Jump to content

[Xbox] Burnout Revenge !


RIDDICK

Recommended Posts

Burnout je serija iger, ki pa je poznana skoraj vsem ljudem po širnem svetu. Igro so začeli razvijati Criterion games, Acclaim pa jo je le založil . Vse pa se je začelo 29. aprila l. 2002 ko je na tržišča prihitela prva igra Burnout, ki pa je sprva bila na GameCubu in Xbox-u. S 1. novembrom pa je igra izšla tudi za PlayStation 2. Burnout je bil arkadna dirkačina, ki pa je vsebovala zelo ekstremno dobre eksplozije, a čez čas se začne vse ponavljati. Crash, Crash, Crash............. in tako se igra konča tudi v enem samem dnevu ! Torej ni kaj prida dolga igra, saj jo lahko končate v enem samem dnevu. A to ne pomeni da je slaba. Igra vsebuje 14 prog, in samo nekaj skritih avtov, kar pa žal ne ponuja velike možnosti znovaObračanja ! A igra se s strani prodajalcev ni zelo priporočala, saj ni imela nič novega kaj do sedaj še nismo imeli v drugih arkadnih dirkacinah.

Slike na -> http://www.gamespot.com/xbox/driving/bu ... index.html

A Criterion ni kar tako vrgel puške v koruzo, leto kasneje je že izdal novo igro Burnout, ki pa nosi podnaslov Point of Impact. Spet so bile tri izdaje same igre, in prvo za GameCube (9. april l. 2003), sledila je izdaja za xbox ( 30. april l. 2003) in nazadnje še izdaja za Playstation 2 ( 30. sptember l. 2003). Igra je bila deležna številnih izboljšav, kot so grafične, zvočne izboljšave, in dobil si je tudi vzdevek "Crash" ! Je bila tudi igra v kateri se je najbolj čutil "občutek hitrosti". In za povrh je bila še najboljša arkadna-dirkačina do tedaj ! Torej so s to igro dosegli nekaj ? ja, zato se je splacalo iti še naprej.

slikce -> http://www.gamespot.com/xbox/driving/bu ... index.html

To je prepričalo Criterion games,da nadaljujejo z novo igro serije Burnout ! Naslednjo leto so že izdali novo igro serije Burnout ! Ta pa se je imenovala Burnout 3 Takedown. Tokrat pa je nekaj drugače, igro so izdali samo za PlayStation in Xbox. Game Cube pa so izpustili, a vzrok ni znan ! A to še ni vse, igro so založili EA games in ne Acclaim. Obe izdaji igre sta prišli istočasno na trg ( 7. september 2004). Igra je imela res dobro igralnost, in verjetno najboljso grafiko na konzolah do tedaj, A bilo smo deležni tudi zelo zelo daljše igre od predhodnjikov. Igra poleg World Tour (Single player) vklučuje tudi arkade in igranje preko Xbox live, X link in za povrh še opcijo split-screne ! Tako, da smo lahko bili zaposleni za kar dolg čas ! In ocene so bile vidno višje in igra se je zelo prioporočala vsem še živečim ljudem !

Screeni -> http://www.gamespot.com/xbox/driving/bu ... index.html

hm.... in spet leto in 6 dni je minilo da smo pričakali kar 3 dele nove serije . A ni Gc izpadel ? ja je ja ! ja kako pa potem 3-je deli ? ja, začeli so razvijat Burnoute za PSP. in tako smo dobili nov Burnout z podimenom Revenge. Igra ni bila deležna številnih izboljšav in novosti od prejšnega burnouta. Ena novost ki jo vsi takoj opazite med vožnjo je, da lahko "porivate" avtomobile od zadaj, kajti v Burnout 3 jih niste mogli ! Vseeno ap ni bila " kar nekaj "....... Igra ima prelepo grafiko, še boljšo igralnost in je res zelo raznolika ( v progah npr.). Dirke seodvijajo v Različnih mestih, pristaniščih, gorah itd. in tudi sami dizajni avtomobilov so lepo napredovali od prejšne serije ! A ocene so bile vseeno slabse ! kaj ej bilo narobe ? Pomojem je dobila slabše ocene ker je bila prelahka, in ne vlkučuje nikakšne "Quick Race" občlike igranja ! A vseeno se igra drži serije Burnout in je prav tako dober del same serije.

Slike -> http://www.gamespot.com/xbox/driving/bu ... index.html

A verzija za PSP ni bila ista izidoma za xbox in playsation 2, prvo kot prvo je imela že drugi podnaslov "Legends". Kjer pa naj bi bile pospravljene legende burnout serije ! To je pa Burnout, Burnout Point of Impact in Burnout Takedown. Ki pa je bil kot vsi Burnouti deležen dobrih ocen ! In pomojem ni potreben opis ! Pač trijeBurnouti v enem (3 in 1).

Scrensi -> http://www.gamespot.com/psp/driving/bur ... index.html

A to se ni konec ! 2 mesca za tem je prišel Burnout Legends na Dual Screen ki pa ni omembe vreden. Ni kaj podobno Burnouto, a ne ? ( slabe ocene in različne kritike itd.)

Slike ->http://www.gamespot.com/ds/driving/burnout/screenindex.html

KONEC ! Če bi se hecali Burnout never stop !!! Včeraj smo uradno dobili Burnou Revenge za Xbox 360 ! Ki pa ej bil delezen le malih izboljsav, kot so grafika in podobno ! verjetno pa ne bo manjkalo tudi novih prog in avtomobilov !

Slikceeee -> http://www.gamespot.com/xbox360/driving ... index.html

The End !! Tukaj se pa res ustavimo... zaenkrat je tukaj konec serije Burnout !

No, naj se odvijajo debate o omenjeni igri ( Burnout revenge ). Sami povejte svoje najboljse dosezke v Burnoutu, in tudi jaz jih bom !

Burnout you`re 1a !

followmeontwitter.png
Link to comment

Meni se zdi, da je Burnout 3: Takedown boljsi od nadaljevanja Revenge, saj se mi zdi sistem za nabijanje civilov v guzo popolnoma debilen in prelahek!

Prav to je bilo v trojki zanimivo-> goniti mashino na polno, leteti mimo sovragov oz. jih sklatiti na vse mozne nacine in se hkrati IZMIKATI PROMETU!

To je bil oz. je se vedno point veliko dirkacin in ne vem zakaj so se odlocili sistem olajsati. I guess it's a cry for help! :tard:

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

ksiMacro glede tega je boljsi Burnout 3 ali Burnout revenge, maš kar prav po eni starani ti ! Zabijanje v rit je res "malo" "glupo" in je vse skupaj prelahko ! Sam mene je Burnout Revenge bol prepričal ! Zaradi veliko Raznolikih prog, velikih jumpov, bližnic je polno in še 100x so lepše narejeni avtomobili ! A pogresam pa Quick Mode...

Je pa tudi takoobrnil nisem nobenega Burnouta. v Burnout 3 takedown sem prisel do 93%, tam pa je en Grand Prix z formulami in je res "svinsko" zamrdan! V Burnout Revenge pa sem na 74%, in mam rešene vse dirke, tako da pomojem moram dobiti več gold medalj in Signature takedownov itd.

Moje ocene ( napište še vi):

Burnout 3 Takedown: 9.5 od 10

Burnout Revenge: 9.6 od 10

Jup Burnou Revenge mi je boljsi ( a za zelo malo), to pa zaradi zgoraj omenjenih stvari !!

followmeontwitter.png
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.