Samotar Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Spet nekaj nove robe za xbox360 ! Za vse PC igralce http://www.teamxtender.com/ Quote Xbox Link to comment
icemarik Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Ja sem že videl to zadevo samo nevem koliko :cash: Zanimo je da lahko PS2 controler uporabljaš :> podpora za tipkovnico je fenomenalna no lahko rečem samo končno. Quote Link to comment
Samotar Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 ajde ka eno prejkmursko vdariva ka boš ležej špilo CoD3 , ka te rauka nede tak letejla kda boš z snajperco strejlo keroga v glavau Quote Xbox Link to comment
kekken3 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Wowow, jaz orgazmiram za tisti luknjo v sredini. (no ja, seveda bodo tudi ostale dobrodošle. A ne glih zame - bolj za občasnega frajerja, ki pride, vidi Halo in reče, da bi nas itak vse razsul, če bi le imel miško in tipkovnico. "Na đek, zdaj pa da te vidimo!" ) Obvezen nakup, ko si končno dobodim vbočeno škatlo. Quote Link to comment
liverpool Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Cena? Kk je pa s podporo za miš? To že dela? PS: Še zmer ga gamepad ovna miš in tipkalico! Quote Link to comment
policaj Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Zanimiv artikel, bi bil z njim čisto zadovoljen, oz. firbc me , kako je igrati z PS2 ploščkom. Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
ksiMacro Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Nice! Komaj cakam.... Umm....to je sedaj nov svet kar se tice razvijanja Linuxa na X360. Morda kasneje preseneti M$ s podporo Viste( )... In kot je kekken omenil je zadeva poownala z moznostjo PS2 kontrolerja. Predvidevam, da bo veliko folka sikalo zaradi omejevanja brezzicnosti konzole. Ampak Amerika je pac Amerika.... To z turbom je tudi zanimivo...lol v Halo2 je bil bug na 3rd party kontrolerjih s to funkcijo. In sicer ko si vklopil turbo na right triggerju(=shot button), ter si v roki drzal BR, si lahko drzal tipko in mozakar je streljal naprej in naprej in naprej.....Tako da....upajmo, da je kaj takega odpravljeno. Quote Link to comment
met Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 zasledil sem, da naj bi ta mesec končno začeli prodajati tako zelo pričakovani XCM XFPS 360 Sem pisal na heo.com in so mi odgovorili, da naj bi zadevo dejansko dobili in začeli pošiljati do konca meseca. Opozorili so me še, da bi bilo mogoče pametno prednaročilo, saj naj bi bilo povpraševanje zelo veliko no jaz bom zadevo najverjetneje res naročil Quote Link to comment
Samotar Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 ko nabaviš nam poročaj kak se obnese stvarca Quote Xbox Link to comment
Link Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Naj bi vse igre delovale z miško in tipkovnico? Quote Link to comment
met Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 jah verjetno dirkačin in podobnega itak ne misliš špilat na tipkovno že ime (FPS) ti pove, da gre za zadevo, ki naj bi se uporabljala za prvoosebne shooterje kako bodo zadeve delovale pa ne vem. izrecno je navedeno, da je zadeva optimizirana za COD, Halo itn... upam, da bo temu res tako. če bom za 70 ojrov dobu eno neuporabno sranje, ne bom preveč zadovoljen ravno zato razmišljam, da bi z naročilom malo počakal, da se zadeva stestira. po drugi strani sem pa prepričan, da bo naval, če se bo zadeva obnesla, zelo velik. in je možno, da potem še nekaj časa adapterčka ne bo mogoče dobit. jaz si pa res želim HS pwnanja v COD in GOW in to čimprej ehhh dileme dileme... Quote Link to comment
Link Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Meni za streljačine sicer ni mar, ker je joypad 1A za upravljanje, bolj bi mi prav prišel pri prihajajočem C&C 3. Quote Link to comment
icemarik Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 70€ za adapter kaj ma vgrajen router on proti požarni sistem da je tako drago Samo če bo xbox 360 imel tudi UT2007 bom 100% kupil tale adapter. Quote Link to comment
icemarik Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 XFPS 360 Keyboard & Mouse Adapter set for Next Week http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12703 Quote Link to comment
Link Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Naj bi vse igre delovale z miško in tipkovnico? Nihče mi še ni odgovoril. Torej, si lahko obetam igranja C&C3 s tipkovnico in miško? Quote Link to comment
kekken3 Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ne vidim, zakaj ne, saj se premikanje miške prenese na analogni stick. Vprašanje bo pri C&C po moje le v tem, ali bo slednji podpiral nastavitev hitrosti premikanja kurzorja, saj je to v streljačinah, da so se maksimalno lepo igrale na tak adapter za Xbox1, bilo treba navadno nastaviti na maksimum. Mogoče bo pa ta zadevica napredna in imela že hardversko nastavitev hitrosti. Glede tipkovnice pa je itak povsem kul. Katerikoli gumb pada mappaš na katerikoli gumb tipkovnice, pa si. Quote Link to comment
icemarik Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12796 Quote Link to comment
icemarik Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 XFPS 360 Keyboard & Mouse Adapter In Stock NOW! http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12796 Quote Link to comment
kilzorz Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 a bo prslo to v muller al pa km o.o? Pa a to podpera use xbox spile? Quote Link to comment
Sawyer Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 jaz se sicer nimam Boxa verjetno grem jutri po njega ampak mislim da se 3D shooterov nebi mogo nabavit spilat na konzolo in gamepad. Zato me tudi malo sekira ce bi si GOW nabavo ki je sicer tretje osebni a vseeno treba merit malo menda Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Xbox ima tako super postavljene tipke na kontrolerju da zlahka meriš v vseh igrah in zlahka stisteš kak hedšot itd.......res ni panike za merjenje na xboxu.....je tudi Bruce-a skrbelo kako bo z merjenjem in ko si je zdaj kupil Xbox je rekel da je merjenje 1A ! Tako da te pomojem nebi smelo to skrbet.. Quote Link to comment
Link Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Tipke so res perfektno postavljene. Pri PS2-ju me je vedno motilo, ker sta bili gobici v isti ravnini in zelo skupaj. Pri X-u je to narejeno veliko boljše. :bowdown: Quote Link to comment
Sawyer Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 aja meni se pa je to ravno zdelo cudno da nista v isti ravnini samo ce pomislim seekrat te tak lepse v roki sedi ker nerabis cisto na spicu drzat. Kaj sem bral da lahko Xboxa z gamepadom tudi izklopis? kak hitro se te izklopi kot racunalnik lol? al kot TV? Quote Link to comment
Link Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Prižgeš in izklopiš ga lahko preko joypada. Izklopi se takoj. Quote Link to comment
Recommended Posts