kreso8 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Pozdravljeni. Zanima me če kdo ve kako se igra multiplayer na F1.Par kolegov je že probalo da bi igrali sezono, potem pa se ne da nikjer shranit ????Recimo danes bi igrali eno dirko pol pa naslednji dan drugo itd...Kaj je mozno da to v letu 2010 ne gre al kaj??? PROSIM ZA POMOČ!!! Quote Link to comment
TriGGer Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Za multiplayer rabiš xbox live, shranjuje se pa ziher samo (autosave). Quote Link to comment
kreso8 Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Normalno da imamo vsi Xbox LIVE,pa autosave imamo vkljucen, ampak se ne shrani to mi ni jasno.Vedno zacnes z prvo progo pa ceprav koncas že tretjo recimo!!! Quote Link to comment
javaRaptor Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Običajno mi postanejo dirkačine hitro dolgočasne. Multiplayer tega špila pa je super narejen (sploh sprint). Če še kdo igra, me naj prosim doda javaRaptor. TNX Quote Link to comment
Recommended Posts