bond006 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Kdo na youtubu daje najboljše reviewe(ocene) wii iger, koga vi gledate. Jaz osebno gledam Wiiviever pa IGN pa gamespot in pa Gamewessel kaj pa vi??? Quote Link to comment
Jackobi Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Na IGN in Gamespotne hodim že dolgo časa. Tako podkupljenih reviewerašov ne vidiš povsod. Kar bi priporočal bi bila kvečjemu review srenja na www.blisteredthumbs.net in www.destructioid.com . In pa to velja za basically za vse platforme, ne samo za wii. Poleg jokerja mam vtis, da se tu najdejo še najbolj nepristranski in "pravični" oziroma utemeljeni reviewji. Quote Link to comment
bond006 Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 probi wiiviever sicer sam take bl družinske igre dela sam ma ful dobre reviewe Quote Link to comment
clovek30 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 sej bolj ko ne so vsi ti game reveiewerji lahk nepristranski, ker enemu bo igrca všeč pa mu bo dal večjo oceno, drugmu pa bo brezvezna, pa bo dal tolk manjšo oceno.. tebe če zanima igrca pogled reviewe pa ne glej na oceno... Quote Link to comment
bond006 Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 js sm pogledu za wii sport resort k ga ni v mario wii sm pogledu 13 reviewov pa usazga večkrat in pol se mi zdi da sm dobiu že dost mojo oceno Quote Link to comment
clovek30 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Lej nasplošno so vse igrce za Wii, ki jih naredi Nintendo, med najboljšimi.. Quote Link to comment
bond006 Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 wii play ga mam in edin razlog da nism ga takoj vrnu je ker je zravn dalinc Quote Link to comment
clovek30 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 no sej pravim.. niso vse igre najboljše, ampak večina jih je med najboljšimi.. wii play je pa tak fail da te glava peče.. Quote Link to comment
Recommended Posts