Tr0n Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Zanimalo me je, kako bo z dobavljivostjo in ceno Wii iger pri nasih dobaviteljih. 3D Svet "Delamo na tem, da bomo imeli tudi nove/rabljene igre za Wii. Cen se ne poznamo. Vsekakor bom objavil spisek iger na svoji spletni trgovini." Mantis "To dobavljamo po narocilu po zelji kupca, rok dobave 7-10 dni, novi naslovi naj bi bili po 15900.-sit." Igabiba "Zaenkrat ne, iscemo najcenejso moznost, ker so igre neizmerno drage." Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 11, 2006 admins Share Posted December 11, 2006 "To dobavljamo po narocilu po zelji kupca, rok dobave 7-10 dni, novi naslovi naj bi bili po 15900.-sit." Ahahaah in pol se bojo čudil, da se spet nič ne proda - ko bomo vsi raje nabavljali v Muellerjih za 12k. :doh: Quote Link to comment
Link Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Anduril, cena Wii špilov je 60€, ne 50. Quote Link to comment
Tr0n Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Zelda stane 13.990, tako da upam, da se bodo drzali teh cen. Quote Link to comment
rolihandre Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Jaz sem pa poslal mail na muller.Na ogovor pa še čakam. Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins Anduril Posted December 11, 2006 admins Share Posted December 11, 2006 Anduril, cena Wii špilov je 60€, ne 50. Ne, odvisno od špila. Nintendo sam je bluzil, da bodo vsaj first-party špili 50$ ozr. 50€, ampak očitno ne bo ravno tako. Kdo je kriv, ne vem, bodo pa pomoje trgovci popularnost določenih špilov lepo izrabljali za višje cene. Še vedno pa recimo Wii Play stane samo 50€, Wario Ware naj bi očitno tudi, medtem ko bojo določeni špili očitno 55€ ali 60€. Pa tudi 60€ je še vedno precej manj kot 16k .. verjetno večina ne bo 12k, ampak bohpomagej, da jim 16k pa tudi ne dam. Mueller (mogoče tudi BBji) for the win. Zelda je bila 13.990 v BBjih? Očitno nimam več računa, takrat pa nisem ravno čekiral koliko stane. Evo, 14k je tudi manj kot 60€. Quote Link to comment
Link Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Anduril, na 60€ bodo ceno lahko premaknili, ko bo € vstopil v veljavo. Ne bodo pa sedaj, ko je v igri še tolar, ceno postavili na 14.300 SIT. Kot prvo je to čudna cena, kot drugo pa sam veš, kako so trgovine navajene (x.990 SIT ; pač, da izgleda manj). Prav tako sem prepričan, da ne bodo potem, ko bo tukaj Evro, postavili cene na 58,4€ (13.990 SIT), ampak bo verjetno par centov pod 60, ali pa celo kar na okroglo. . Ne pričakujte, da bodo igre kaj cenejše v redni prodaji (izvzemimo akcije). 60€ je pač cena za Wii špile (za moje pojme absolutno preveč). Razen, če boste kupovali kakšen tretjerazredni šrot, ki bo mogoče stal manj. Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 11, 2006 admins Share Posted December 11, 2006 Jih bomo pa prijavili - cene morajo ostati iste! Sej smo vsi vidli reklame ... Ma ne vem kaj je Nintendo potem sral, da bodo njihovi naslovi 50€ - bomo vidli, kaj se bo iz tega izcimilo. Če nič pametnega, naj pa čimprej (dokler je $ še tako smešno nizek) izumijo Wiijev Freeloader in bodo vsi problemi rešeni. Quote Link to comment
Prezioso Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 V ITALIJI (MEDIA WORLD trgovine) sem zasledil ceno WIIja, in sicer WII za 259 EURO in igre po 59EURO. Ako koga zanima Quote Link to comment
GBwallace Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 včeri mi je trgovc na čopovi (miller) reku, da bo zihr do božiča wii prnesu v slo, bo težil šefici, ki jutri pride v slovenijo Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
Tr0n Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Kaksne so pa kaj cene Wii iger v Mullerju? Quote Link to comment
rolihandre Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Nimam pojma.V soboto sem poslal mail pa še ni odgovora. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Link Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Muller ima vedno evropske cene, torej 60€ za igro (ko bodo imeli). Quote Link to comment
Jimmiee Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 smo dobli danes reklamo po pošti iz METRO-ja, in wii stane z DDVjem 245€. prodajajo pa še redsteel ali nekaj takega in pa ZELDO. cena ene igre je 39.99€. tak da mislim, da se splača it bodočim lastnikom it v avstrijo to kupit :> Quote Link to comment
mumbo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Jep, jaz sem tudi dobil te prospekte iz Metroja. Včasih tam kupujemo, moraš pa imeti kartico za vstop v trgovino in bit s.p. ali firma... Me kar driži, da bi ga šel nabavit. Quote Link to comment
Jimmiee Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 če pa slučajno kdo nima kartice, pa naj si sposodi od soseda/znanca, al pa ziher poznate koga, ko jo ma in bi jo posodo. moreš bit pa previden, ker so ženske v metroju ne blagajni čist ''retarted''. sploh se ne trudijo te razumet, in je prišlo 1x do problema da sem brez DDvja plačat, potem pa je dobil foter od frenda račun domov Quote Link to comment
Samotar Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 včeraj bil v metroju v grazu , mi je kolegica zrihtala kartico . Zakaj majo ceno brez davka ,na kasi pa plačal z davkom WTF Quote Xbox Link to comment
admins Anduril Posted December 12, 2006 admins Share Posted December 12, 2006 Za 40€ majo špile? In kaka kartica je to, ki jo rabiš? Nisem lih reden nakupovalec v Avstriji, pa prvič slišim za te štacune .. Quote Link to comment
Jimmiee Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 rabiš kartico, da lahko vstopiš v trgovino, in plačaš kasneje z njo. pač krena trgovska x finta Quote Link to comment
SolidG Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Metro je namenjen za podjetja in tako malo kot veliko prodajo. Ampak ne preverjajo skoraj nikoli, če si pravi lastnik kartice, tako da lahko v bistvu s sposojeno kartico greš nakupovat bo bistveno nižjih cenah kot pa drugod po Avstriji. http://www.metro.at/english/default.cfm Quote Link to comment
amg Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Jaz mam kartico, posodim če grem lahka zravn ker bi si jaz špil nabavu če je res 40 €. Quote http://artmedia.blogspot.com Link to comment
mumbo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 To ni kr ena trgovska fora, ampak je Metro veriga trgovin, ki je namenjena s.p.jem in firmam. Zato moraš imeti njihovo kartico, ki jo dobiš, ko daš vse papirje od firme. Jaz jo imam. Včasih kupujem tam. Da plačaš ceno brez davka moraš priložiti še neka potrdila, da si davčni zavezanec v Sloveniji in te fore. Ne vem točno. Moj fotr ma to zrihtano in na njegovo kartico se da kupiti brez davka. Tako lahko sedaj kupim Wii za 205 €. Smotano mi je edino, ker je Celovec daaaaleč od mene. Še razmišljam o nakupu. Quote Link to comment
Jimmiee Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 jaz sem v mariboru doma, in mam čist malo čez mejo metro. ( v gratzu ). če bi kdo kaj rabo, se lahko zmenimo pošljite private message. grem v bližnji prihodnosti tja. verjetno še pred 20 decembrom. Quote Link to comment
Samotar Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Da plačaš ceno brez davka moraš priložiti še neka potrdila, da si davčni zavezanec v Sloveniji in te fore. Ne vem točno. Moj fotr ma to zrihtano in na njegovo kartico se da kupiti brez davka. Tako lahko sedaj kupim Wii za 205 €. Smotano mi je edino, ker je Celovec daaaaleč od mene. Še razmišljam o nakupu. a tako papirjev itak nimam da bi si zrihto , saj nisep s.p. niti podjetnik. Imam pa kartico katera mi nič ne hasne :disbelief: Quote Xbox Link to comment
TheMan Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 ma ta metro je bil popularen konec osemdesetih in začetku devedesetih. mi smo hodli kupovat vse živo, najbolj pa špeceraj, ampak takrat še ni blo sparov, hoferjev pri nas, zdaj je pa skor isti šmorn. plus tega je ena finta. recimo da je kila klobas bla okoli 100 sit ceneje, si jo dobil za tako ceno, ampak če si jih kupil 10 kil. določeno majo kakšno količino moraš kupit za vse izdelke, naprimer ne moreš kupit piksno fante ampak celi plato. pa zapravit si moral vsaj 1000 šilingov... zdaj ne vem če je še tak, verjetno pa ni treba kupit 5 wii-jev da jih dobiš po taki ceni Quote Link to comment
Recommended Posts