko je spuščalo sledi gume na asfaltu.... OMG! Čutil si tisto pravo težo avtomobila. Takšen občutek ni bil potlej v nobeni igri, sploh pa v nobeni NFS. Edino pet-šest let pozneje v igri NFS: Porsche sem imel podoben občutek, čeprav ni bil isti. O današnjih NFS-jih pa raje ne bom nič napisal Quote Link to comment
Dejch Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 To je bil edini pravi NFS, vse ostalo je bila samo slaba kopija. Lahko bi kdo reku, da je Porsche enako dober ali celo bolši, ampak pač ni (meni), 2ka tudi ni bla slaba ampak je bila ze prevec v cistih arkadnih vodah, medtem ko razne 3,4, HP2, Undergroundi ipd. je pa totaln ščiš in to vsak ve, razen skorcev. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 1-ka je bila definitivno najboljši NFS. Po igralnosti je daleč pred raznimi Undergroundi. Tud 2-ka je bila zakon, potem je pa šlo še samo dol... Quote Link to comment
Recommended Posts