Jump to content

Šneeeeeeee!!! 2010/11


Ozi

Recommended Posts

  • N7

Ne vem sicer, če vas je tle tud večina zategnjenih proti snegu ampak jest sem bolj vesel kot moji otroc!!!

Sneg pada, sicer še premoker ampak sam da pada. Skratka, v tej temu lahko pade kakšna debata. Recimo kdo koliko skida in podobno. Prej sem ravno ugledal hiškota, ki je sopihal mimo, lol.

In da je idila še večja je ravno zmanjkalo štroma nekje na območju Most. No lamps.

ozi_SLO.png

Link to comment

Mene prav nič ne moti ta sneg. OK, razumem tiste, ki se znajdejo sredi multikilometerskih kolon, nesreč ali pa končajo v kakem jarku. Jaz take izkušnje še nimam, zato se lepo smejim ob pogledu skozi okno. Sicer pri nas na štajerskem še ni neke sile, ampak že od popoldneva lepo naletava in če bo tako naprej še do jutra, si bom pač primoran vzet kaki snow day, faks bo že počakal.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Ja jst sem tud vesel ko zapade sneg. U našmu koncu (Cerknica in okolica) ga je zapadel ene dobrih 50cm. Ma vse kar je povezan s snegom mi je kul. V soboto gremo že smučkat v avstrijo, mal smo se kepal že, shežaka naredil...

Kar se pa kidanja tiče :) Jst za dvorišče pa parkirplac pred tetino oštarijo ponucam dobro urco da spucam vse. Za kidanje uporablam John Deera pa 2,2m široko plužno desko :)

Drgač, pa danes dopoldne že neki dež mori sceno, upam da se prevesi v SNEG :D

PiKi17.png

xbox3603.png

Link to comment

Moj problem je edino ta, da je spot, kjer pustim avto ko grem na faks zdaj zasnežen. Zdaj pa lahko izbiram med še malo hoje, ali pa se zaženem v sneg in upam na najboljše. Danes sem ravno hotel postavit avto pred neko random trgovino in se začne nekdo dret name v polomljeni slovenščini, da naj avto prestavim in da ga čez 10 minut več ne bo, če ga ne. Valda je bil prostor prazen, ko sem šel čez par ur nazaj. Mogoče so pa ravno odpeljali kak drugi avto, ki je zdaj v neki zanikrni garaži, brez vrat, havbe in koles.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Jaz ga imam za danes dovolj. Ravno prej sem s sošolcem odkopaval njegovega cliota, ker ga je pustil v nekem globokem snegu, potem pa ni mogo ven. To sma potem zrihtala, ko sem prišo domov pa še malo kidanja po dvorišču pa take fore. Prej je sicer še malo snežilo, ampak upam da je za danes dost.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.