RIDDICK Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Omenjen špil je sklepal Square Enix, zvrst igre je RPG.... Grafiko so naredili tako da je pomojem ni skoraj pri nobenem špilu do zdaj na DSu.....toliko podrobnosti....lepo prikazani spelli, napadi....Videi pa so narejene res 1A...ZAKON Muzika je kar dobra, nasploh mi je všeč med igranjem...potem ej zelo dobra ko koga udariš, ko narediš spell itd. itd. ZAKON Igralnost je pa taka.....sam sem obrnil špil v 13ih urah in pol, sem vse main queste in recimo about 5 side questov, če bi rešil vse side queste bi se playtime lahko pomojem komot potegnil vsaj do 17 ali 20 ur igranja. Kontroli so zelo lepo nastavljeni, A-eno orožje, X drugo orožje, B spell ali magic kot vi rečete, Y uporaba itema, + za premikanje, L menjava itemov na hitro, R menjava orožij na hitro, STAR- menu. Igra vsebuje po izgledu 4 različna orožja, Sword, Hammer, Flail, Bow. Potem pa imate navoljo pomojem vsega skupaj vsaj 20 če ne 40 različnih otožij....recimo Wooden Flail, Spiked Flail, Iron Bow.......Vsako orožje ima 2 različna napada, npr. Sword ima zamah ali obrmba.....ko napolnite vse kristalčke dobite Fury ki ga vklopite z tipko SELECT in traja pribl 15 sec. Učinek je da si hitrejši, močnejši, in pri vsakem otrožju en novi napad. Spirits-Izbirate lahko med 8 ali 10 različnimi Spiriti, vsak ima 2 ralična "napada" oz. eno je napad drugo pa buff (recimo trird flail strike cause poison damage)...Vsi spiriti so med saboj zelo različni, jaz sem največ uporabljal svetlo modrega spirita, ki za napad uporabi vrtinec, za "buff" pa heal..... Gems- v igri so tudi številni gemi ali kamni z posebno močjo, recimo eni dajo +attack, drugi + inteligence, +defense, +magic defense...itd.itd. Sam sem uporabljal 2 gema za + strenght, 2 da 2krat povečata koliko Hp-ja dobiš od itema...recimo sprva sem dobil 100 od čokoladice, potem zarad enega itema 200 in še zaradi enega 400...itd...in tako dalje......gemov je veliko veliko, potem jih lahko "fuzaš" (fuse) spojiš 2 gema v enega.... Ko pa igro obrnete pa lahko igrate dalje prosto, jaz mislim narediti še sve side queste in karakterja nabildat do enega lvl 70.... Igro pa sem končal na lvl 52.... in pribl pol...na samem začetku pa imate na izbiro 4 karakterje, vsaki ima pa svoje dobre in slabe lastnosti. Sam sem igral z to žensko: Igra ima multiplayer ne podpira pa WiFi conectiona.....to i bil čist majhen minus.....pa ga lahko kar zbrišemo ker je igra fenomenalna.... Igri bi dal oceno 10 od 10...ker je pomojem edina igra ki si poleg OoT zasluži to oceno ( mogoče še no final fantasy 5 samo o tem drugje)....torej najboljša igra za DS....vsaj zame.... Square Enix Quote Link to comment
Cloud Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Alo Riddick. Od ki tebi dnar za vse te igrce. Skor vsaki dan spilas nekaj novega. Pa hvala za opis. Igrca me je prav navdusila, saj sem pristas FF in podobnega zanra. Quote Link to comment
MaHe Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 10 / 10? Lawl. Morda samo navdušenje po igranju. No, če sem popolnoma iskren, meni je špil beden (ampak meni itak fantasy RPGji ne ležijo). To je samo moje mnenje! Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Vsaki dan nov špil...ja right ! Včeraj sem končal igro z lvl 53...danes sem lvl 64...in mislim spraviti ga čim dalje....in repiti vse Side Missije, zdaj grem reševat eno kjer je 18 zone-s in nagrada je 40k dnarja. MaHe, ti pač ni všeč , nič ne bom rekel proti temu...saj si rekel da je to tvoje mnenje.... BIG EDIT: Vzamem vse nazaj pri prvem postu ker sem rekel da si skoraj edini špil poleg OoT zasluži 10.....ne MaHe je imel prav, le navdušenje po igranju...je pa še vedno zelo zelo dobra igra. Quote Link to comment
Recommended Posts