maretek Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Se opravčujem če je kje že ta tema bila, nisem je pa zasledil nikjer. Na kratko bi rad opisal moj problem. Imam PS2 Slim ter uporabljam Swap Magic in nisem imel nobenih težav. Nato sem si začel delat zbirko SINGSTAR, kjer pa se pojavi problem. Kajti večina singstarjev dela brezproblema, nekje 3 verzije pa mi delajo vse do takrat, ko začnem izbirat komade katere bi se naj predvajali. Naenkrat začne dvd škripat ter se ustavi glasba (zanimivo je, da levo in desno vseeno lahko grem). Ko pritisnem en komad, pa se celotna igra ustavi. Najprej sem mislil da jeto samo pri Singstarju, zdaj opažam da ni. Saj mi enako, vendar že ob zagonu dela pri igri Guitar Hero. Bi prosil za nasvet kaj se da naredit. Je to odvisno od samega snemanja igre? Ali od DVDjev? Če je imel kdo podoben primer bi lepo prosil če mi pomaga, saj sem že iskal na spletu rešitve, vendar zaenkrat brez uspeha. lp Quote Link to comment
Recommended Posts