Jump to content

Recommended Posts

Če tema služi debatiranju o igri, bi bilo bolj smiselno da se jo prestavi v Muliplatform.

Drugače je pa NFSU2 zadnji need for speed s katerim sem se matral, se pa ne bom z nobenim več, razen če se ne povrnejo h koreninam...

Ja......kje so tisti casi ko sn NFS: Hot pursuit(al kak se ze napise) 2 pa 1 nabijo........ :beer:

• 2 months later...

Js imam 1 težavo glede NFS:Carbona. Ko začnem nalagati NFS:carbon se mi pri 22 % napiše da neke datoteke ni mogel kopirati in potem kliknem poskusi znova potem počakam še nekaj sekund in se nič ne zgodi samo slike se menjavajo naprej med inštalacijo procenti pa ne napredujejo !!!!!

IMO- ta igra tako smrdi po dolgem in po širokem da me je sram da sem jo sploh sprobal. Tako smrdeče igre že dolgo nisem igral ! Bolje da ji ne pridete sploh blizu !

SMRDI, SMRDI, OH KAKO SMRDI !!!

Jap, še canyon duel so zasrali, ko bi lahko pravi match vun naredli... :x :doh:

• 8 months later...

Pa kaki NFS Carbon.... pa NFS to je preteklost.. :doh: .. kaj pa WRC pa GT4 pa tak naprej...... :rock:

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

Jah na PSPju ni svoh....

sam na PCju je pa drek...spilu sm ga enkrat, en mal dalsi sprint, in mi je blo neki umesnega.... naslednic k sm su, je blo enkat ko sm mogu zmagat k tist k je prej spilu mu ni ratal....takrat pa lih tok da nism bruhu pred kocem.

SUUUUX

Izkusenj iz drugih platform pa nimam :beer:

• 3 months later...

meni pa je najboljši Need For Speed hot pursuit 3,, :bowdown: in to na playstation-u 1 (PSOne).. :bringiton: :rock:

--------------------------------------

Nameless_Dragon_Clan (NDC)

-=NDC=-Incure (incureseek)

-------------------------------------------

Airsoft SWAT

----------------------------------------------

Pink-Ponk team RPF

Meni najboljši del je bil Road&Track: The Need for Speed iz leta 1995 (za DOS). Igral sem ga na 486 DX5/133 MHz-nem procesorju in Diamond Viper 2 MB kartici v maksimalni 640x480 ločljivosti :car:

The_NFS_Video_cover.jpg

534710.png

Sploh občutek, ko si z Viperom potegnil ročno zavoro in ko je spuščalo sledi gume na asfaltu.... OMG! Čutil si tisto pravo težo avtomobila. Takšen občutek ni bil potlej v nobeni igri, sploh pa v nobeni NFS.

Edino pet-šest let pozneje v igri NFS: Porsche sem imel podoben občutek, čeprav ni bil isti.

O današnjih NFS-jih pa raje ne bom nič napisal :puppy:

To je bil edini pravi NFS, vse ostalo je bila samo slaba kopija. Lahko bi kdo reku, da je Porsche enako dober ali celo bolši, ampak pač ni (meni), 2ka tudi ni bla slaba ampak je bila ze prevec v cistih arkadnih vodah, medtem ko razne 3,4, HP2, Undergroundi ipd. je pa totaln ščiš in to vsak ve, razen skorcev. :)

DejchSLO.png