PSP_BOY Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Ok, jaz sem zacel z ATARI, ko je se namesto gamepada imel joystick... Druga konzola pa je bila FAMILY COMPUTER, ki je pa legenda, vsaj zame...In bi jo se tudi kupil nazaj, torej, ce se komu kje skriva v hisi... Quote Link to comment
oklepnjak Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Pri nam je bilo tako da smo večinoma životarili pri sosedih, kjer so imeli NES. Shtanga pa vem da je nekemu mulcu spizdil gameboy, tisti stari ceglasti, črnobeli. Potem smo si nekje sposodili Pokemone Red in jih izmenično nažigali. Prelepi spomini v glavnem. Quote Link to comment
TheMan Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 NES, Gameboy, mega drive, SNES ,neo geo cd, PSX, N64, PS2, NGC, PSP gamecube sm kar hitro prodal, kr so vsi imeli PS2 in si nisem imel s kom igrc menjavat. je pa dobro to da zdaj ko pride Wii, bom imel tolko več materiala za preigrat. si lahko mislite: Mario Kart DD, Zelda WW!!!, Resident evil(komplet), Metroid Prime 1&2, in še in še... :ninja: I WILL BE IN GAMERS PARADISE Quote Link to comment
RIDDICK Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Začel z Family Computer, potem XBOX in nazadnje DS...in res vse konzole so zelo dobre....Tako moja najbolj star kot moja najbolj nova...VSE NO..... BTW: Sthanga lepo Za Family Computer je kar veliko ja dobrih iger....res zakon konzola... Quote Link to comment
MaHe Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Khm ... v bistvu me je NDS vpeljal v konzole (GBja izpred desetih let ne štejem) ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
BigPoppa Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Začel z Atari 2600: Potem sem imel sega mega drive,kasneje ps one,zdaj pa ps2 in xbox. Quote Link to comment
lukidd Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 sosedi imeli atari2600 (še imajo- nedelujoči) in smo nažigal... polej PS1 zdaj PSP in kmalu PS3 &WII Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Davodax Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 lukkid maš keša jaz pa vse nintendote (nes,snes,...) ds lite in xbox Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 No, pa še jest: Spectrum ZX, Family Computer (oni tajvanski klon NES-a na barvite spiratizirane module ), Game Boy, Mega Drive, SNES, N64, GameCube, PS2. Quote Link to comment
lukidd Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 FAMICOM, čuk, je bil NES, vendar japan izvedba... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaTiCeK Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Pa poglejmo. Zacel sem z racunalnikom Spectrum ZX, ki ga je mel foter in ga ne stejem za svojega. Pravi zacetki so bili z racunalnikom Atari 1040STe, za njim sem dobil GameBoy in potem cez nekaj let SNES. Racunalnik je sredi devetdesetih nadomestil moderni PC. Pravtako sem proti koncu devetdestetih dobil PSX, ki me je vpeljal v prave konzolasticne vode, saj SNESa kot otrok nisem dozivel povsem tr00. Potem je prisel PS2, za njim GC in se malo kasneje GBA. No ni minilo veliko, ko sem kupil se XBOX. Nadaljeval sem z DS in PSP, nazadnje sem prvega zamenjal s DSL. Kaj naj recem, cakam na x360 enkrat sredi decembra in upam, da mi bo tokrat ena konzola te generacije dovolj. Quote Digitalni šepet Link to comment
č.u.k. Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 FAMICOM, čuk, je bil NES, vendar japan izvedba... Ja, ampak jaz sem imel nek črn tajvanski klon :> Tako kot one zadeve v SPAR-u, ki sličijo na SNES, a delujejo na farbovite module Kitajskega porekla Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 2, 2006 admins Share Posted December 2, 2006 Err, pa poglejmo: Začel z najbolj pomembnim Game Boyem v Sloveniji (zaradi njega smo začeli razmišljat o prodaji Nintenda pri nas ), kmalu po tem dobil še NES in SNES, tekom let imel še GBP, GBC, GBA in GBA SP, ameriškega in evropskega GameCubea, sčasoma sem si nabavil še Xboxa, potem DSja in nazadnje mi je dečva spedenala še Litea. Ja, razen GBMja pomoje skoraj vse, kar se je od Nintenda dalo imeti. Sony in Sega buuu. Čez 6 dni še Wii in čez kako leto x360 ali PS3. Bomo videli kaj bo takrat bolj privlačno. Quote Link to comment
Davodax Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 v čem pa je finta, da si imel ameriškiga in evropskega game cuba . pa kakšna je bila razlika med game boy pocket in game boy color Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 2, 2006 admins Share Posted December 2, 2006 Ker smo dobili ameriškega davno pred evropskim kot promocijo, evropskega je pa pač fajn met .. ker smo v Evropi? In ker ameriški špili ponavadi pridejo ven davno pred evropskimi, sem večino špilov nabavljal kar od tam. GBP je bil samo pomanjšan originalni Game Boy (torej črno bel ekran - ozr. zeleno siv ), GBC pa je bil, kot pove ime, z barvnim ekranom. Quote Link to comment
Davodax Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 pa ni imel pocket tudi nekakšne kamere ali nekaj takiga za priklopit Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 @Anduril: ena Nintendova konzola ti pa vseeno manjka - Virtual Boy Ravno danes sem za hec probal emulirat zadevo in je zanimiva. Fora je, da imaš sliko v treh zamaknjenih barvah in daš potem gor 3D očala (ona papirnata) in imaš občutek globine. Wario Land sploh ni napačen, precej drugačen od verzije za Game Boy Quote Link to comment
oklepnjak Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 pa ni imel pocket tudi nekakšne kamere ali nekaj takiga za priklopit :doh: Modul s kamero je bil za vsak gameboy, res pa je da so ga začeli prodajat začasa pocketa. Se še spomnimreklam na nemških televizijah... Quote Link to comment
Davodax Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 in kaj si si lahko s tem začel? Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 3, 2006 admins Share Posted December 3, 2006 Ja, Virtual Boya res nisem nikoli niti videl v živo .. tako kot očitno 99.997% vseh gamerjev. Davodax: http://en.wikipedia.org/wiki/Game_Boy_accessories#Game_Boy_Camera_.26_Printer Quote Link to comment
bz0 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 V konzolastične vode me je pripeljal bratrančev Game Boy (najstarejši model), potem je brat dobil pocket verzijo in kasneje še jaz svojo. Nato sem si ubodel N64, a žal zelo pozno (GC je bil že zunaj), tako da sem imel samo dve igri in sem ga že naslednje leto zamenjal za Kocko, ki jo imam še danes. Potem pa sem dobil DS phat. Enkrat naslednje leto, pa si kupim še Wii. Quote Link to comment
Knez Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Žačel sem z NESom oz. z njega kopijo, nekaj podobnega kot je čuk omenil. Pravzaprav se je začelo s tem sistemom ne samo moje gaming popotovanje ampak dejansko je v to notr padla skoraj cela familija vklučno z babico in mat (obe se zdej spilata spile na PS2, babi bolj ploščadine, med tem ko je mat bolj mahnjena na grozljivke (Resident Evil, Project Zero) in Tomb Raider (do sedaj ni naredila le trojke in Legend, ki pa jo trenutno igra). Skratka, prvo je bila kopija NESa, ki mu je nato sledil GameBoy zidak™. Za njem je prišel PS1, ki je je ponovno obudil igračkarsko potrebo, ki se je po GameBoyu nekoliko umirila. Po PS1 sem nabavil GameBoy Color. Nato je minilo nekaj časa....ja kar ene par let, ko sem si nabavil PS2, ki mi je do sedaj prinesel se največ užitka ob igranju.... A nova generacija konzol je tu in Nintendo Wii pri meni doma. Za enkrat sem zadovolen saj se ob igranju Wii Sports neizmerno zabava celotna moja familija. Še mačka je padla notr (sicer se je bolj v cursor in kopico Mii-jev zagledala, ampak vseeno). Kupiti nameravam se PS3 ampak resno ne vem kako kmalu bo to. Quote Link to comment
lukidd Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 @knez: mačka??? daj jo posnem, to bi rad videl (sj ne da ti ne verjamem, sam tk) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
tuning Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Se moja zgodovina. Ali se Commodore steje c 64, amiga 500, ps1, sedaj pa ps2, GameBoy Advance, GameBoy SP in nintendo DS. Mogoce nabavim DS Lite in Wii. Bomo videli kako bo z financami... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
RIDDICK Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 2 dni ali 3 maximalno pa dobim GC !!!! My presuase ! Quote Link to comment
Recommended Posts