MaTiCeK Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Ravnokar sem se vrnil iz ogleda novega James Bonda. Bil sem fasciniran. Nov uvod je zakon (mix med Killer 7 in Loco Roco stilom z vanish efektom iz Zelde). Craig je pravtako zelo dober igralec, kar sem opazil ze pri filmu München in tudi tokrat igra dobro. Sicer pa je film povsem drugacen, nima tistega fancy Bond obcutka kot so ga imeli zadnji deli, je bolj slicen tistim iz samega zacetka, ko je bolj kot kliše bilo v odspredju igranje. Najbolj sem bil navdusen nad kamero, ki je prav fantasticna, sploh na zacetku, ko te vrzejo v akcijo se hladnega. Res priporocam, je vredno tistega jurja. Quote Digitalni šepet Link to comment
TheMan Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 yes, pravi ded se vrača :bowdown: sicer, tip ki je režiral goldeneye enostavno ni mogo naredit slab film. komaj čakam Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 A je kdo gledal 24ur?Kazalo je 007 bond uru ki jo prodajajo za okol 700k Quote Link to comment
Recommended Posts