Roxyboy Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Torej, ker sem opazil da forum (kar se tiče ds-a) umira, sem poštudiral, kaj bi lahko naredili, da bi tej sekciji vrnili življenje. Torej moj predlog je, da priredimo tekmovanje v stilu battle royal. Brez skrbi, ne bo prelite krvi, ker bodo prihajajoče igre tiste, ki se bodo borile in ne mi. Verjetno se sprašujete, v čem je point? Moja zamisel je, da bi potem imenovali top 10 prihajajočih iger leta 2011 kar se tiče foruma konzole-slovenija. Konec leta pa bi potem naredli dejanskih top 10 iger leta 2011. Torej povedat morem tudi, da sem odprt za vse spremembe, modifikacije in predloge. Za prva dva tekmovalca sem si izbral dve igri, kateri že težko pričakujem. Okamiden in Golden sun Dark dawn. Še majhna najava naših dveh borcev: Okamiden: in pa golden sun: http://www.youtube.com/watch?v=ifIB8PZSwSQ Vem da naj bi Golden sun prišel na police že novembra, ampak ker smo v Sloveniji, bo k nam prišel verjetno kasneje. Torej začnite komentirat in glasovat. Quote Link to comment
Tenshy666 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Glede na to, da sta to verjetno flagship špila za DS v letu 2011, sem pričakoval, da bo nekaj odziva na to temo. No, upam, da s časom pred izidom, bo folk pridobil nekaj zanimanja. Osebno bolj pričakujem Golden Sun, glede na to, da se RPG fan, a vseeno sem tudi za Okamiden zelo zelo zagret. Quote Link to comment
JumpingHero Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 No no, dajmo dajmo. Kje so kaki fani japonskih RPG-jev oziroma japonskih art zadev, ki zahtevajo tudi nekaj čustvenega premisleka, ne samo brezmožganskega streljanja?? Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 2, 2010 admins Share Posted December 2, 2010 Golden Suna na GBAju sta mi bila fenomenalna špila in sem dolga leta komaj čakal, da bodo napovedali nadaljevanje .. potem pa, ne vem, sem ščasoma kar izgubil interes za špilanje na DSju in bohved, a bom sploh kdaj špilal tale Dark Dawn. Okami mam pa na Wiiju že ne vem koliko časa in sem ga uspel samo kako uro sprobati, pri tem je pa ostalo. In dokler ne končam Okamija, bo Okamiden vsekakor moral počakati. Če se sploh še kdaj spravim za DSja, that is. Quote Link to comment
Jackobi Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Hmmmmmmmm... XD Za DS ti lahko povem, da te ob prvem kontaktu po dolgo časa zadeva enostavno posrka vase. Tako, da le pogumno po Dark Dawn! Sam pa moram najprej obrnit še Golden Sun 2 preden se lotim tega utelešenja awesomenessa. Quote Link to comment
Recommended Posts