Jump to content

Elite Beat Agents

RIDDICK

Recommended Posts

Gotovo opis ni potreben ker pomojem 75 % tistih ki imate DS veste kaj zta igro je to....no zanima me malo kaj menite o igri itd. katere muzike so vam dobre ....

Jaz mislim da je igra zelo dobra, muzike so pa res odlične ene izmed najboljših v igri so pa mi:

Walkie Talkie Man ( originalna izvedba je še boljša)

You're my inspiration

September

YMCA

Believe

:car:

followmeontwitter.png
  • admins

Priden, da odpiraš topice za take kuk špile. :D

Ma muzika je presenetljivo kul - sej so vmes komadi, ki jih normalno ne bi ravno poslušal, ampak v špilu delujejo vsi dbest in so ful primerni za špil. Edino Jamiroquai mi para živce vedno, ker se mi zdi, da komad fuuul nima pametnega ritma, ozr. da so ritmi v špilu postavljeni čisto mimo. ABC od Jackson 5 mi s tega pogleda tudi malo mori, samo ga še nisem orenk špilal, k zadnje čase ni ravno cajta ..

Najboljši komadi? Prvi definitivno Highway Star of Purpleov, Y.M.C.A. je itak legenda, Jumping Jack Flash od Rollingov in pa kakšen Material Girl - tut hud. Nasplošno mi je bil sam soundtrack v Ouendanu bolj všeč, se mi pa zdi, da ma EBA precej boljše (in napredno) usklajen gameplay in melodije.

In že samo to, da lahko pri komadih preskočiš intro (česar pri Ouendanu nisi mogel), mi EBA postavi pred Ouendana .. EBA ima boljše stopnje, boljšo mapo, boljše funkcije, Ouendan pa nasplošno meni bolj simpatične komade (Linda Lindaaaaa).

• 2 months later...
  • 7 months later...

Igro imam tudi jaz. Sem jo že dokončal, ampak sčasoma me pa še malo prime, da jo zaigram. Meni je igra nasplošno zelo všeč (še celo moja sestra, ki ne mara video iger jo je poskusila). Zgodba je kar malo žalostna proti koncu (hudo ko vsi začnejo vpiti EBA!). Ko sem igro dobil se nisem mogel odmakniti od DS.

Igra je zakon :)

P.S. Se strinjam z Andurilom in Riddickom: Pesmi so zakon in se naravnost usedejo v igro :thumbup: