ScarFace Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Tako, koncno je veni nova fifa tudi za nas. Jaz si jo nabavim drug teden prek igabibe, ko dobim placo. Zanima pa me, ce jo ze ima kdo in kako drugacna je od PC verzije? Quote Link to comment
ScarFace Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Tako, od danes ponosem lasnitk nove fife. Moram rect, da je odlicna, zanimiv a in vsebuje tolko potez, da ne vem ce bom vse nastudiral oz. si jih zapomnil. Meni je res dober. Zdaj ne vem ce je na PC-ju isti. No, imas igralca, ki si ga izberes, igrisce, zogo in vratarja. Lahko delas kaj hoces dokler se igra loada. Ko je na-lodano pa pritisnes start in zacnes igrat. Tako da res, velik plus, da ne rabis gledat in cakat da se zazene. Igrat je kar malce tezje in za vsaki gol se moras potrudit. Golmani na case mogoce malo zaskripajo ampak dobro. Pri manager mode je malce drugace kot prejsna leta saj zdaj lahko takoj zacnes z top klubom in ne startas v kaki drugi ligi. Denar je malce boljse "razdeljen" ne tak kot prej ko si bil skoraj vedno v minusu in si itak nisi mogel nic privoscit. Slike od igralcev v meniju so prave, lahko dobis se kratek bio. od vsakega... Grafika je super, mogoce edino malo premalo je vse skupaj, igralci pa to (al pa je to samo na mojem starem TV-ju). Vredno nakupa Quote Link to comment
liverpool Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Joj! Scarface - si že probal kdaj Pro evolution? Če ti ni do grafike in vseh lepotnih "operacij" temveč do prave igralnosti - nasvet: takoj zamenjaj za PES6!!! PS: Samo predlog - mislim pa da je takih, ki se s tem strinjajo več kot dovolj! Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Zakaj bi moral igrati PES, ce mu je vsec Fifa? Zal je na X360 baje malo oskubljena napram tisti za PC in PS2. Morda naslednje leto. Takisto je PES6 za X360 rahel nateg, se vedno sicer z najboljsim zogobrcnim pogonom. Sam sicer nisem igral, tako da podajam samo mnenje, ki sem si ga ustvaril na podlagi opisov. Quote Digitalni šepet Link to comment
Lunco Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Nekateri pač raje igramo Fifo. Quote Link to comment
ScarFace Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Frik, sem igral ze PES in me ni niti najmanj navdusil. Ne vem, igralci se mi zdijo leseni, tek zgleda, kot hitra hoja. Saj vseeno, pac, od zacetka (in verjetno do konca) bom nabijal Fifo. Je pa res, ja, da so malce zajebali, ker so dali samo 6 lig, to me moti. Mislim pa, da bo drugo leto to vse lepo predelano. Quote Link to comment
Recommended Posts