Skoči na vsebino

GAME.co.uk prodaja rabljene igre kot nove!


Priporočene objave

GAME.co.uk prodaja rabljene igre kot nove!

Podjetje GAME Group PLC v svojih spletnih trgovinah GAME.co.uk, Gamestation.co.uk in Gameplay.co.uk prodaja rabljene igre za ceno novih.

GAME selling "ex-display" stock as new

New games ordered from the website of the UK's biggest games retailer arriving in unsatisfactory condition, stock "slipped through quality screening processes" says GAME.

...

http://www.gamerzines.com/xbox-360/news/game-selling-exdisplay-new.html

GAME sorry for tatty 'new' stock

GAME has, through Eurogamer, apologised to anybody who received scuffed or damaged "ex-display" games during the busy Easter period.

To cope with demand, the retailer shipped stock from stores to online distribution warehouses. And there some copies "slipped" through the quality-control net.

...

http://www.eurogamer.net/articles/game-sorry-for-tatty-new-stock

Komur se da naj malo prebere komentarje na drugem linku kjer ljudje opisujejo kakšne svinjarije počnejo pri GAME-u čez celo leto in ne samo sedaj za praznike kot oni pravijo.

Izvleček iz "opravičila" njihovega predstavnika:

...

"We value our reputation as a trusted retailer and can assure all of our customers that we will respond swiftly and positively to any issues that may be raised with us," said GAME, hand on heart.

...

Veliko komentarjev potrjuje, da ta njihov "swiftly" ne drži najbolj, ker nekateri čakajo tudi po 3-4 tedne na odgovor. Sam tudi čakam na odgovor že 16 dni, potem ko so mi poslali odprto(oz. je bil njihov seal namesto Microsoftovega) Xbox 360 igro za ceno nove. Kdo ve koliko časa bom potem še čakal na denar (kjer že tako zgubim na pošiljanju v UK, ker mednarodnim strankam ne povrnejo poštnine, čeprav je v celoti njihova krivda, da moram pošiljati nazaj - verjetno je delni razlog tudi v tem ker upajo, da potem sploh ne boš pošiljal nazaj).

Ne razumem zakaj ljudje pri nas še vedno najbolj kupujejo (ter hvalijo) pri GAME-u (tudi če še niso imeli nobene slabe izkušnje z njimi), glede na to da imajo večino iger dražjih od drugih trgovin pa še poštnina je nižja v ostalih trgovinah.

Sam kupim kaj pri njih samo če res nimajo nikjer drugje. Od zdaj naprej pa se jih bom na daleč izogibal.

Zdi se mi prav, da se to malo razve naokrog, tako da malo razširite okrog po forumih, če se komu da.

We don't quit playing because we grow old. We grow old because we quit playing.

userbardanteksi.gif

Link to comment

Jaz z blah dvd in axelmusic takih problemov nisem imel nikoli, niti drugje. Na axelmusic zdaj celo zbiraš točke in sem ravno včerja naročil zastonj HDMI kabel, zadnjič je pošiljka zamujala in sem se pritožil in so poslali še enkrat in sem potem dobil dve (prva je prišla kak dan za tem ko so poslali drugo), ko sem eno vrnil so mi dali dobropis v vrednosti pošiljanja. Priporočam.

BessieSABU.png

Link to comment

Jaz največkrat kupujem na blahdvd.com. Pa tudi na thehut.com in zavvi.com (isti lastnik kot pri thehut.com).

Na dvd.co.uk še nisem kupoval, verjamem pa da so tudi vredu, ker je v lasti istega podjetja kot pri blahdvd).

We don't quit playing because we grow old. We grow old because we quit playing.

userbardanteksi.gif

Link to comment

Pri DVD.co.uk je omejitev 15 funtov, za več ne pošiljajo v SLO. Nekaj so mi razložili enkrat, da je tako, ker pošiljajo iz švice....

Pri Game-u sem kupil preko 100 iger, nikoli niti ene težave, poštnina je dražja (3 funte), kot pri zaviju in Hutu (1 funt),

vendar če vzameš 10 iger naenkrat, je poštnina pri gameu še vedno 3 funte, pri zaviju in hutu, pa 10x1 funt= 10 funtov.

Link to comment

Že res, da te pri nakupu več kot treh kosov pride potem poštnina dražje drugje...ampak ponavadi večina tako ali tako kupi manj kot toliko naenkrat. Pa še pri ostalih ti vsak kos posebej zapakirajo, tako da ti poštar lahko lepo spravi vse v nabiralnik, pri game-u pa je problem že pri dveh kosih. Potem pa ti nekateri poštarji pustijo paket kar na nabiralniku, da po možnosti kakšen mimoidoči izkoristi priložnost...meni osebno se sicer še ni zgodilo, da mi v takem primeru ne bi pozvonil. Na enem drugem forumu je pa kar nekaj ljudi tarnalo glede tega.

We don't quit playing because we grow old. We grow old because we quit playing.

userbardanteksi.gif

Link to comment

Na zavvi.com se nisem nič prednaročal, ko sem pri blah-u so mi poslal dva dni pred izidom igre. Na Game-u sam nisem nič, kolkr sem slišal, ponavad pošljejo dost prej da dobiš na dan izida domov - razen če se zavleče pošiljka.

We don't quit playing because we grow old. We grow old because we quit playing.

userbardanteksi.gif

Link to comment
Pri DVD.co.uk je omejitev 15 funtov, za več ne pošiljajo v SLO. Nekaj so mi razložili enkrat, da je tako, ker pošiljajo iz švice....

Kje si pa to slišu? Jst sm kupu že kšne 5 špilov ki so bli okol 35-40€ oz dvd.co.uk

Za pre-order ti ponavadi pošljejo dva dni prej, torej v sredo glede na to, da večina špilov v Evropi izide v petk. Osebno ponavad dobim na dom šele v pondelk.

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Lahko da boš čakal še kakšen dan - ni odvisno od njih, ampak od pošte. Jz sem čakal na en špil iz zavvija 8 delavnih dni, medtem ko sem par mesecev nazaj na FFxii čakal le 3 delovne dni.

Če kupiš v sloveniji ponavadi dobiš ziher prej, ampak enjoy your huge prices. Tut če boš čakal kakšn tedn boš prežvel.

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Imam problem z plačevanjem preko kartice visa electron, namreč naročil sem PC igro na strani blahdvd.com pa sem dobil obvestilo da plačilo ni mogoče izvesti. Igra stane skupaj s poštnino 17,07€, jaz pa imam na kartici 30€, pa me zanima kje je problem. Je imel že kdo podoben problem in kako ga je rešil. Prosim za pomoč!

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.