Jump to content

Povezava Xbox360 na internet


Mini.Shark

Recommended Posts

Mozno je, da imas modem oz internetni prikljucek zakodiran z MAC addresso od omrezne kartice v racunalniku/laptopu. Ce nimas potem ne bi smelo biti vecjih tezav, tudi ce tvoj provider ne podpira DHCPja.

Poglej na racunalniku kaksen mora biti IP, kaksen DNS in vpisi vseskupaj manualnu na x360.

Se ena varjanta pa obstaja, da moras modem, ko ga pretaknes v drugo napravo prvo odstranit iz elektrike in ga ponovno pripet...reset modema toraj. TO PROBAJ PRVO.

Link to comment

Če imaš kabelski modem si moraš nujno omislit Router oziroma po slovensko usmerjevalnik, le ta ima svoj MAG naslov, ki ga sporočiš svojemu internet ponudniku ala Telemach inu podobni od tam pa ni več daleč čas ko se ti bo XBOX360 priklopil na net,..Vse skupaj v xbox360 pol nastaviš na avtomatic in bi moralo delat,..

Xsiluro.jpg

Link to comment
povezava deluje :D

Ampak ko pridem da si naredim profil mi rece naj si naredim windows live id

kjer moram vpisat naslov ter geslo????

A to je pa druga stvar Live id si pa moraš nardit zato da lahko svoj MSN "account" povežeš s svojim Xbox360 "accountom". In v primeru če ti Xbox360 počepne lahko s pomočjo tega "accounta" nazaj dobiš svoje podatke,..

Xsiluro.jpg

Link to comment

Tam sem napiso svoj MSN samo mi napiše da nimata nič skupnega :headscratch:

potem sem dal create new gamertag pa sem napiso pa dal fertig potem pa me spet nazaj vrzže do menuja ko ti piše create new g. pa recover g.

potem kliknem recover pa mi tam da moram vpisat zadnje 4 stevilke celotno ime postal code pa se nekaj ??? :headscratch:

Bi mi lahko nekdo natančno povedo od začetka do konca ?

Zelo bi bil hvaležen ker se res nič ne spoznam na to!

LP

Sharksy.png
Link to comment

Je možno, da kako zamenjam email? Verjetno ne, ne ...? :( Namreč, ker mi gmail takrat ni prijel (ker nisem vpisal prave poštne številke), sem šel potem narediti hotmail account in pod tistim sem se takrat poizkusil vpisati in je šlo (zato, ker mi je Relix povedal za poštno številko). Ampak hotmail sedaj uporabljam samo za Xbox, gmail pa povsod drugje. Bah ...

Link to comment

V menuju kjer testiraš internet povezavo in ti napiše DNS failed pojdi spodaj pod edit settings. In poglej če napiše DNS ip. Če ja potem pritisni tipko b da prideš nazaj na prvo stran dash boarda, izberi profil in se poveži na Live. Meni se npr. poveze na net, ko mi včasih napise DNS failed v testu.

Link to comment

pa pizda, kaj me te tolko jebe tale povezava. DNS autimatic pa tile, ko so na listu ne delujejo, izstekam strom iz modema in potem tudi ne gre ko ga dam nazaj. Zdaj se mi recte, a se moram tam ko je MAC adressa in se nekaj tudi to kaj vpisat, ker tam v je vse prazno. Moram mogoce porint kabl v kako drugo lukno v modemu in ne v 1 oz. tam ko pise ethernet?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.