Skoči na vsebino

Okamiden Vs. Golden Sun Dark Dawn


Roxyboy

Priporočene objave

Torej, ker sem opazil da forum (kar se tiče ds-a) umira, sem poštudiral, kaj bi lahko naredili, da bi tej sekciji vrnili življenje. Torej moj predlog je, da priredimo tekmovanje v stilu battle royal. Brez skrbi, ne bo prelite krvi, ker bodo prihajajoče igre tiste, ki se bodo borile in ne mi. Verjetno se sprašujete, v čem je point? Moja zamisel je, da bi potem imenovali top 10 prihajajočih iger leta 2011 kar se tiče foruma konzole-slovenija. Konec leta pa bi potem naredli dejanskih top 10 iger leta 2011. Torej povedat morem tudi, da sem odprt za vse spremembe, modifikacije in predloge. Za prva dva tekmovalca sem si izbral dve igri, kateri že težko pričakujem. Okamiden in Golden sun Dark dawn.

Še majhna najava naših dveh borcev:

Okamiden:

in pa golden sun: http://www.youtube.com/watch?v=ifIB8PZSwSQ

Vem da naj bi Golden sun prišel na police že novembra, ampak ker smo v Sloveniji, bo k nam prišel verjetno kasneje. Torej začnite komentirat in glasovat.

Link to comment
  • 5 tednov kasneje...
  • vrhovni

Golden Suna na GBAju sta mi bila fenomenalna špila in sem dolga leta komaj čakal, da bodo napovedali nadaljevanje .. potem pa, ne vem, sem ščasoma kar izgubil interes za špilanje na DSju in bohved, a bom sploh kdaj špilal tale Dark Dawn. :no_no:

Okami mam pa na Wiiju že ne vem koliko časa in sem ga uspel samo kako uro sprobati, pri tem je pa ostalo. In dokler ne končam Okamija, bo Okamiden vsekakor moral počakati. Če se sploh še kdaj spravim za DSja, that is.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.