DeJviD Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Pozivam vse, ki igrate fifo world cup preko xboxa, da igrate battle of nations s Slovenijo, do včeraj sem bil edini predstavnik Slovenije in jo iz 180 mesta pripeljal na 104( dvakrat sem bil v finalu vendar je zmanjkalo malo sreče:P )danes pa smo na žalost uvrščeni spet na 160 mesto. Vse države bivše juge imajo veliko več predstavnikov in so rangirane veliko višje kot mi zato predlagam da se organiziramo in popeljemo Slovenijo čim višje po lestvici( če ne drugega vsaj od Hrvaške hehe ) lp Quote Link to comment
KocharYoDa Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 ej kak mas GamerTag, bom js tut igral z Slovenijo sm ze poskuso pa sm pri 16 najbolsih izpado :S Moj je KocharYoda btw Quote Link to comment
milan5 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Če se ne motim ja gamertag od DeJviDa : DeJviD SLO Quote Link to comment
Recommended Posts