Jump to content

[GC] GameCube igre


/Slash/

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
A se samo meni zdi ali pa je model vprašal KJE naj kupi in ne KAJ naj kupi... :ihih: :fiufiu:

:lol: ja to se pa zgodi ko prvi post površno preberem ker je malo daljši, drugi pa je krajši in tako tudi bolj vabljiv za prebrat :P

še odgovor na kje =)

jaz po internetu ne naročam prav veliko, vsaj iger (še) ne. najbolje je da greš v celovec - mediamarkt ali pa v italijo (najbolje trst) v kak EBgames

Link to comment
  • 3 months later...
Guest Schein

Je kdo od vas prijel morda igro Zeldo Twilight princess za GC? ker jaz jo neprestalno čakam iščem ampak nikjer se jo neda kupit :/

Ima kdo od vas kakšno idejo?

Link to comment
Guest Schein

sem gledal tudi v tujini vendar vsi zahtevajo bančne kartice lih tiste ki nimam :/ večinoma pa ne prevažajo v slovenijo :/ Anduril bi mi znal mogoče predlagat kakšen link? skje bi lahko kupil?

Link to comment

Jaz sem svojo kupil na Hrvaskem za okrog 13.000 sit v "Algoritmu" (zdelo se mi je, da imajo ene cudne cene, nekatere stvari so bile zelo poceni, druge pa so bile grozljivo drage).

Drugace pa igre kupujem (razen pri ze zgoraj nastetih trgovinah) pri Play Asia - moja definitvno najljubsa internetna trgovina, ena od redkih pri katerih lahko narocas tudi ce nimas kreditne kartice.

Link to comment

Zero to Hero ma freeloader. To pa pomojem veš itak kaj je :) Pač, s tem lahko igraš špile vseh regij na GCju ne le tiste igre, ki so enake regije kot tvoj GC. Tebi anduril je itak vseeno :) Jaz sem razmišljal, da bi kupil, pa nekako ne pride še v poštev prav. Razen ko bom kak Naruto špil importal.

followmeontwitter.png
Link to comment
Guest Schein

ok hvala :) sem pregledal linke ki ste mi jih poslali vendar se neda placat ob prijemu posiljke na posti ali se motim? ker je nochex, kot sem razumel to je tudi ena vrsta kartice da se lahko placuje prek interneta ce se ne motim???

Link to comment
  • admins

Dvomim, da boš pri kakšni tuji štacuni imel možnost plačila po povzetju, to furajo bolj samo slovenske trgovine (in mogoče tuje samo v lastnih državah). Bo lažje, če si kje sposodiš kakšno standardno kartico (Visa, Mastercard), ki jih furajo spletne trgovine. Nochex .. prvič slišim. :)

Link to comment
Guest Schein

sem probal kupit in mi ne uspe!!!katastrofa ej :no_no: mogoče tle na forumu bi jo kdo prodal s časom :/ ker sem res obupan. Hvala vseeno :) Probal bom še naročit preko BigBanga.... naj jo probajo nabavit pa bm rezerviral :)

Link to comment

Pa res nimaš kakšnega očeta, brata, prijatelja, soseda,..., ki bi ti lahko posodil svojo kreditno kartico oziroma naročil namesto tebe? Ker iz UK naročevati je res najboljša zadeva. Je dosti ceneje kot pri nas, igre bodo s škatlami in manuali vred jasno v angleščini, pa dobiš v kakšnem tednu (ali max dveh). Jaz sem z atekovo kreditno že pred več kot desetimi leti preko interneta iz UK kupoval PSX špile (Tekken 2, Crash Bandicoot,...).

Potegaman.jpg
Link to comment
  • 1 month later...
  • admins
pejt na www.ebgames.com pa game cabe klikn pa je ful velik iger še zdej ji prodajajo čeprov je gc uradno mrtev.

LOL, pa si ti kdaj nabavljal na EBGames ali jih samo na slepo promoviraš, ker imajo veliko ponudbe? EBGames je ameriška veriga trgovin in če greš pogledati njihove mednarodne poštnine, se ti že skoraj bolj splača z EasyJetom v London in tam v kakšni zakotni štacuni kaj za GC nabavit. Za lenuhe - 60$ poštnina v Slovenijo. :doh:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.