Jump to content

XCM XFPS 360 Prototype !!

Samotar

Recommended Posts

• Replies 81
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wowow, jaz orgazmiram za tisti luknjo v sredini. :hyper::hyper::hyper:

(no ja, seveda bodo tudi ostale dobrodošle. A ne glih zame - bolj za občasnega frajerja, ki pride, vidi Halo in reče, da bi nas itak vse razsul, če bi le imel miško in tipkovnico. "Na đek, zdaj pa da te vidimo!" :plan:)

Obvezen nakup, ko si končno dobodim vbočeno škatlo. :love:

Nice! Komaj cakam....

Umm....to je sedaj nov svet kar se tice razvijanja Linuxa na X360. Morda kasneje preseneti M$ s podporo Viste( :cough: )...

In kot je kekken omenil je zadeva poownala z moznostjo PS2 kontrolerja. Predvidevam, da bo veliko folka sikalo zaradi omejevanja brezzicnosti konzole. Ampak Amerika je pac Amerika....

To z turbom je tudi zanimivo...lol v Halo2 je bil bug na 3rd party kontrolerjih s to funkcijo. In sicer ko si vklopil turbo na right triggerju(=shot button), ter si v roki drzal BR, si lahko drzal tipko in mozakar je streljal naprej in naprej in naprej.....Tako da....upajmo, da je kaj takega odpravljeno.

fs.pngMorbidMagic.png
  • 3 weeks later...

zasledil sem, da naj bi ta mesec končno začeli prodajati tako zelo pričakovani XCM XFPS 360

Sem pisal na heo.com in so mi odgovorili, da naj bi zadevo dejansko dobili in začeli pošiljati do konca meseca. Opozorili so me še, da bi bilo mogoče pametno prednaročilo, saj naj bi bilo povpraševanje zelo veliko

no jaz bom zadevo najverjetneje res naročil

jah verjetno dirkačin in podobnega itak ne misliš špilat na tipkovno

že ime (FPS) ti pove, da gre za zadevo, ki naj bi se uporabljala za prvoosebne shooterje

kako bodo zadeve delovale pa ne vem. izrecno je navedeno, da je zadeva optimizirana za COD, Halo itn...

upam, da bo temu res tako. če bom za 70 ojrov dobu eno neuporabno sranje, ne bom preveč zadovoljen

ravno zato razmišljam, da bi z naročilom malo počakal, da se zadeva stestira. po drugi strani sem pa prepričan, da bo naval, če se bo zadeva obnesla, zelo velik. in je možno, da potem še nekaj časa adapterčka ne bo mogoče dobit.

jaz si pa res želim HS pwnanja v COD in GOW in to čimprej

ehhh dileme dileme...

Ne vidim, zakaj ne, saj se premikanje miške prenese na analogni stick. Vprašanje bo pri C&C po moje le v tem, ali bo slednji podpiral nastavitev hitrosti premikanja kurzorja, saj je to v streljačinah, da so se maksimalno lepo igrale na tak adapter za Xbox1, bilo treba navadno nastaviti na maksimum. Mogoče bo pa ta zadevica napredna in imela že hardversko nastavitev hitrosti.

Glede tipkovnice pa je itak povsem kul. Katerikoli gumb pada mappaš na katerikoli gumb tipkovnice, pa si.

Xbox ima tako super postavljene tipke na kontrolerju da zlahka meriš v vseh igrah in zlahka stisteš kak hedšot itd.......res ni panike za merjenje na xboxu.....je tudi Bruce-a skrbelo kako bo z merjenjem in ko si je zdaj kupil Xbox je rekel da je merjenje 1A !

Tako da te pomojem nebi smelo to skrbet..

followmeontwitter.png