lukidd Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 NAJNOVEJŠI CUSTOM FRIMWARE: 3.71m33 za PSP phat/ PSP Slim & Lite http://www.sendspace.com/file/01ug6z <----- 3.71m33 easy instaler potrebe: če imamo stari PSP, torej PSP phat, moramo na njem imeti nameščen najmanj 3.52-3 m33 (kjer je -3 oznaka za tretju update od skupno štirih) če pa si lastimo PSP Slim & Lite, je vse kar rabimo 3.60m33 firmware. ko program dljamo, enostavno izberemo črko našega PSP sistema (meni kaže pod izmenljivi disk K) ter zaženemo program. ko konča, najprej vtaknemo polnilni kabel v PSP, gremo pod meni GAME, ter izberemo M33 update (or something like that) najprej bo pokazalo črne ekran z vrsticami kkjer piše da sprejmi če se strinjaš, ko se strinjaš, te bo preusmerilo na oficjelni sonyev inštal program, vnedar se tu ni kaj za bati. ker je dark_alex kul, je pretental sonyevo kodo in sedaj nam sonyeva koda namesti nov CFW. ko konča OBVEZNO stisnemo X ali O da nam ugasne PSP. sedaj prižgemo PSP, in viola, imamo nov Custom Firmware 3.71 M33. unbricker za oba PSPja (slim in phat) za stvaritev tega rabimo en homebrew enablan PSP (magari slim). fajl: http://www.megaupload.com/?d=R8Z24NKD spet rabimo nekoga ki ima homebrew enabled PSP. takle pa je postopek: v vindowsih formatiramo kartico (XP= moj računalnik, desni klik na PSPjev pogon in formatiraj, pa daš hitri format, pa ok(v visti ne dela) pol pa skopiraš fajleiz tegale paketka na kartico tak kot so. sepravi, zagrabiš vse skupi, pa neseš na kartico. v nobeno mapo ne dajat. poa zaženeš program da ti neki skopira pa je. zdej si pa sam še rabiš nardit jigkick battery (to si pa naredte sami) ko maš oboje, daj baterijo v PSP in kartico tudi. zaknala se bo konzola, če mate PSP phat, bo meni z opcijami, če pa slim, pa bo ekran osvetljen samo nič nebo pisal (to pa zaradi drgačnih zaslonskih drajverjev no, v vsakem primeru stisnite X) ko konča, na phatki napiše, in morte resetirat, slimka pa se sama ugasne. evo ga, mamo 3.71m33 (aja, pa nastavitve bote mogl nanov nastavt) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Davodax Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 in dante, v čem je finta da dvakrat pišeš en post? Quote Link to comment
FiR3F0X Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 lukidd malo bolj se zjasni ker te ne rzumem nič jst malo oživljam PSP forum ti mi pa to prepoveduješ če se misliš kregat z mano počni to prek zasebnih sporočil. Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
lukidd Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 @davodax: ni finte, zajebu sm neki Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Davodax Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 . groovy man, se mi je tudi že zgodlo. dajta se malo umirit z FireFoxom. bo šlo? Quote Link to comment
FiR3F0X Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Meni se ni problem pomirit samo naj mi pove kaj je narobe Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
kekken3 Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 dj no, ne me sezuvat :doh: mislim, ti si tako budalo, kot bi imel mefi brata... Ajde lukkid, raje nam ti obrazloži ta napad, ker če ne ne bo najbolj kul. :bleh: Quote Link to comment
mumbo Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 firefox, kje je tvoje poročilo? sam mam gor 2.71 se-b III in ne vem, če ma smisel gor dat zadnji custom firmware. ker nisem opazil nekega izboljšanja, vsaj zame ne. pa še postopek namestitve je zapleten in se mi ne da z njem ubadat. Quote Link to comment
kekken3 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Glavna prednost novega SE -ja, kolikor do sedaj kopčam (nisem še dal gor glih zaradi tega, ker je treba na novo metat firmware gor/dol) je to, da lahko PRXe ob zagonu loadaš z memory sticka in jih zato ni treba vedno flashat, kar zna biti very cool, saj bo verjetno v kratkem času veliko dodatkov, ki bo šlo po tej mehaniki. Povrhu berem o novem IRShellu, ki bo vsak čas vzunaj in bo bolje deloval prav po zaslugi te lastnosti (če ga bomo recimo hoteli nastaviti kot startup aplikacijo, bo šlo, medtem, ko to ne bi bilo možno v SE B zaradi.. ahem, no, nečesa v zvezi z nezmožnostjo bootanja v aplikacije, ki uporabljajo kernel 271 or something...). No ja, nekaj prednost je, a ok, jaz bom počakal vsaj do dejanskega prihoda IRshella (no ja, saj bo kmalu), da se začnem igračkat. Zaenkirat sem vesel s SE B in modificiranim WLAN.PRXom z verzije 2.0, kar mi z OC modom omogoča 333+WiFi direkt z dashboarda. Drugega niti ne rabim. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 No jaz sem po svoji wanna be hacker but don't now how navadi itak zadevo takoj namestil. Neke razlike nisem opazil, je pa res da me je pripeljala, do tega, da sem sploh zacel uporabljat te razne plugine. Tisti za Mp3 mi je hud. Drugace pa mislim, da so vecja novica hibridni devhooki, ki omogocajo igranje tudi najnovejsih iger, ki potrebujejo firmware 2.81 ali visje. Zdaj sem kocno pripravljen, na prihod PES6 psp. Ze celo leto me je namrec mucilo, a bom ga sploh lahko laufal brez upgradea...zgleda da bom! Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 kekken, imam problem: ko dam prx-e v mapo seplugins, mi jih recoverj ne zazna sem probal un offical pack in vse, pa noče Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
FiR3F0X Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 2.71 SE-C Installer (BASIC) Download : http://www.psp-hacks.com/file/924 Vse kar morate naredit je da priklipite PSP na USB zaženete installer izberete prvo opcijo Install SE-C with 2.71/2.80 Hybrid DevHook for SE Izberete Root memory sticka namestitw pol greste pod Games na pspju in tam vas čaka 1.71 SE-C Firmware Inlstaller.... Baterija mora biti polna vsaj 75% in ne pozabit priklopit polnilca Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
mumbo Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 seveda, da je možen update iz se-b na se-c. čekiraj chaos zerotov topic z installerjem za noobe. psp-hacks forum. Quote Link to comment
lukidd Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 eni že mamo 3.02OEB, FFS sul zakon zadeva, predvsem zarad PSX emulatorja (igrajmo vse PSX igre) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaTiCeK Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Evo temo sem pretvoril v custom firmware temo, a zeli biti kdo nosilec teme in skoz urejati prvi post z najnovejsimi podatki? Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 js, js Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
FiR3F0X Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Pred par dnevi sm dal gor 3.02 OE-B že sm se veselil igranja PSX iger in... Vzamem Gran Turismo 2 igro jo convertam dam na PSP zazenem in... Ne dela.....črn ekran nič en zlouda pomaga samo vn in not baterijo. Quote Custom Firmware 3.52 M33-4 Link to comment
mumbo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Prišel je ven 3.03 OE-A! Dark_AleX http://pspupdates.qj.net/Because-there- ... /aid/78218 http://www.psp-hacks.com/2007/01/04/303 ... -released/ Quote Link to comment
lukidd Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 paket v izdelavi. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
lukidd Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 evo, uppdatano Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Zadnja verzija CFja je 3.03 OE-B. Link je na http://www.psp-hacks.com/2007/01/10/cus ... -released/ Mam pa film na umdju Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera, ki sem ga kupil preko ebaya iz Amerike (čist sem pozabil na te regije, ko sm ga nabavu). In mi ga ne zažene, piše da ni prava regija. Čeprav naj bi to zaščito CF odpravil. Mam v recovery menuju omogočeno to, pa tudi z fake regijo sem probal.. Ne dela. Quote Link to comment
mr.matic Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 A ce jst updatam na 3.03 OE-B a lahko pol downgreadam brez problema? Ce se da, me zanima kako in kaj potrebujem. Quote Link to comment
mumbo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Da se. Nazaj se downgrejda skozi Recovery mode, ki ga aktiviraš tako, da držiš desno tipko ob vklopu pspja. Vendar moraš imeti na kartici obvezno naložen 1.5 update. Za točna navodila si preberi na istem mestu, kjer ti piše kako se namesti OE.. Važno je kam se da 1.5 update in kako se poimenuje. Ko imaš vse pravilno skopirano samo poženeš 1.5 update in si nazaj na 1.5. Drugače je zadnja verzija 3.03 OE-C na http://tinyurl.com/yr5825 Quote Link to comment
mumbo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 prišel 3.10 OE-A http://tinyurl.com/2z5z8t Quote Link to comment
lukidd Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 jah, tudi če je, meni se ne dopade. to pa zato, ker je topmenu_plugin.RCO rahlo preurejen, tako da nemormo uporabljati custom ikon. ostajam zvest 3.03OEC z slovenskimi meniji (če hočte, uploadam topmenu_plugin.rco, da boste imeli slovenski PSP) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts