RIDDICK Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Zanima me kako igrate igre na KONZOLAH in NE NA PC-jih, ali invert ali normal....torej invert da se premika "kamera-križec" po zaslonu ko pritisnete gor se premika dol in obrtno ali normalno ? Jaz igram vse igre na konzolah INVERT ! Quote Link to comment
sebek1 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Včasih igral na invert, oz. včasih to sploh ni bla opcija v igrah za naštelat. Od halo1 igram na normal. Quote Link to comment
kekken3 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Normal FTW. Invert je za pilote. :razzy: Quote Link to comment
samus987 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Normal FTW. Invert je za pilote. :razzy: +1.... invert moram imeti obezno samo na IL-2 oz. pacific fightersih ali čem podobnim ^^ streljačine niti slučajno nemorem igrati tako ali katerekoli druge igre Quote Link to comment
SolidG Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Mah, invert. To mi je ostalo še od časov obsesivnega nabijanja letališčin. Joj, kje so časi Strike Commanderja. Quote Link to comment
bz0 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Raje normal, vendar se po sili razmer (Super Mario Sunshine... grrrr) spraksiram tudi za invert. Nikakor pa ne morem prosto preklapljat med enim in drugim slogom. Quote Link to comment
mumbo Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 i try to be normal. Quote Link to comment
misfitzone Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 jaz obvezno na invert -> metroid prime1-2, resident evil4, geist, mario, zelda etc itd... itak je ponavad inverted že po defaultu... ali pač? pa kolega tut na invert (ker sva se lih zadnjič strinjala glede tega da je invert kul, oziroma obvezno )... Quote Link to comment
mjugen Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Normal. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Buge Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Samo invert drugače neja gre Quote Link to comment
Recommended Posts