Skoči na vsebino

mad catz volan


el_diablo

Priporočene objave

  • Pred 2 meseci ...

Tema je že stara, ampak ker je govora o volanih.

Ne vem zakaj na trgu ni kompatibilnih volanov za Xbox 360. Mislim da sta samo dva modela (oba Mad Catz) ter profi od Fanateca. Microsoft pa svojega mdoela že nekaj časa ne dela več, cene na ebayu pa tam okol 130 - 140 eur za rabljenega, pa še v Slo noče noben poslat (gledal na nemškem in AU ebayu).

Drugače sem pa ta volan ki je omenjen zgoraj kupil v Mullerju za 54,99 Eur in ga čez dva dni nesel nazaj ter zahteval vračilo denarja. Tiste gumice - priseski, ki naj bi držale volan na mizi so ble čist deformirane, tako da niti ena ni držala. Smo pogledal še en volan ki so ga mel v trgovini pa je blo isto. Torej neuporabno. Tista opora da ga maš pa na kolenih je pa za 10 letne mulce. Poleg tega je volan majhen, zelo cheap narejen, shift padi premajhni, pedali so obup.... Navaden ološ.

Tadrugi model volana od Mad Catz http://www.girlgamersuk.com/2010/11/mad-catz-wireless-racing-wheel/ pa pravijo da je dober, samo nima Force Feedbacka. Pa tudi na tem žičnem belem je blo čutiti samo neko tresenje, tako kot na joypadu. Totalno brezveze, sploh če si ljubitelj dirkačin. Me mika da bi kupil PS3, vsaj ne bo problem volana zanjo dobit.

Link to comment

Od madcatza je dober edino tadražji fightstick, vse ostalo - od volanov, kontrolerjev in vseh drugih dodatkov je kot zgleda podpovprečno. Jaz sicer imam ta official xbox volan, ampak ga že dolgo nisem uporabljal, ker nimam zraven TVja nobene primerne mizice, na nogah pa ga je tudi smešno met. Najbrž ga bom probal spet s TDU2, ki bi naj končno prišel jutri. Nasploh volan ni slab, ampak bi lahko bil boljši. Večina delov deluje precej plastično, ker tudi so plastični, ampak vseeno bi bila kvaliteta lahko boljša.

Drugače pa vprašaj na tukaj na forumu če ga kdo proda, seveda če še nisi. Za fane dirkačin je res malo čudno, da MS ne naredi nekega primernega volana, vseeno pa ne vidim smisla, da bi zato kupoval PS3. Mogoče pa dajo ven kakega skupaj z novo Forzo.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.