greyshark Objavljeno avgust 15, 2010 Share Objavljeno avgust 15, 2010 Kdo slučajno ve zakaj ne delajo več nhl-jev za psp? Kot jaz vem so nardili samo nhl 07.Ker ta igrica res Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
greyshark Objavljeno avgust 21, 2010 Avtor Share Objavljeno avgust 21, 2010 ??? Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
vrhovni Anduril Objavljeno avgust 22, 2010 vrhovni Share Objavljeno avgust 22, 2010 Ker se verjetno ni dovolj dobro prodajal .. ? Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
greyshark Objavljeno avgust 23, 2010 Avtor Share Objavljeno avgust 23, 2010 :crybaby: Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
greyshark Objavljeno oktober 2, 2011 Avtor Share Objavljeno oktober 2, 2011 Ve kdo kako med tekmo zamenjaš golmana? Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Rossonerro76 Objavljeno oktober 2, 2011 Share Objavljeno oktober 2, 2011 (urejano) Med igro greš v meni,team management,edit lines,poiščeš goalies in menjaš oktober 2, 2011 uredil/a Rossonerro76 Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
greyshark Objavljeno oktober 2, 2011 Avtor Share Objavljeno oktober 2, 2011 to vem ampak mislil sem vmes tekme ko en preslabo brani pa da ga zamenjaš z drugim. Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Rossonerro76 Objavljeno oktober 2, 2011 Share Objavljeno oktober 2, 2011 ja sej,to je to Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
greyshark Objavljeno oktober 2, 2011 Avtor Share Objavljeno oktober 2, 2011 Ne tega se ne da nardit ker ko stisneš start in se ti prikaže meni ni nobenega team management. Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Rossonerro76 Objavljeno oktober 2, 2011 Share Objavljeno oktober 2, 2011 Aha ok,na PS3 je tako lp Navedek Link to comment Deli na ostalih straneh More sharing options...
Priporočeni prispevki