Jump to content

x360-live problem z povezavo


Guest zane2707

Recommended Posts

Guest zane2707

lp

mam en velik problem,kupil sem x360 vse dela super samo mi ne uspe vzpostavit vezo z xbox-live,kaj moram narediti ?kadar grem na test povezave mi najde vse naslove in vse kable,ampak naprej ne gre ali se moram prej kam registrirat prek PC in ce ja kam?v glavnem bi rabil pomoc od zacetka do konca kako vzpostaviti live povezavo,

hvala by: zane

Link to comment

ja kaj točno te jebe? al ti zašteka že tam pr nastavitvah k maš MAC, DNS ipd...? Tam vem da sem jz mogu od Siola vstavit ISP kodo. Drgača pa lahk d ate jebe k delaš račun za XBOX Live? Zber si anglijo ker slovenije ni na seznamu pa sma poišč poštni naslov od recimo Londona pa je to to, drgač pa bot mal bolj konkretn pr svojem problemu (opisovanju)

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
Guest zane2707

x360 mam prek ruterja-level one, racun sem si odprl prek PC-na xbox-live,drzavo sem izbral italio in vpisal sem stevilko moje konzole,tu vse stima imam svoj gametra...odprt,problem imam kadar hocem z konzolo iti na splet in mi rece da ni bilo mogoce odpreti xbox-liva,pol grem na preveri kable in naslove in mi najde sledece:cable-ok,naslov-ip-ok,dns-ok,mtu-ok,icmp-ok,do tu mi pride pol pa negre naprej xbox-live ni uspelo,v nastavitvah nisem nic tikal mam vse na avtomatsko nastimano,v glavnem ne vem kaj narediti celo sem odprl se en racun gold ,za 3 mesce sem placal live narocnino pa glih tako mi ne dela.se najrajsi bi videl da mi da negdo tel.stevilko da ga poklicem in mu povem kaj me muci za uslugo mu dam en gamertag za en mesec zastonj ker mam 2 istocasno odprta.

031-485-573 dean poklicite in mi pomagajte prosim poklicem vas nazaj hvala

Link to comment

Si se probal connectat brez routerja na xbox live. Ko se hočeš povezat direkt potem ne pozabi vpisat username in pass. Probaj in sporoči če deluje. Mogoče imaš določene porte zaprte katere xbox 360 uporablja za povezavo na LIVE na routerju.Možnost je tudi, da nimaš popolno izpolnjenega accounta oziroma nepopolnega si napisal številko neke pošte v italiji v account, če ne potem je to vzrok če si vpisal preveri ali si napisal pravilno. Zberi raje kot jaz pod adress sem vpisal notingham 45, pod city, London postal code, SW2A 2AA.

dodaj me na MSN če rabiš več pomoči matej.zvonar@gmail.com

Link to comment
Guest zane2707

kaj moram napisat pod service name ko te vprasa tam pri user name in pass.pa ful ne stekam vec nic kar se tice tega live-scene in ni tako kot pravijo samo plug&play moj K.... ma fuc. ..f res mam polni kufer

Link to comment

Misliš pod network settings-- edit settings--additional settings tukaj misliš kjer piše service name??? pač vpišeš kaj hočeš npr. SIOL

Glavno je da vpišeš username in pass. Basic settings pa pusti na automatic. Pa xbox 360 poveži direktno z modemom. Probaj najprej brez routerja. Jaz uporabljam npr. Switch mam statični IP. Če sem povezan z PC-jem na net morem imeti basic settings ter additional settings na automatic ker se mi drugače ne poveže na Live.

Če imam vpisan username in pass pri xboxu mi vrže seveda ven napako saj sta potem v uporabi 2 acoounta pri mojem internet provderju kar ne gre.

Ko pa povežem xbox direkt z modem lahko tu preko switcha na modem glavno samo da PC ne uporablja net potem, vpišem username in pass in se poveže xbox. Poskusi najprej direkt xbox 360 povezat z modemom in potem povej a dela.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.