sharkey Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Lep pozdrav vsem skupaj, Sem novi uporabnik Xbox360 in danes sem si kupil Xbox Live kartico, ampak imam problem pri registraciji. To je prva registracija na Xbox Live mogoče se bo slišalo res butasto vprašanje ampak prosim za pomoč. Problem je sledeč: Med registracijo za Xbox Live, vpisuješ vse žive podatke o sebi potem vneseš notri številko s kartice za membership potem pa ti odpre okno v katerem piše Address 1, City, State, Zip Code kaj zdej tuki narest, glede na to, da imaš pod State napisana samo ameriška mesta kaj zdej tuki narest?? Kako to registriram. Zdej če se komu da, a mi lahko napiše postopek kako se prvič registrirat na Xbox Live, ali pa vsaj kak link kjer je že to napisano, jaz tega nisem najdu. Full hvala za pomoč, sej pravim, sem čisti začetnik in mi enostavno ne rata. LP Sharkey Quote Link to comment
sharkey Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Še tole, mogoče vam bo bol jasno kje se mi zamoti. Pri Billing Information, zdej še na xbox.com probam napisat pa nevem kako, res rabim pomoč. Quote Link to comment
Zurbum Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Vnesi nek naslov iz USAja (kak hotel). Paziti moras, da uporabljas pravi ZIP code. Pri Billing information pa ne vpisuj nicesar. npr: 310 West Broadway, Lower Manhattan, NY 10013 Manhattan (New York) Quote Retired achievement whore! Link to comment
Recommended Posts