Jump to content

Ban na xbox live


mumbo

Te je strah bana na xbox live?  

18 members have voted

  1. 1. Te je strah bana na xbox live?Recommended Posts

Ceprav imam vecina iger pirat, jih ne zazenem dokler je cajt pravi. Za Gears of War ze mam drgac , sam ga ne mislim zagnat vse do tega petka ;) Drgac za probo potegni ven disk pa probaj , sam shrenjevat ne mors :beer:

Ps. Ja me je majcken strah bana. Enim dobesedno dol visi , a meni ni vseeno do multiplayerja , demos and stuff ( se posebe zdej k bodo serije na xbox livju ).

xsmehx.png
Link to comment
...

Ps. Ja me je majcken strah bana. Enim dobesedno dol visi , a meni ni vseeno do multiplayerja , demos and stuff ( se posebe zdej k bodo serije na xbox livju ).

Ban z Livea ni edina huda stvar. :rockbrow:

Ne samo res, fantje, tema je zastavljena tako, da producira odgovore, ki so povsem v nasprotnovanju s pravili in načeli foruma. Xoker bi lahko recimo zdaj direkt letel. :annoyed:

Namesto informativne teme "Xbox Live + modane konzole" je nastala anketa, "kdo piratizira in igra na Liveu", kar se enostavno ne more obnesti. Če hočete, vsi nemudoma zeditirajte, kar imate za editirati, da bo prav, ali pa bo treba stvar zapreti in odpreti novo temo, with feeling. :bleh:

Pamet v roke fantje, saj zmoremo.

Link to comment

Ma sej anketo sem res glupo naredil in bi jo zbrisal, če bi jo mogel. Lahko jo tudi ti. Sem pa pred objavo topica prebral pravila in mislim, da jih nisem kršil.. Upam, da ne.

Sploh me ne zanima kdo piratizira in kdo ne. Ni bil to moj namen, čeprav glede na anketo izgleda tako. Najbolj kar me zanima je, če bodo začeli banat uporabnike.. In na kak način bo to Microsoft naredil. In če je potem sploh kakorkoli mogče priti nazaj na live.

Vprašujem pa zato, ker me zanima kaka veliko je tveganje z shekanim firmwareom. Nisem še lastnik xbox360, a bom v prihodnje. Zato me to zanima.

Drugače pa, če je tema v nasprotju s pravili jo prosim izbrišite. Ne bom več pisal takih tem. Bom se za to obrnil na vsem znani slo piratski forum. ;)

Link to comment

Maja, saj, ne mislimo zdaj zganjati take cenzure, da se ne sme niti začenjati debat o čemerkoli. Zatiskanje oči pred piraterijo ne sme postati enako neodobravanju nje širjenja (kamor se štejejo tudi vse oblike takega ali drugačnega "hvalisanja", da igramo piratsko robo). Tema, namesto, da bi vprašala splošno zadevo s čisto tehničnega vidika (in po možnostri niti ne vsebovala ankete), dobesedno vpraša, kdo piratizira. Tvoj namen jasno ni bil konkretno tak, pa tudi Xoker je "le" odgovoril na vprašanje, ampak pač, oboje skupaj je dalo napačne rezultate. Zdaj, seveda, lahko gremo "ballistic" na vse, ki postajo karkoli ki že blago na karkoli namiguje, ampak to ni to, ker bomo zganjali teror, folk pa, če ne razume, sploh ne bo več vedel, kaj sme in kaj ne sme govoriti. Važno je, da vsi začnemo piraterijo obravnavati ne kot nekaj, kar se nas ne tiče, ampak o pojavu, ki je v principu offtopic povsod, razen v kontekstu "nekje se to dogaja", pa še to le v konkretno namenjenih temah - ne zato, ker je piraterija nek tabu, temveč ker povsem zbija vrednost temu, o čemer govorimo. Če o igrah, konzolah in vsem skupaj hočemo govoriti kot o nečem oprijemljivim, realnim in o čemer sploh ima smisla praktično razpravljati, kolikor materialistično se lahko sliši, te morajo imeti neko ceno, biti neka lastnina, ki je ne moremo imeti le ob dvokliku na miško. Forum je v tiste, ki v vrednost iger verjamejo, ne pa za tiste, ki tudi praktično hočejo dokazati nasprotno.

Malo je seveda treba prefinjenosti, takta in predvidevanja odziva povprečnega uporabnika, da bomo vedeli, kaj bo izzvalo take in drugačne izpade, ampak tu smo vsi prepričani (oziroma s predhodnih izkušenj vemo), da to je mogoče izvesti, hkrati pa je najboljši recept za ugleden in uspešen igričarski forum. Raje 100 pametnih kot 1000 butastih, saj se bodo tudi ostali pametni raje pridružili prvim, kot drugim, tisti, v skupini tisočh, za katere je še upanja, pa se bodo že naučili manir, če bodo hoteli. :beer:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.