mistress3riple Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Malo me preseneča, da še ni teme. Je noben ne igra? Jaz sem jo začela igrati ta teden. Čeprav je igra omejena samo na Rim,je ta ogromen. Zgoda se nadaljuje od dvojke. Ne bom preveč napisala, da ne bom napisala kakšnih spoilerjev. Meni je zelo všeč. Všeč mi je virtualni training, kjer lahko dobiš medalje, če v določenem času opraviš nalogo. Ker je tukaj prvič predstavljen multiplayer sem ga seveda morala preveriti. Čeprav sem bila na začetku proti multiplayerju v tej igri (ker pač menim, da je Assassin's Creed bolj single player igra) me je le ta prijetno presenetil. Dobro so si zamislili način igranja. V glavnem si izbereš karakterja in ko vstopiš v igro dobiš tarčo (karakterja), ki jo moraš ubiti. Bolj, ko si neviden, več točk dobiš. Ta igra se imenuje Wanted, so pa še druge, ki jih odkleneš kasneje, ko napreduješ po ranku. Če jo kdo igra...je za kakšno multiplayer party? Quote Link to comment
InFlames Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Dans grem po Xbox,naročim Assassin's Creed,pol ko ga dobim se bo igral pa lahka tud kak multiplayer usekamo Quote Link to comment
mistress3riple Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Dans grem po Xbox,naročim Assassin's Creed,pol ko ga dobim se bo igral pa lahka tud kak multiplayer usekamo super, ko boš imel igro mi pošlji ZS ali pa tukaj povej pa se zmeniva Quote Link to comment
TriGGer Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Jaz še enke nisem preigral do konca, če ravno jo imam doma... Quote Link to comment
mistress3riple Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 jaz sem enko igrala na PC, pa je tudi nisem končala. tista itka s glavnim templarjem mi je šla na živce sem pa dvojko preigrala na PC in sedaj na xbox Quote Link to comment
InFlames Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Xbox360 doma,Assissin's Creed naročena,počakam de dobim igrco,pa de usposobim internet pa se bo igral Quote Link to comment
screamboy Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 kje boste naročili game mislim ga namreč tudi sam naročit ) Quote Link to comment
InFlames Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 jst sn naročil na zavvi.com Se mi zdi še najbolj ugoden,še poštnine ni. Quote Link to comment
TriGGer Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Pazi, ta zavvi zna zavlečt zadevo. Quote Link to comment
InFlames Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 ja,to sn pa slišu de so nepredvidljivi. včasih dobiš kmal,včasih pa čakaš tud do 14dni. še vseen raj počakam mal dlje ko pa de kupim pr nas v trgovini. Quote Link to comment
mistress3riple Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 jaz sem jo naročila na gamestation.co.uk, ker sem hotla imet special addition Quote Link to comment
Zurbum Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 jaz sem jo naročila na gamestation.co.uk, ker sem hotla imet special addition Kolko časa si pa čakala? Pa si dobila originalno zapečaten špil? Jaz zadnje čase iz Zavvija vedno dobim v roku 1-ga tedna, pa vsi špili pridejo originalno zapečateni. Lani sem na enega čakal 3 tedne, pa še odprt in spraskan je bil - so mi ga zamenjali, ampak je vse skupaj trajalo 2 meseca (najprej so mi istega poslali nazaj). Quote Retired achievement whore! Link to comment
mistress3riple Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Kolko časa si pa čakala? Pa si dobila originalno zapečaten špil? Jaz zadnje čase iz Zavvija vedno dobim v roku 1-ga tedna, pa vsi špili pridejo originalno zapečateni. Lani sem na enega čakal 3 tedne, pa še odprt in spraskan je bil - so mi ga zamenjali, ampak je vse skupaj trajalo 2 meseca (najprej so mi istega poslali nazaj). 5 dni. Jaz sem jo prednaročila in je pisalo, da jo dobiš na dan izzida oz. 3-5 dni. Sem bila presenečena, ker je igra zamujala samo en dan. Namesto na dan izzida (petek) sem jo dobila en dan kasneje. Je originalno zapečatena. Res, da sem naročila pri njih samo enkrat in tretnutno sem zadovoljna z njimi, tako da bom čisto sigurno še kaj naročila pri njih. Quote Link to comment
Avart Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Jaz sem jo prednarocil na gameshop.si in sem jo dobil 1 dan pred izidom kar me zelo preseneca saj je ponavadi prednarocanje v sloveniji FAIL Quote Link to comment
alen1989 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 jaz sem enko igrala na PC, pa je tudi nisem končala. tista itka s glavnim templarjem mi je šla na živce sem pa dvojko preigrala na PC in sedaj na xbox Je torej dvojka boljša od enke? V prvi igri so mi bile stvari preveč repetitive, tako da jo imam tudi sam doma nedokončano :razzy: Quote Link to comment
Avart Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Dvojka je veliko boljsa od enke. Samo je bolje ce si igral enko zaradi zgodbe - desmond ftw Quote Link to comment
mistress3riple Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Je torej dvojka boljša od enke? V prvi igri so mi bile stvari preveč repetitive, tako da jo imam tudi sam doma nedokončano :razzy: meni je dvojka boljša. sem si rekla, da bom vseeno enko kupila za xbox in jo poiskusila dokončati, ko bom seveda preigrala borthehood Quote Link to comment
InFlames Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Ok,ta teden pa bi zdej res mogu dobit igrco,prej sn mel ene komplikacije z naročanjem. Pol se pa zmenmo za multyja. Quote Link to comment
mistress3riple Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 goodie sedaj tudi jaz že vsaj en teden nisem igrala multiplayerja, tako da se ga bo treba spet navadit. Quote Link to comment
mistress3riple Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Je kdo jutri za kakšen private party okoli 20ih? Quote Link to comment
InFlames Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 poleg naju 2 seveda Quote Link to comment
Recommended Posts