Jump to content

Wii igre @ SLO


Tr0n

Recommended Posts

Zanimalo me je, kako bo z dobavljivostjo in ceno Wii iger pri nasih dobaviteljih.

3D Svet

"Delamo na tem, da bomo imeli tudi nove/rabljene igre za Wii. Cen se ne poznamo. Vsekakor bom objavil spisek iger na svoji spletni trgovini."

Mantis

"To dobavljamo po narocilu po zelji kupca, rok dobave 7-10 dni, novi naslovi naj bi bili po 15900.-sit."

Igabiba

"Zaenkrat ne, iscemo najcenejso moznost, ker so igre neizmerno drage."

Link to comment
  • admins
Anduril, cena Wii špilov je 60€, ne 50.

Ne, odvisno od špila. Nintendo sam je bluzil, da bodo vsaj first-party špili 50$ ozr. 50€, ampak očitno ne bo ravno tako. Kdo je kriv, ne vem, bodo pa pomoje trgovci popularnost določenih špilov lepo izrabljali za višje cene. Še vedno pa recimo Wii Play stane samo 50€, Wario Ware naj bi očitno tudi, medtem ko bojo določeni špili očitno 55€ ali 60€.

Pa tudi 60€ je še vedno precej manj kot 16k .. verjetno večina ne bo 12k, ampak bohpomagej, da jim 16k pa tudi ne dam. Mueller (mogoče tudi BBji) for the win.

Zelda je bila 13.990 v BBjih? Očitno nimam več računa, takrat pa nisem ravno čekiral koliko stane. Evo, 14k je tudi manj kot 60€. :)

Link to comment

Anduril, na 60€ bodo ceno lahko premaknili, ko bo € vstopil v veljavo. Ne bodo pa sedaj, ko je v igri še tolar, ceno postavili na 14.300 SIT. Kot prvo je to čudna cena, kot drugo pa sam veš, kako so trgovine navajene (x.990 SIT ; pač, da izgleda manj). Prav tako sem prepričan, da ne bodo potem, ko bo tukaj Evro, postavili cene na 58,4€ (13.990 SIT), ampak bo verjetno par centov pod 60, ali pa celo kar na okroglo. ;). Ne pričakujte, da bodo igre kaj cenejše v redni prodaji (izvzemimo akcije). 60€ je pač cena za Wii špile (za moje pojme absolutno preveč). Razen, če boste kupovali kakšen tretjerazredni šrot, ki bo mogoče stal manj.

Link to comment
  • admins

Jih bomo pa prijavili - cene morajo ostati iste! :lol:Sej smo vsi vidli reklame ... :D

Ma ne vem kaj je Nintendo potem sral, da bodo njihovi naslovi 50€ - bomo vidli, kaj se bo iz tega izcimilo. Če nič pametnega, naj pa čimprej (dokler je $ še tako smešno nizek) izumijo Wiijev Freeloader in bodo vsi problemi rešeni. :beer:

Link to comment

če pa slučajno kdo nima kartice, pa naj si sposodi od soseda/znanca, al pa ziher poznate koga, ko jo ma in bi jo posodo.

moreš bit pa previden, ker so ženske v metroju ne blagajni čist ''retarted''.

sploh se ne trudijo te razumet, in je prišlo 1x do problema da sem brez DDvja plačat, potem pa je dobil foter od frenda račun domov :lol:

Link to comment

To ni kr ena trgovska fora, ampak je Metro veriga trgovin, ki je namenjena s.p.jem in firmam. Zato moraš imeti njihovo kartico, ki jo dobiš, ko daš vse papirje od firme. Jaz jo imam. Včasih kupujem tam. Da plačaš ceno brez davka moraš priložiti še neka potrdila, da si davčni zavezanec v Sloveniji in te fore. Ne vem točno. Moj fotr ma to zrihtano in na njegovo kartico se da kupiti brez davka. Tako lahko sedaj kupim Wii za 205 €. Smotano mi je edino, ker je Celovec daaaaleč od mene. Še razmišljam o nakupu.

Link to comment
Da plačaš ceno brez davka moraš priložiti še neka potrdila, da si davčni zavezanec v Sloveniji in te fore. Ne vem točno. Moj fotr ma to zrihtano in na njegovo kartico se da kupiti brez davka. Tako lahko sedaj kupim Wii za 205 €. Smotano mi je edino, ker je Celovec daaaaleč od mene. Še razmišljam o nakupu.

a tako papirjev itak nimam da bi si zrihto , saj nisep s.p. niti podjetnik.

Imam pa kartico katera mi nič ne hasne :disbelief:

Xbox

Link to comment

ma ta metro je bil popularen konec osemdesetih in začetku devedesetih. mi smo hodli kupovat vse živo, najbolj pa špeceraj, ampak takrat še ni blo sparov, hoferjev pri nas, zdaj je pa skor isti šmorn. plus tega je ena finta. recimo da je kila klobas bla okoli 100 sit ceneje, si jo dobil za tako ceno, ampak če si jih kupil 10 kil. določeno majo kakšno količino moraš kupit za vse izdelke, naprimer ne moreš kupit piksno fante ampak celi plato. pa zapravit si moral vsaj 1000 šilingov... zdaj ne vem če je še tak, verjetno pa ni treba kupit 5 wii-jev da jih dobiš po taki ceni :headscratch:

ratt-logo.gif
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.