DrMiha Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Klik za slike. Ajoj :amazed: :amazed: Kdo modelira igralce, na nekaterih slikah izgledajo kot horda neandertalcev :disbelief: Quote Link to comment
oca Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 jeee, komaj cakam Pravi fusbalerji bomo se mal cakali na pes Quote Link to comment
SolidG Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Bah, drugi igralec z desni (na sliki z osrednje strani) je kot čelavi zombi! Quote Link to comment
liverpool Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Pa kj je s tem EA sportsom. Te FIFE so skos bol počene. Konami rules skupi s Pro evolution Soccer 5!!! Kj pravte na to? Quote Link to comment
Ankh Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 PES5 je itak zakon, sem pa vidu da so že prednaročila na World Cup za 27.aprila... če bo taka grafika bo bolj bogo Quote Link to comment
liverpool Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Sm se mal pozanimu - grafika naj bi bla podobna tisti iz fife 06 vsaj na konzolah xbox in ps2. Na 360-ki pa se obetajo spremembe - zato je odvisn kere screenshote gledaš - uorablen naj bi bil isti grafični pogon kot pr road to world cup - sam da naj bi zginle tiste ledraste šajnasze majce in sevajoč folk - za 360! Je pa res, da napovedujejo, da naj bi bil ta word cup - game najboljšsi doslej - igro razvija drgač druga ekipa -in ne tista k je spedenala road to world cup - obljublajo pa tut spremembe v načinu igranja - kontrola strelov pa bla bla ... Bo mogoče spedenan po vzoru PES 5? PS: Slike prave mate pa na gemespotu - če koga za 360 zanima! Quote Link to comment
Davodax Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 meni so pri wprld cup zelo smešno narejeni obrazi igralcev. lica zgledajo kot da bi meli ožgane oz. imeli opekline. kot igra pa mi je fifa 06 najboljša Quote Link to comment
lukidd Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 awodax- nič se ne bom vtikal če so ti arkade bol ql, a vedi da je PES serija Gran turismo fuzbala (simulacija pa to) aja, če je blo mišljen kot sarkazem pa sorči Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts