Jump to content

Nakup Xbox-a 360 4gb Kinect

Nippon

Recommended Posts

Lep pozdrav vsem:beer:

Ker sem totalen novinec na xbox 360 področju in me je nov kinect način igranja čisto navdušil, se na vas obračam s sledečimi vprašanji:

Je nov 4gb xbox dovolj za občasno igranje pretežno kinect iger ali je 250gb varijanta dost boljša izbira? Zakaj je pri xbox-u sploh potreben disk in ali je možno nanj priklopiti prenosni disk ter s tem nadomestiti pomanjkanje diska? Je v primeru modanja možno igrati igre naložene na prenosni disk? Je sploh že možen mod te nove slim serije?

Hvala in LP! :cool:

disk je zaželjen da ga imaš... sicer 4gb čisto dovolj za Save game. trdi disk se uporablja za demote, nalaganje igrc, teme, slike, filme, ipd....

lahko preko USB priklopiš zunanji disk... vendar si le ziher če maš orginal disk.

za naložitev iger na prenosni USB disk nevem, vem pa da če boš hotel igrati igro iz diska vseeno rabiš CD vstavljen v konzoli.

mod slima je na voljo, vendar je drag ko porkaduš... mislim da sem nazadnje videl pri goblinu menda ko je bilo 150€... naj pa bi prišel tisti pravi mod ven nekje do konca leta... ni pa nujno... pri goblinu pa pravijo da bo naslednji teden, tak da nikol ne veš :D

lp

TehClovek30.jpg

disk je zaželjen da ga imaš... sicer 4gb čisto dovolj za Save game. trdi disk se uporablja za demote, nalaganje igrc, teme, slike, filme, ipd....

lahko preko USB priklopiš zunanji disk... vendar si le ziher če maš orginal disk.

za naložitev iger na prenosni USB disk nevem, vem pa da če boš hotel igrati igro iz diska vseeno rabiš CD vstavljen v konzoli.

mod slima je na voljo, vendar je drag ko porkaduš... mislim da sem nazadnje videl pri goblinu menda ko je bilo 150€... naj pa bi prišel tisti pravi mod ven nekje do konca leta... ni pa nujno... pri goblinu pa pravijo da bo naslednji teden, tak da nikol ne veš :D

lp

Saj tu in tam pa se lahko pogleda naša stran. Mod Slima je 60€ (če imaš svoj pogon)

Glede novega moda pa je napisano predvidoma novembra, lahko pa tudi šele decembra. Ampak po zadnjih informacijah od c4a bo prej kot kasneje.

http://www.Goblin.si - trgovina z igralnimi konzolami, igrami in servisom v Ljubljani, Mariboru in Celju.
Je nov 4gb xbox dovolj za občasno igranje pretežno kinect iger ali je 250gb varijanta dost boljša izbira?

Odvisno od tega, kaj misliš delat s konzolo. Če boš dosti online, priporočam 250GB disk. Če misliš špilat samo doma s frendi, je vseeno.

Zakaj je pri xbox-u sploh potreben disk in ali je možno nanj priklopiti prenosni disk ter s tem nadomestiti pomanjkanje diska?

Ne in ja. Na originalni disk lahko prekopiraš igro z DVDja (s tem malo upočasniš nalagalne čase), in gor shranjuješ savegame. Navaden HDD lahko priklopiš, vendar lahko z njega samo filme gledaš, če bi pa rad shranjeval igre in savegame ipd, lahko pa izrabiš max. 16 GB prostora (tako se je MS odločil)

Je v primeru modanja možno igrati igre naložene na prenosni disk? Je sploh že možen mod te nove slim serije?

O modanju načeloma ne govorimo, ampak tole vprašanje nekako še meji na legalno:

Možno je igrati igre naložene na originalni disk (oz s 16GB omejeno na prenosni disk). O modu ti je odgovoril že goblin.

Also: Kljub kopiranju igre na DVD, moraš vseeno imeti DVD v boxu. Taka so pravila, drugače ne dela.

In za vsa nadaljna vprašanja, imaš na voljo temo Novinec v nabavi xboxa

http://www.konzole-slovenija.com/vb4/showthread.php?4343-Novinec-v-nabavi-Xboxa-360-!

Ne odpiraj novih tem, če že obstajajo, ker s tem samo smetiš forum, ki s tem postaja nepregleden.

Edited by Arey
  • 2 weeks later...

Hvala za vse odgovore:beer:

Sm nabavu 4gb verzijo in mi je super, tud zunanji disk Toshiba sm gor prklopu in ga je konzola bp prepoznala tko, da sem poskusno nanj že shranil nekaj demotov.

Moram pa rečt, da mi je v primerjavi s PS3 isto igro recimo WRC 2010 bolš igrat na XBOXu kot na PS3, pa sem bil vedno pristaš PS-ja :) Je pa res, da je zarad blue-raya, zarad katerga mam prvenstveno tud PS3, velik bolša overall konzola!

Hvala za vse odgovore:beer:

Sm nabavu 4gb verzijo in mi je super, tud zunanji disk Toshiba sm gor prklopu in ga je konzola bp prepoznala tko, da sem poskusno nanj že shranil nekaj demotov.

Moram pa rečt, da mi je v primerjavi s PS3 isto igro recimo WRC 2010 bolš igrat na XBOXu kot na PS3, pa sem bil vedno pristaš PS-ja :) Je pa res, da je zarad blue-raya, zarad katerga mam prvenstveno tud PS3, velik bolša overall konzola!

ps3 je boljša konzola ker ima močnejši procesor ne pa zarad blu raya :D

Gapi x3.jpg