Skoči na vsebino

[Uradna tema] CoD: Black Ops


TriGGer

Priporočene objave

  • Odgovorov 109
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Priljubljeni dnevi za debate

Svoja stališča do špila sem v ZSju razložil že uporabniku aljo11, ko me je vprašal, zakaj ga ne kupovat:

Eh, če to bo največja bedarija letos. Sploh niso delali novega špila, celi multiplayer je skopiran iz MW2, ki je pa itak bedarija, da ni večje. Takoj, ko sem vido oni avtek na daljinsko z bombo na strehi sn reko, da špila ne bom kupil, ker se mi kr zdi, kolk bo čist nepotrebnih random stvari noter - od tega avtka, ki ti bo vsakih par minut eksplodiral pod nogami do tistih random LOKOV Z EKSPLOZIVNIMI PU'ŠČICAMI, obveznih noobtubov, granat, claymorov in vsega mogočega, kar bo omogočalo največjim noobom, da te ubijejo v sekundi. In potem ti igraš TDM, ubijaš ko norc da bi tvoja ekipa mogoče zmagala in pride en bedak noter in naredi score 2-15 in gre ven, ti pa se sprašuješ kdo je bolj nor - on, ki v najbolj noob špilu nima za pol kurca tople vode ali ti, ki take bedake še vedno prenašaš.

Že MW2 mi je tolk živcev požrl s tem random sranjem in sigurno ne bom dal 60€ za še več istega random sranja. Če pa si slučajno preplačal še tiste DLC mape pa itak ni šanse. Naj se malo bolj potrudijo, naredijo nek svoj špil z multiplayerjem, kjer bom lahko užival in vzamejo ven perke, kill streake, death streake, noobtube, polavtomatske sniperje, claymorje, rocket launcherje in dajo nazaj noter bolt-action puške pa malo popravijo mape in mogoče še malo premislim o nakupu.

Drugače pa letos po dveh letih septembra kupim Halo, enkrat novembra pa mogoče NFS Hot Pursuit in to je najbrž to za letos.

Za vse, ki ste željni zapravljanja velikih količin denarja za random bullshit - multiplayer trailer

[youtube:3ckpbdqr]h_fsM6LBi54[/youtube:3ckpbdqr]

In za tiste, ki želite zapraviti še večje količine denarja za nepotrebne stvari - reklama za prestige edition, ki jasno nakaže, da so ciljna skupina 12-letni otroci. To jesen na voljo za pičlih 150€.

[youtube:3ckpbdqr]v=0MjcEeTmEys[/youtube:3ckpbdqr]

NitroBlast90.jpg

Link to comment

@Whizz SLO: Poznam primere, da so ponavlal razred oz. letnik zarad WoWa, ne pa zarad CoDa. :lol: In tud jst upam, da imaš vsaj dober KD ratio - beri nad 2,5. Drugač pa tale Black Ops bo vsaj kar se tiče multiplayerja kopija MW2, prestavljena dobrih 40 let v preteklost. CoD WaW je biu porazna kopija MW1, skopirali so dobre stvari (perke, custom klase, ...), kar so pa sami dodali je pa pokvarilo celoten multiplayer (slabe mape in vozila - vozil pri CoD MP-ju res ne prenesem). Edino kar je bilo dobro, je bilo, ko so dodali Zombie Mode, ki pa bo (presenetljivo) tudi v Black Ops. O Prestige Edition od Black Ops pa niti ne bom zgublau besed (se vidi, da s tem ciljajo na 14-letne Američane, ki bojo to gotovo kupili , ... avto na daljinsko vodenje :crazy:). MW2 ima zame res dober multiplayer (bolši kot CoD4), vendar me tisti random killi vedno razpizdijo, ko npr. en noob z noob tubom čez polovico mape ustreli in te slučajno zadane in podobne stvari, ki jih vsi, ki igrate MW2 poznate. Po MP teaserju od Black Ops pa itak vidm, da bo teh random killov še več.

V bistvu to jesen res ni nič pametnega za kupit - najprej sm mislu kupit Halo: Reach, pa sm vidu, da boš imel poleg ščita še health bar, namest, da bi imeu samo ščit, poleg tega pa bojo pri MP še neke v naprej pripravljene klase, kar pa itak imo smrdi. Aja in da ne omenjam tistih Jetpackov ... Potem Medal of Honor - tuki pač ne bom zgublau besed (mešanica BC2 in MW2 od drugih razvijalcev). Za Black Ops sem pa že itak svoje mnenje napisu, ... mogoče kupim Black Ops kasneje, ko jo bom dobil za pol ceneje. Edine dobre strelaške igre (Crysis 2, Dead Space 2 in pa mogoče F.3.A.R.) pa itak izidejo drugo leto, ker sumim, da so jih prestavl zarad novega CoDa in Haloja. Očitno bom to jesen namesto FPS-jev igrau raje športne igre - Fifa 11, NBA 2K11, mogoče še NHL 11 in pa mogoče obadva Mass Effecta.

P.S. kupim Mass Effect 1 za ugodno ceno (cca. 10-15€). Lahko tudi obadva Mass Effecta v kompletu.

LP

Link to comment

all this hate ppl,

razumem vas in spoštujem vaša stališča, z večino se celo strinjam...

ampak, še vedno je pa cod (serija) meni edini fps špil na Xboxu kjer mi je gameplay res zakon

(cod1 ma že mal zastarel, cod2 je zakon, cod3 je mal "čudn", cod4 je masterpice, cod5 je pogoreli cod4 -> vendar ma zombije kar ga rešuje, cod6 je glede mp preveč za mase folka narejn -> sam ma tiste special opse kar je zakon co-op igrat).

Kar sm vidu na Gamescomu od CoD7, sm biu kr zadovoljen, tko da bomo vidl.

Halo pa jaz igram predvsem zaradi sp, ker mp ni zame, največkrat zarad laga, ker imam slabo povezavo.

Še vedno pa rajši igram samo halo kot pa BF:BC1&2 al pa medal of honor (ki je btw totalna kopija BC, od zvokov, animacij, premikanja, orožji... poglejte si kešne posnetke gamplaya) sam ne bom flejmov

spoiler za cod7

Na gamescomu sem čakal 1h da sm prišel v prostor kjer je bilo sedežev samo za nekaj folka in je model za kompom igral demo za nas, mi pa smo gledali na projektorju. Pokazali so nam misijo, kjer kaže kako vstopaš v black bird (letalo) in vzletiš z njemu, nato pa si preko zaslona v letalu vodil skupino marincev na tleh. Vendar za vsak napad oz. vdor v kakšno zgradbo, je kamera preskočila na enega od marincev in si tako ti opravil čiščenje, ko pa si vse spucal pa je kamera nazaj skočila v avijon. To je bilo ene 2x, ostalo pa si samo usmerjal vojačke in jih izogibal sovražnim vojačkom. Proti koncu pa je bil gameplay podoben navadnemu codu -> veliko streljanja. Dogajal se je pa vse v neki zasneženi gori (v trailerju je prikazanih nekaj prizorov iz te misije -> kjer se po štriku spustiš skozi okno in kjer skočiš v prepad z padalom)

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment

Skopirali so dobre stvari, odstranili večino slabih. Dodali pa tudi neke nove. Vsi vemo, da ne morejo biti vse stvari dobre... meni je npr. FAMAS v mw2 kr neki... Pa sound v mw2..... :'(

Odstranili pa so tudi STOPPING POWER - vsi so enakopravni.

Dodali so:

- Killstreak rewards !!! Killstreak kills DO NOT count towards killstreak !!! (tako info. sm dobu, možno pa da je napaka)

- Hacker (perk) - Sovražnikovo elektroniko lahko onesposobiš oz. jo shekaš da postane tvoja

- Tactical Mask (perk) - Stuni in Flashi te ne onemogočijo

- Equipment 3 (kamere, Claymore?)

- Clan Tags vgravirani na orožja in možnost dodajanja različnih vzorcev na puške, custom red dots

-

!!!!!! NO MORE Juggernaut, One Man Army, Commando, and Danger Close. !!!

------ Tactical Insertion ostaja--------- ... :(

Po drugi strani pa ko naletiš na boosterje jih lepo z užitkom pobijaš ker so tako zabiti, da grejo skoraj vedno na isti plac :)

Vsak bo v igri našel nekaj, ki ga bo mrcvarilo.... To pa še ne pomeni da cel špil Sucks!

FreshPant5.png
Link to comment

Pa ziher bodo ena orožja dražja od drugih, če glih se mi zdi, da bodo vsi noob tubi stali 5 centov. Po moje bi blo najboljše, da naredijo metke plačljive. Pa za vsak negativen score na koncu matcha ti odtrgajo določen dnar z računa. Pol pa se naj mulci delajo pametne pa snipajo ko nimajo pojma. Na začetku dobiš neko random puško brez vsega in potem se moraš dokazat, da si lahko zaslužiš nova orožja. Da ne bo spet tak, da pridejo ljudje v match in naredijo score 2-15 in potem grejo ven. Jaz se pa trudim, da bi ekipa zmagala, medtem ko mi lasten teammate sere po glavi. Pa igraj singleplayer če ne znaš merit.

Res, ti CoDi so postali taka bedarija, da sam ne moreš naredit nič. Kolko krat se je že zgodilo, da sem mel v TDM score +15 al pa še več in smo zgubljali, ker je bla cela ekipa polna luzerjev. Pa mi je parv vseeno, če je kdo med branjem tega v tekstu prepoznal sebe. Na kurac mi grejo taki ljudje. Potem pa še razvijalci ne naredijo nekega matchmaking sistema. Daš skupaj ljudi s podobnim K/D ratiom in to je to. Pa naj noobi igrajo z noobi in se obmetavajo z raketami pa tistimi avtki na daljinsko, ne pa da vse vrže v isti lonec in potem so slabi zafrustrirani ker nimajo pojma, dobri pa zato, ker redno zgubljajo igre in živce zaradi slabih.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Ker igram cod4 in mw2 že kar nekaj časa se neglede številnih negativnih kritik veselim Black Opsa. Rad bi samo razjasnil par novosti glede na to da je 1. septembra prišel reveal Multiplayerja. Mislim da so predstavljeni 4 novi tipi FFA igre eden izmed njih je Gun game pri katerem z vsakim killom dobiš novo orožje za tiste ki niste seznanjeni z counter strikeom.

[youtube:1u7n2hvx]4sJsFCqxGIg[/youtube:1u7n2hvx]

[youtube:1u7n2hvx]kg_8mPoloBo[/youtube:1u7n2hvx]

Pa še to glede tactical insertion so pri treyarchu rekli da so onemogočli boostanje čepravo tut meni ni jasno kako, nekateri špekulirajo da je omejen čas na kolko lahko uporabiš tactical insertion oz da je omejeno števil insertion kakorkoli we'll see. Velika novost je tudi kot že veste nova valuta namesto xpja Cod Points s katerimi lahko kupiš pogodbe kar pomeni npr. da ti zelo dobro gre domination kupiš pogodbo za 3 dom zmage in dobiš 3000 cod points… v stilu tega.

Novost ki mi je zelo všeč je da so odstranili Stopping power saj bo igra tako veliko bolj uravnovešena + 2 perk bo postal uporaben. Ni već tudi danger close perka in teleport naprave (commando). Kakorkoli po mojem mnenju vsekakor vredno nakupa če ste do sedaj spremljali cod serijo.

SeaNanners: Mojster coda... več partov je saj je treyarch prepovedal več kot 3 minute dolge videe ko so igrali na revealu 1 septembra člani Machinime in ostalih gaming zvez. Bearded JEDI=Seananners

[youtube:1u7n2hvx]52nNCHWC3gI[/youtube:1u7n2hvx]

Link to comment

Zame ni dovolj, da vzameš broken špil in ga narediš malo manj broken. Še vedno bodo noobtubi, rakete in vse te čudne zadeve, ki te ubijejo na najbolj brezvezne načine in valda bojo ljudje to abusali. Samo zamislite si tisti RC avtek. Ti custom gami sicer zgledajo OK, ampak še vedno ni dovolj, da bi nabavil nov špil. Mogoče kdaj kupim rabljenega, če se bom naveličal Halota še kdaj letos.

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.