cr3sn1k Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 lep pozdrav, nimam acc na mn3njalniku zato bi za ta problem vprašal tukaj. zanima me kaj naj naredim pri MSNju, da bo začel pošiljati moja sporočila, včasih napiše "this message cant be send..." včasih pa sploh ne ... le nekaj časa za tem od prejemnika dobim sporočilo " alo si tam " jaz mu pa napišem več vrstic dovga sporočila pa nič ne dobi to zna biti zelo moteče.. prosim pomagajte v naprej hvala LP Quote Link to comment
kratos! Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 nevem kaj je narobe. FORMATIRAJ RAČUNALNIK IN PONOVNO NASNEMI MSN IN BI TI MORALO DELATI!!! ČE TI PA NE MAŠ PA EN VIRUS!!! Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
mumbo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 kaj pa če bi malo več povedal o problemu. recimo prvo katere windowse maš, pa kater messenger, kako maš povezavo na net itd. Quote Link to comment
kratos! Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 al pa če ga formatira pa windows xp nasname pa msn plus pa mu mora delati !!!!!!!!!!! :doh: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
admins Anduril Posted December 16, 2006 admins Share Posted December 16, 2006 Ja, ker MSN Plus je obvezen za normalno delovanje MSNja ... Btw, če se bo originalni poster še kdaj javil - kaj za en MSN uporabljaš? Jaz sem imel z Liveom cel kup problemov, od nezmožnosti dodajanja novih kontaktov do podobnih problemov s sporočili, kot pri tebi. Zato sem ga vrgu dol in nasnel nazaj MSN 7.5 in mi vse dela naprej brez problemov .. Livea bom pa mogoče čez kakšen let spet probal. :doh: Quote Link to comment
kratos! Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 ma mene ni še nikol zaibavou msn vse lepo dela pa mam čist uničen comp. imam pa msn plus in mi dela brezhibno no včasih me malo zajebava samo kmalu mine .... :bleh: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
Prezioso Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Hehe, samo ta MSN se je ful razširil, zdaj ga ima že skoraj vsak-a! Quote Link to comment
Recommended Posts