Dangerous Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 mene zanima katere so še dodatne stvari poleg quitar hero, dj hero, tony hawk ride with ride controller. prosim napište :bowdown: Quote Link to comment
Bartala Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Volan ter pedali + katerakoli dirkčina. Če želiš veliko navlake od kontrolerjev si zgrešil sistem. Wii ima malo morje priključko za wiimote. Quote Link to comment
kekken3 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Ampak wii je večinoma fejk, ker so vsi gizmoti le kos plastike, v katerega položiš daljinca. Pravi šefi so motorka, ribiška palica, kontrolna plošča za vlak, kontrolna plošča za mecha, plesna podlaga, zvijajoči se analogni joypad za dirkačine, pištola in bazuka za shoot-the-screen, paneli z ogromnimi gumbi za true azijske ritemščine, taiko bobni in pa seveda... arcade stick! Seveda ne vse za X360, ampak ok. Humm, en zanimiv thread bi se lahko na to temo naredilo. Quote Link to comment
Dangerous Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 hvalaaaaa za ta odgovor !!! res hvala se bom pozanimu kere te stvari so za xbox pa še strinjam se s tabo wii je kr neki ker samo položiš daljinec v kos plastike katerega lahko nardiš tud doma... Quote Link to comment
Arey Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Dangerous, pa se ti zavedaš da je večino teh kontrollerjev bullshit? Quote Link to comment
kekken3 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 No ja, že običan Point Blank light gun, proper arcade stick, orenk plehnat DDR dance mat, Namco NegCon in kak Pop'n'Music mega-gumbni zaboj so po moje vrhunec industrije, kar se tiče naveze hardver-softver. Motorka je joke, ampak vse drugo ima nek svoj namen. Po ergonomiji, smislu in funkcionalnosti zame že guitar hero ni nič nad nivojem ribiške palice ali, ne vem, ročke za vlak usmerjat. Tako da daleč od tega, da bi bilo vse krš. Samo pravo igro morajo imeti, če ne sami zase ne pomenijo nič. Quote Link to comment
Dangerous Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 ali kdo ve kje bi lahko kupil te kontrolerje recimo sedaj iščem po internetu kje bi lahko kupil guitar hero pa nič nenejdem pa še kod sem omenil prej nemorm narociti iz amerike prek interneta ker nimam take kartice... tko da če kdo ve kkšno stran kjer so te kontrolerji z igricami vred seveda za kupit (po primerni ceni...) naj mi prosim napiše hvala Quote Link to comment
Dangerous Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 mislm tako trgovino kjer lahko plačaš po prevzemu al pa pač greš v trgovino seveda najbolš je da je slovenska trgovina Quote Link to comment
Mini.Shark Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 http://www.platform.si/ Quote Link to comment
Dangerous Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 ja dobr sam na te strani je sam Guitar Hero 3 wired guitar (Xbox 360) wired guitar je pa kr neki bol prezžičn Quote Link to comment
Dangerous Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 al pa če je kdo najdu guitar hero na kksni strani kokar recimo bolha.com sam tm sm že pogledu pa je sam edn k prodaja za xbox pa je reku da je iz maribora jst sm pa iz ljubljane pa da ne pošilja po pošti ampak sam če tja pridš Quote Link to comment
Dangerous Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 jst bom najbrž kr naroču to Guitar Hero 3 wired guitar ker mam odklene xbox in si dam loh tud vse druge guitar herote na cd pa igram s to kitaro... SAM zanima me če kdo ve kok je dolg kabel??? Quote Link to comment
Bartala Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Zame so nasplošno taki "priključki"(vključno z wiimote ohišji) abzocke. Ker ti povečini nobene funkcionalnosti ne prinesejo. Če pa že nabira nepotrbno kramo za kontrolejre, pa jih bo več za wii našel. Nekaj v tem smislu sem prej želel povedat. Quote Link to comment
Dangerous Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 kaj pomen pošiljanje: pošta(po tarifi)??? kaj pomen po tarifi? Quote Link to comment
Piston Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 to je mišljeno, da je cena odvisna tudi od teže paketa in stroškov za odkupnino Quote Link to comment
Dangerous Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 drgač vsi k ste bli neki pametni zdej sm dubu kitaro za guitar hero pa je prov hudo !!!! Quote Link to comment
Recommended Posts