matjazr Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 zadnja dva dneva se ukvarjam z upgradom 74850c ixtreme na zadnjo verzijo....zatakne se mi pri write opciji....nikakor ne spravim fw gor...vseskupaj moram spraviti v nek "Drive in Vendor Mode"....sem se enostavno zgubil Quote Link to comment
SunCioX Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 mislim da na tem forumu ni dovoljeno govoriti o takih stvari (piratskih) ps: lahko pa naredimo novi forum samo o xbox-u kjer bi se dalo govoriti o piratskih zadevah, jst sem za! Quote Link to comment
matjazr Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 pardon...piratska bi bila če bi spraševal za cel postopek....tole pa je le zadnji delček izmed 180 strani navodil Quote Link to comment
SunCioX Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Čim je ixtreme se pravi da je piratska zadeva in tko je, tudi če te zanima 1 postopek od nevem kolikih Quote Link to comment
matjazr Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 kaj čemo...bodo pa moderatorji naredili izbris...pač rad bi zadevo dokončal na nek način Quote Link to comment
SunCioX Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 sej jst nebi imel nič proti če bi lahko govorili o teh stvari, ker kdo pa kupuje vse xbox igrice, ker so drage? Quote Link to comment
matjazr Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 ma dobro imamo samo kopije originalov....original se popraska kaj kmalu...in to je škoda ma sem našel neko rešitev: http://www.ixtreme.net/lt-lite-touch/tutorial-your-liteon-freezes-during-erase-t2522.html upam, da bo ok Quote Link to comment
Skuba Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 DOS zmeraj pomaga Quote Vse za konzole. Info na PM Link to comment
Recommended Posts