Jump to content

Halo Triple Pack

skyform

Recommended Posts

Takoj čez mejo ga imajo. Če bi vedel kaj prej, bi ga nabavil danes, ko sva s kolegom šla v HD-spree (32'' Samsung + x360 + GoW + 9 urno-"testiranje", končano malo prej :hyper::wasted:). Zdaj je malo pozno in zasigurno ne vem, kdaj grem naslednjič. Stane 37 EU (verjetno ponekod še kakega manj) ampak za to ceno je kljub starosti prekleto lep paket, s Halo 1, Halo 2 in Maptacular packom (ali karkoli je že bila ultimativa zbirka vseh dodatnih map). :love:

Damn ko bi vedel, jaz sem vceraj bil v Avstriji in samo 37€ to je odlicno ej :razzy:

Ampak verjetno je nemska verzija, jaz bi sicer rajsi imel anglesko verzijo ceprav razumem nemsko vec, ker sem pac bol navajen na angleski voice acting.

Sem tak ze oba dela koncal ampak sem pol prodal vse spile z Xbox1 vred, sedaj pa sem dobil luste da bi igral tale spil na Xbox live.

Halo 2 se nisem nikol igral na Xbox live sploh pa ne multiplayer pack :razzy:

Sam Halo 2 bi mi sicer zadostoval ker multiplayer pack je ze tak zastojn na xbox live ampak se niti tega nisem nasel v Avstriji , samo enako so imeli :(

Ti mi samo povej katera meja, in kak je ime trgovine :car:

Italija, trgovina Trony - dobesedno 500 metrov od mejnega prehoda Rabuiese (Škofije).

Glede jezika pa ne vem, ampak se mi zdi, da sem videl veliko angleškega teksta gor na škatli. Zna bit, da te verzije niti niso šli lokalizirati, ker je itak zbirka stare robe + bi morali tako lokalizirati še paket dodatkov, kar pa se itak nikomur ne da, če ni nujno. Zna bit, da je full english. :)

Halo 2 ima angleški tekst in nemški jezik :no_no: Halo pa je cel v nemščini.

Jaz ga imam iz MediaMarkta iz Seiesberga, ki je malo pred Grazom :)

Jaz se tud vozim v seiesberg ampak ga trenutno nimajo sem bil ta tedn in pred dvema, samo halo imajo 2ke in triple pack pa ne :(

Ful je beda to da govorijo nemsko ker angleski voice acting je precej bolsi. Sem igral halo 1 v obeh jezikih in se nemski lahko skrije, enako je pri 2ki.

Italija, trgovina Trony - dobesedno 500 metrov od mejnega prehoda Rabuiese (Škofije).

Glede jezika pa ne vem, ampak se mi zdi, da sem videl veliko angleškega teksta gor na škatli. Zna bit, da te verzije niti niso šli lokalizirati, ker je itak zbirka stare robe + bi morali tako lokalizirati še paket dodatkov, kar pa se itak nikomur ne da, če ni nujno. Zna bit, da je full english. :)

Ne te je ziher italjanski ker za Halo 2 so nardili Anglesko, Nemsko, Francozsko, Italjansko, Japonsko in Kitajsko verzijo. Vsi imajo svoj jezik.