Mitja Stovanje Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Lp! sem nov na temu forumu in upam, da mi boste lahko pomagali. Moj problem je sledeč dobil sem psp, ki je pokvarjen moja naloga je, seveda, da ga popravim. Ko prižgem psp se nardi črni zaslon in gori zelena lučka na gumpu power. psp ni bil nikoli krekan ali kaj podobnega!!.Malo sumim tudi na baterijo. Quote Link to comment
clovek30 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) prvo poglej na google za kej podobnega... če ti lučka sveti pol batarija ne more bit (sicer pa še vedno lahko probaš dat drugo not).. lahko bi bil brick , lahk da se je enostavno tist flatwire kabl kej izskočo al pa se utrgal. in zej sn šov mal prebrat na google in večina jih pravi na File Corruption aka. Brick aja pa a lučka gori skoz al sam ene hmm.. 23 sekund? pa a zvok ob zagonu psp slišiš? Edited December 29, 2010 by clovek30 Quote Link to comment
Mitja Stovanje Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 aja Na nekaj najpomembnejšega sem pa pozabu !! ko sem dubu psp se mi je normalno prižgal use nato sem ga dal povnit in mi se mi ni hotel povniti zato sem pomislu na polnilc ali pač baterijo. pa se brick tut pojavi na ne kakorkoli shekanih pspjih ? drugače se pa ne sliši zvok lučka skos gori. Quote Link to comment
Mitja Stovanje Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 drugače pa kje je tist flatwire kabel? da poskusim še to Quote Link to comment
clovek30 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 ja ka si te delo? pred tem ko se je pokvaro, če je delal. če zvoka ni pol je kr vrjetno brick. ja se lahko pojavi tud na neshekanih psp-jih. flatwire kabl je pa že skrajni primer. če se zvok ne sliš pol bv da greš šravfat pa razstavlat ker je nek drugega. nisn sicer nek expert samo bi reko da je to posledica softwara Quote Link to comment
Mitja Stovanje Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Psp sem dubu od bratranca ker se mu je pokvaril. Seveda pa lahko povem da je zelo slabo ravnal z njim. Toseprav ti meniš da je brik ? kako pa odpravim napako to rabem uno pandora baterijo ne pa uno kartico. Drugače pa je verzija na pspju stara verzija 3. pa še nevem kok a je možno da se je kej sesulu xD Quote Link to comment
clovek30 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 toni nič kej smešno, ker brick lahko tu pomeni velik možnosti kaj je problem. če pa ne veš kaj se je naredlo pa tu tu ne mormo pomagat al je hardware al software. tukaj je zdaj lahk upgrejdav sistem pa ga je ugasno. lahko je tud ugasno med kakim sejvom, al pa kak program, lahk da je komponente zjebal. skratka brick. brick je brick in ne morš ga popravit, razn če je semi-brick.. pa še tam so problemi pr matičnih TA-082 pa novejših... Quote Link to comment
Mitja Stovanje Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Potlej je najbolje, da ga nesem na popravilo če se sploh splača Quote Link to comment
clovek30 Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 ja nesi ga ja.. samo če garancije ni in če je popolni brick ti nebojo dali novega in tudi če bi bil semi-brick je zlo fascinirani (zajebani) način kak ga nazaj odbrickat Quote Link to comment
greyshark Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Jaz imam en problem.Imam psp 2004 verzijo 3.71 m-33.Ko ga prižgem se zasliši tisti zvok od pspja potem zašteka in cel sistem dela res počasi in ko downloadam kakšno datoteko na psp pa jo vleče gor 3x počasneje kot prej.Igrice delajo normalno razen nogometa (kateregakoli),nhl,...V glavnem te igrice ko imaš pregled nad vsemi igralci se nekako vlečejo.Tega psp ni delal dokler ga nisem enkrat v omaro dal pa je bil tam kakšen mesec potem pa je začel to delat.Kaj bi to lahko bilo. Quote Link to comment
greyshark Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Aja psp nima več garancije. Quote Link to comment
Recommended Posts