Skoči na vsebino

Domači ljubljenčki


Priporočene objave

Da se po dolgem času spet malo oglasim :) Tema je namenjena našim domačim ljubljenčkom - psom, mačkam, ptiček, kačam, dihurjem,... novim, starim, pokojnim, tistim, ki si jih želite itd.

Da najprej jaz pokažem mojo psičko - leto stara tibetanska terierka. Moja sreča in ponos :) Imava narejen A in B izpit ter Rally Obedience 1, spomladi greva na BBH in Rally Obedience 2 izpit.. koliko se mi bo dalo pa še naprej, bomo pa videli :)

post-383-144771010632_thumb.jpg

post-383-144771010627_thumb.jpg

Urejano od Anduril

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment

Hja... Pri nas smo vedno imeli pse raznoraznih velikosti in oblik. Spomnim se nemškega ovčarja izpred 15 let, potem neke mešance, chow chowa, bil je tudi en kokeršpanjel, trenutno smo spet na mešanici maltežana in še neke podobne male pasme. Je pač tako, da smo precej menjavali pse, enkrat zaradi selitve, potem spet zato, ker se nikomur ni dalo pretirano ukvarjati z živaljo.

post-717-144771010638_thumb.jpg

Gina the dog

No, zdaj imamo to malo, ne ravno najbolj hiperaktivno bevskalo in smo vsi srečni. Ne beži nikamor, lukenj ne kopa, ve kje je prostor za opravljanje nujnih potreb, skratka tak na izi družinski pes. Največja panika je pač takrat, ko grejo vsi od hiše in se psu utrga od žalosti ali ne vem česa in začne to na vse pretege razglašati z jokanjem, cviljenjem ipd. Ni ravno najbolj fina situacija, če želiš spati kaj dlje od sedmih zjutraj. Praskanje po vratih prav tako ne.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Ja, to, da je pes žalosten in pogreša svoje takrat ko je sam, dobro poznam - danes pridem domov s faksa in najdem psa, kako mirno spi na postelji, zraven pa še napol pogrižena knjiga iz NUK-a. :no_no:

Upam, da bo faza ko-nikogar-ni-jih-kaznujem-tako-da-pojem-in-pogrizem-vse-kar-mi-pade-pod-gobček hitro minila, sicer bom počasi obubožala...

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment
  • Pred 4 meseci ...
  • Pred 1 mesecem ...
  • Pred 2 meseci ...

No, malce obujam temo - moja kuža medtem raste in se redi (raste ne več, redi se pa kar...). Poleg kuže imam zdaj v lasti še mačka, ki sva ga z Andurilom rešila pred (najbrž) kruto usodo, ki bi ga čakala, zdaj pa je lepo pri nas doma, uživa z domačim mačkom in dvema kuželnoma.

Slikice:

p1130934.jpg Enja

p1110117.jpg Domači prinašalec Baf, Enja in še 2 tibetančka

img20110708154103.jpg Oranžen je domači maček, bel s črnimi pikami pa je najdenček - zdaj tudi čisto domači.

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Trenutno, poleg virtualnih, akvarij in dva polža, ki srfata notri, čez kak teden pa pride ša riba ali dve ;), fjuuuu.... je skoraj kazalo najprej na skakače, potem ptiči, na kocu smo pristali na polžih in ribah... jaz sem si ko sem bil mulc sam ulovil zlate ribice, pa potočnega raka in celo sladkovodno školko sem imel v enem kozarcu... danes moraš pa mulariji vse kupit!!!

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...
  • Pred 3 meseci ...
  • Pred 8 meseci ...

Mal obnavljam tale topic, je že kar potonil :)

V kratkem bo namreč moja Enja skotila mladičke, tule pa objavljam blog, za vse zainteresirane, ki bi želeli spremljati razvoj in dogodivščine tibetanskih terierčkov :)

http://tibetanskiteriercki.blogspot.com/

Sicer pa lahko s ponosom povem, da se nama je v družini poleg Enje pridružila še ena tibetančica, Yisha, katere slike bom tudi v kratkem objavila tu :love:

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment
  • Pred 5 meseci ...
  • Pred 7 meseci ...
  • Pred 1 mesecem ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.