bobyx Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Od fall updatea 360ka omogoča predvajanje wmv videa direktno iz pcja na xbox tudi v winsih xp pro. Zadevo sem sprobal z 720p videom in deluje odlično. Omejitev wmv pa tu dejansko sploh ni tak problem, kot sem od začetka mislil. Tule je na voljo preprost tutorial, kako katerikoli video pretvoriti v wmv, katerega potem lahko pogledaš na 360ki. Zadevo sem preskusil z 20min xvidi in moram reči da je zelo hitra; pretvori se približno v petih minutah. Z 720p videom ja malo počasneje, saj deluje nekako z enkratno hitrostjo (na mojem athlon64 2800+). V vsakem primeru, s tem lahko naredit svoje 360ke odlične predvajalnike vseh medijskih vsebin! Quote Link to comment
mumbo Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 lepo to, samo ni mi jasno zakaj ne pustijo predvajat vseh formatov. Quote Link to comment
icemarik Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Ker ms pač drži z svojim formatom wmv. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Dejansko je škoda da MS Xbox360 ne podpira predvajanja Divx-ov!To je minus sam ima tolk plusov, da mi je ta minus kar malo nepomemben, uff to se pa sliši kot bi gledal bar,... Quote Link to comment
bobyx Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Preskusil sem še transcodad 720p video in z default nastavitvami iz tistega tutoriala na žalost ni delovalo. Vendar sem na www.happybeggar.com dobil neko drugo skriptico, ki sicer traja malo dlje, vendar deluje. 720p video se sicer transcoda počasneje kot realtime. Quote Link to comment
liverpool Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Pismo se ubadam že ceu čas pa nič s tem! Sm probal zdj s TVersity-jem in: - najde vse fajle (filme) - ko pa hočm dat play pa se nw premakne nkamr. Se komu kj sanja? Quote Link to comment
Mini.Shark Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 A lahko daš naprimer nek video (kakšen format mora bit?) na usb ključek in potem gledaš na x360? Quote Link to comment
bobyx Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Samo v primeru da je WMV, s tem da mora zvok nujno biti WMA. Quote Link to comment
liverpool Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Je že kdo probal s FFshow codecom in Tversity-jem? Linki: http://www.joystiq.com/2006/11/07/how-to-transcode-and-stream-videos-on-xbox-360/ Kot sm že omenu - mi nekak rata na boxu vse fajle vidt sam mi jih ne rata zalaufat. + da se tut tv programe streamat!!! Quote Link to comment
bobyx Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 http://www.engadget.com/2007/04/09/xbox ... ysforsure/ Če je to res, potem bomo lahko streamali x-264 HD video direktno iz winxp na xbox 360! Quote Link to comment
johnny Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 V bistvu je meni za DivXe in XviDe dosti vseeno (čeprav so mi prek TVersityja delali) , bolj me zanima predvajanje DVD filmov recimo preko računalnika (da nebi rabu pečt ). Čeprov tut to ni tak problem, sej navadni dvdji niso dragi.. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 katero verzijo vlc playerja rabiš? Quote Link to comment
Mini.Shark Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Kje lahko ta batch file najdem ? Help Quote Link to comment
xseno Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Imej vlc instaliran na c:/vlc Naredi file z končnico .bat notri pa naj bo: c:\vlc\vlc -vvv %1 :sout=#transcode{vcodec=WMV2,vb=1500,scale=1,acodec=wma,ab=96,channels=2}:duplicate{dst=std{access=file,mux=asf,dst=%1.wmv}} Quote Link to comment
traktor Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 A se mogoče da tudi podnapise naštimat? Quote Link to comment
johnny Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Nalozi si VSFilter ki avtomatsko doda podnapise v film v player če majo enak ime kot film.. dela tut na xbox360 sprobano Quote Link to comment
moznar Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Mene zanimata 2 stvari. Ker imam zune in sem na xbox povezan prek zuna (ki je bedn da smrdi), me zanima, ali sploh zazna xbox MP3 ali samo wma (se prav da bi mogu convertat. Aja pa še glede filmov v HD. Ker je vzrok, za štekanje filma. Ali je v povezavi (imam namreč wireless povezavo iz compa v router) ali pa v pomanjkanju kakega pomnilnika ali kaj podobnega. Drgač mam pa athlon64 3200+ in 512 rama (vem da mi ga močno primanjkuje in da morm ubodt še kak giga) Hvala za odgovore. Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
makz85 Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 pismo jest pa v nadzorni pod povezave sploh ne najdem Windows media connect pa mam wmp11 pa sp2 pa tko naprej... Quote Link to comment
makz85 Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 ok, pac unga ne najdem, sm zalaufov zadevo prek wmp11 preko media sharinga in dela BP a za te podnapise je pa tko, ce mas v mapi film pa podnapise z istim imenom se podnapisi predvajajo? Quote Link to comment
makz85 Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Mene zanimata 2 stvari. Ker imam zune in sem na xbox povezan prek zuna (ki je bedn da smrdi), me zanima, ali sploh zazna xbox MP3 ali samo wma (se prav da bi mogu convertat. Aja pa še glede filmov v HD. Ker je vzrok, za štekanje filma. Ali je v povezavi (imam namreč wireless povezavo iz compa v router) ali pa v pomanjkanju kakega pomnilnika ali kaj podobnega. Drgač mam pa athlon64 3200+ in 512 rama (vem da mi ga močno primanjkuje in da morm ubodt še kak giga) Hvala za odgovore. preko wmp11 delajo mp3ji, ni treba konvertat...za zune ne vem... zj ce mas wireless zgleda da pr teb hd filmi stekajo, pr men k mam prek kabla dela cist kul mam pa slabsi pc k ti Quote Link to comment
moznar Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Ja pr zunu sm kr konvertu v .wma in je zadeva delal. Verjetn je res brezžična povezava kriva. Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
RaZoR Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ali se da glasbo iz MP3-ja skopirati na Xbox, tako da lahko poslušaš glasbo kar na Xbox-u brez da bi MP3 vtaknil v USB vhod na Xbox-u? Quote Link to comment
makz85 Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Nalozi si VSFilter ki avtomatsko doda podnapise v film v player če majo enak ime kot film.. dela tut na xbox360 sprobano dj a lahko poves kako se to nardi? mam vsfilter pa dodam podnapise, u wmp mi delajo na 360 jih pa ni? Quote Link to comment
jurc-back Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Mene pa zanima ce bi lahko kaksen film dal na disk (kaksen domaci film, ki ga posnames s kamero?) in potem da bi ga gledal na tvju (film bi bral iz diska) Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
moznar Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Seveda lahko, samo file moraš pretvord v .WMA. Js mam pa eno vprašanje. Sm zdej probu pogledat en film v 720p. in se je stvar nemarno zatikala. A kdo ve kaj je razlog za to. A je švoh računalnik, ali je mrežna. In nimam več brezične povezave. Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
Recommended Posts