AndY1 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Eto! Pa sem končno našel poceni dobavitelja iz UK, ko dostavlja tudi v Slovenijo. Vsi ostali so imeli Wii igre po 40 funtov, razen Play.com, ki jih je imel po 33 funtov, vendar Play.com ne dostavlja v Slovenijo. Tale online trgovina: http://www.choicesuk.com/ProductList.as ... _Home?pg=1 dostavlja v Slovenijo. Pri naročilu uporabite kupon: 666 in dobili boste še 6.66% popusta :limona: Sem že povedal, da dostavljajo v Slovenijo? Zelda pride Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Si ziher da je stran vredna zaupanja? Quote Digitalni šepet Link to comment
Davodax Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 kako ne bi bila če uporabiš številke 666 Quote Link to comment
icemarik Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 HEHE bonus code je res smešen. Quote Link to comment
AndY1 Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Mislim, da je Halloween koda za 6.66% popust že potekla, imam pa novo kodo za 5% popust. Že tako so cene nižje kot bodo v trgovini, so pa tudi nižje od ostalih spletnih trgovin za 10 funtov na špil. Če bo zanimanja, vam napišem tudi tole kodo za 5% popust. Poštnina je 3 funte ne glede na to, koliko itemov je naročenih + še dodatni bonus; če naročite več špilov in kakšni špili izidejo šele čez nekaj časa, vam špile ob njih izidov pošiljajo sproti, poštnino pa plačaš samo eno, torej 3 funte. Quote Link to comment
traktor Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Zanima me če zdej naročim Zeldo a jo dobim točno 8. decembra, pa še koda za poust me zanima? Quote Link to comment
AndY1 Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 8. decembra se odpošlje. Tista Halloween koda ne prime več, tista moja nova za 5% mogoče še prime, moraš pa vedeti, da ko sem jaz naročal, je bila nakupna cena Zelde brez popusta 30 funtov. Zdaj je 38 funtov. Če rabiš kodo za popust mi povej. Quote Link to comment
rolihandre Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Kako se pa plača? Samo kreditne kartice ali še kaj drugega? Quote http://www.r00li.com Link to comment
jan3594 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Ampak kolikor pa gledam sedaj cene pa niso nic manjse. 37 funtov je glih nekje okrog 13k. Ima mogoce kdo kaki kupon ? Quote Link to comment
AndY1 Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Hja, ker ste že prepozni. Cena Zelda, ko sem to objavil, je bila 28 funtov, zdaj je 38 funtov. Quote Link to comment
Recommended Posts