tuning Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Pozdravljeni. VSe uporabnike multimedijskih kartic ( acekard, r4i gold, .... ) opozarjam da je na internetni trgovini Nintendo Shop nova nadgradnja , katera prepreci uporabo le teh. Zatto vam priporocam da se ne povezujete na internet z dsiji in xli dokler ne bodo izdane nove nadgradnje kartic ( softwerske seveda ). LP,Sandi, taskmedia.si Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
filippilif Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Pozdravljeni. Upam, da ne bo tole kršitev pravil! Kako vplivajo različne verzije firmware-a na r4 vmesnike? Imam konzolo DSi z firmware 1.3C. Ali lahko uporabljam R4i SDHC z višjo verzijo, npr. 1.4 ali 1.41? Quote Link to comment
tuning Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Ce obstaja nadgradnja za tvojo r4 kartico potem lahko, recim0 Acekard 2i jo ima. Enostavno nadgradis kartico in ze deluje tudi z novejsimi DSiji. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
filippilif Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Sandi oprosti, sem šele sedaj videl tvoj odgovor. Hvala, bom preizkusil. Quote Link to comment
Recommended Posts