AndY1 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Da vidimo, koliko nas bo jutri v BB. Quote Link to comment
AndY1 Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Jest bom v BTC Big Bang Mega. Z mano bo še en sodelavec, samo ne morem oddati 2 glasova Quote Link to comment
MaHe Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Jaz na Tržaški v MB. Nameravam biti tam pol urce prej, za vsak slučaj Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaTiCeK Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Jaz zal ne bom, kr imam obvezna predavanja iz kirurgije (ni joke). Je pa res, da Wii tudi zdaj se ne bom kupil, Red Steel enostavno ni to kar sem si zelel, da bo. Ko mu pade cena je moj, oz. ko se navelicate in ga kanite prodati na bolhi, se mi javte . Quote Digitalni šepet Link to comment
admins Anduril Posted December 7, 2006 admins Share Posted December 7, 2006 Big Bang Mega za naju s _tweeteh, too. Quote Link to comment
Guest Train Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Js pa v Europarku, tut MB Quote Link to comment
minos55 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 jaz bom v bigbang na tržćaški v mb šel rezervirat da popoldan kupim^^ Quote Link to comment
Tr0n Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Mission Wii - Complete! Prisel 10 minut cez 9 v BB MB (Europark). Sploh nobene guzve. Pred mano je kopilo konzolo se ene 3-4 folka, tako da je se blo ene 20 skatelj. Tudi CoD3, Zelda in Tony Hawks iger je se dovolj. Wii - 59.990 SIT Zelda - 13.990 SIT WiiPlay + WiiMote - 11.990 SIT Nunchuk - 4.990 SIT Quote Link to comment
mjugen Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Bilo je zelo lepo videti enkrat afurijo tudi v Sloveniji, konzole so pošle po nekaj minutah, od iger pa so hvala bogu imeli Zeldo. Z Dr.Miho in prijetno skupino soborcev smo spili še kofe ob prijetnem čit četu. No luštno je bilo. lp, Tozo Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
DrMiha Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 končno prijadral domov, res je bilo zanimivo gledati, kako smo navalili na Wiije Tozo, hvala za kofe :china: Sdej pa igrat Quote Link to comment
MaHe Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
GBwallace Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 v btc-ju, bb mega Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
raveer Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Tozo hvala za cajcek in prijeten klepet, DrMiha tebi prav tako. Quote (: Link to comment
minos55 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 kaj mislite je še kaj wii-jev v europark bigbangu? Quote Link to comment
Gorky Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 kaj mislite je še kaj wii-jev v europark bigbangu? Zelo verjetna da. Go now : ) Quote http://www.gorky.info Link to comment
rolihandre Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Dvomim! Včeraj ob sedmih so bili samo še trije. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Gorky Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 no, danes jih ni več : ) Quote http://www.gorky.info Link to comment
minos55 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 dobil danes moj wii, zahvaljujem se Vitoju za posojilo denarja^^ dobil sem v bofu in zdaj bodo v ponedeljek poslali zadnja 2 wii-ja v lj nazaj Quote Link to comment
Gorky Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 A igrce se majo? Jaz mislm, da gre vse nazaj v LJ kar je ostalo. Pa tako ali tako so imeli samo Zeldo. lp Quote http://www.gorky.info Link to comment
GBwallace Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 ki pa je itak baje najboljši špil za wii trenutno. Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
Recommended Posts